Babyfotografie .. Het kan zonder kitch

Heb jij het ook gehad met Anne Geddes? Met de perfecte afgevlakte fotootjes van baby’s als prinses of als kikker? Waar er geen oneffenheden te zien zijn? 

Al dat perfecte… Nu ik heb er alvast wel mijn buik van vol!
Waarom? Wel omdat het echte imperfecte leven zo mooi is dat ik absoluut niet zie welke toegevoegde waarde het heeft om dingen te gaan ensceneren, ik zie niet wat mooier zou kunnen zijn dan het echte. 

En daarom.. Doe ik het niet.

Maar wat doe ik dan wel?

We plannen een sessie in rond de geboorte (of later – wat jij leuk vindt) en ik kom bij je langs thuis, in het ziekenhuis of buiten in de natuur. Terwijl leg ik dat heerlijke moment vast.. Deze sessies zijn ongedwongen en echt, zonder geposeer.

Dat mag een kruipertje, stappertje of platte baby zijn.

Borstvoeding, badje, kraambezoekjes, aan- en uitkleden tot zelfs de pamper verversen, het zijn echte dingen! En dat echte wil je je later blijven herinneren. 

Wil je liever de natuur intrekken en een wandeling maken? Of naar de speeltuin? Waarom niet. Uiteraard kan dat.

Ik wil vooral dat je je nog levendig kan herinneren hoe het was om een baby te hebben, the good and the bad. 🙂 Tussendoor neem ik ook zeker en vast portretjes, maar ik probeer vooral herinneringen vast te leggen.

Prijzen & informatie

BASIS

1 uur
700
  • Alle digitale foto's in HR
  • Fotoboek 20X15
  • Online galerij
meest gekozen

MINI

30 min.
600
  • Alle digitale foto's in HR
  • Fotoboek 20X15
  • Online galerij

Day in the life

2 uur
750
  • Alle digitale foto's in HR
  • Fotoboek 20X15
  • Online galerij

Je krijgt alle foto's zonder watermerk

Kilometervergoeding is niet inbegrepen (0,77€/km)

Reportages gefactureerd op BTW nummer komen op 21% BTW i.p.v. 6%

Wie ben ik?

Haai! Ik ben Kim

Ik begon te fotograferen omdat ik bang was al die fantastische herinneringen te vergeten van mijn kiddo’s. 

Na 4 jaar fotograferen werd ik verkozen tot n°75 van ‘s werelds beste kinderfotografen op documentaire wijze (d.w.z. ongedwongen en zonder poseren). 

Ik ben dan ook zelf echt en oprecht. Zonder filtertjes. 

Hoe dat eruit ziet kan je volgen op mijn IG-account 

Veel gestelde vragen

Onder de loep:

HR beelden zijn “Hoge resolutie beelden” dat wil zeggen dat je alle beelden krijgt in een heel groot formaat. Zodat jij er afdrukken mee kan maken zoals jij dat wil en hoe groot je maar wil. 

Zeker! En ook al is het niet verplicht. Toch raad ik aan om dit bij mij te doen. 

Ik kies voor de beste leveranciers wereldwijd. (Ja wereldwijd!). Zo koos ik voor een Portugese leverancier omdat ik de kwaliteit in België te laag vond. 

Maar ik heb er ook een aantal in België, elk hebben ze hun eigen specialiteit. 
De albums worden met de hand gemaakt, net zoals de canvassen ,houtblokken en dibonds. 

Ze werken allemaal met UV-coating, dat wil zeggen dat het niet verkleurd. Wat wel het geval is bij de goedkopere artikelen op andere websites. 

Je koos voor een goede fotograaf, je betaalde er de prijs voor. Nu kiezen voor goedkopere alternatieven zou zonde zijn van de kwaliteitsafwerking. 

 

Daar kan ik erg moeilijk op antwoorden. 

Sommige mensen kiezen voor een reportage helemaal in het begin, omdat baby’s in begin het meest groeien en snel veranderen. Op die manier houden ze de herinnering goed vast. 

Sommigen kiezen voor een reportage op latere leeftijd omdat er dan al meer connectie is tussen hen en de baby en deze al meer kan. 

Dat hangt er een beetje vanaf. Soms kan dit even duren en soms gaat het heel snel. 

In het weekend is vaak onmogelijk om snel in te boeken, soms is er een wachttermijn van 6 maanden tot 1 jaar. 

Je hoeft echt niet bang te zijn. Ik ben erg goed in mijn vak en garandeer je een goede fotosessie. 

Ik werd verkozen tot top 75 ter werelds kinderfotografen en mijn kwaliteit schommelt amper. Daarom kan ik je ook met 100% zekerheid garanderen dat de resultaten minstens even kwaliteitsvol zullen zijn als de beelden in mijn portfolio. 

Ook blijf ik nog steeds groeien, ik werk aan mijn aflevering, elke dag opnieuw met heel veel liefde en enthousiasme

Oh! De vraag uit 1 miljoen. 
Ik kreeg deze vraag al zo dikwijls: 

 

Best veel! Ik ben zeer productief en lever voor een basissessie rond de 100 afgewerkte beelden af. Dit kan variëren tussen kleur en zwart-wit, naar gelang wat de foto nodig heeft. 

Soms is dat iets meer en soms is dat wat minder, daar kan ik geen garanties over geven. kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, je krijgt bij mij dus geen 20 foto’s die op elkaar lijken. Maar echt foto’s die elk op zich staan. (Heel soms krijg je dan weer wel 2 foto’s die op elkaar gelijken omdat ik echt niet kon kiezen.. Dan laat ik jou de keuze)

 

Je kan altijd kiezen voor een groter album. In dat geval wordt het kleine album t.w.v. 125€ verrekend. 

Maar een reportage zonder album kiezen is niet mogelijk. Je krijgt het er nl. van mij gratis bij. Dus de prijs zou hetzelfde blijven. 

Voor het foto-album mag je 15 foto’s kiezen die ik dan verwerk voor je in het album .Kies je voor een upgrade? Dan zijn dat er zoveel als jij wil. 

Meer foto's en blogs:

Scroll naar top