logo

Baby’s

Heb jij het ook gehad met Anne Geddes? Met de perfecte afgevlakte fotootjes van baby’s als prinses of als kikker? Waar er geen oneffenheden te zien zijn? 

Al dat perfecte… Nu ik heb er alvast wel mijn buik van vol!
Waarom? Wel omdat het echte imperfecte leven zo mooi is dat ik absoluut niet zie welke toegevoegde waarde het heeft om dingen te gaan ensceneren, ik zie niet wat mooier zou kunnen zijn dan het echte. 

En daarom.. Doe ik het niet.

Maar wat doe ik dan wel? 


We plannen een sessie in rond de geboorte (of lang daarna als je dat leuker vindt) en ik kom bij je langs thuis of in het ziekenhuis. En dan leg ik dat heerlijke nieuwe vast.. Deze sessies zijn ongedwongen en echt, zonder geposeer.

Een platte baby kan best interessant zijn om te fotograferen.

Borstvoeding, badje, kraambezoekjes, aan- en uitkleden tot zelfs de pamper verversen, het zijn echte dingen! En wat wil je nu liever onthouden dan.. ECHT!
Wil je liever de natuur intrekken en een wandeling maken? Of naar de speeltuin? Waarom niet. Uiteraard kan dat.

Ik wil vooral dat je je nog levendig kan herinneren hoe het was om een baby te hebben, the good and the bad. :) Tussendoor neem ik ook zeker en vast portretjes, maar ik probeer vooral herinneringen vast te leggen. Zodat je jaren later nog weet hoe bepaalde situaties verliepen aan de hand van foto's. Want herinneringen? Die vervagen zo snel..

hieronder kan je alvast enkele reportages zien waar ik laatst langsging.

30-60 minuten fotografeertijd

Een online galerij met alle foto’s (in kleur en zwart-wit bewerkt) voorzien van een watermerk. Deze blijft 2 weken online (tenzij anders overeengekomen)

Je krijgt 3 tot alle foto’s, afhankelijk van de formule die je koos. Deze krijg je in hoge resolutie (om eventueel zelf af te drukken, zelfs in hele grote formaten) zonder watermerk

Omdat ik jullie zelf het recht wil geven om te beslissen of de foto’s het al dan niet waard zijn wordt de prijs van de foto’s opgesplitst van de reportage of kan je kiezen voor een volledig pakket. op die manier werk je steeds met de formule waar jij je het comfortabelste bij voelt.

 • Basispakket

 • 675
 • Incl alle foto's (t.w.v. €350)
  Fotoboek 20x15 (twv €150)
  10% korting in webshop
  €0,7 kmvergoeding

 • Basissessie

 • 350
 • 3 foto's incl
  +€25 extra foto
  +€350 alle foto's
  €0,7 km vergoeding