logo

Bedrijfsfotografie bij Expeditie O.

bedrijfsfotografie

6 maanden bedrijfsfotografie voor Expeditie O.

Het voorbije halfjaar mocht ik fotograferen voor Expeditie O en ik heb me echt gesmeten! Heerlijk vond ik het om voor Nele en Riet te werken.
Documentaire bedrijfsfotografie is volledig mijn ding- En Expeditie O liet me hierin dan ook volledig doen- Ik kreeg carte blanche en alle vertrouwen! Waarvoor ik hen nog steeds dankbaar ben.

Hun business-coaching traject volgen was echt de max, niet alleen omdat ze alles zo creatief aanpakken, maar omdat wat ze vertellen hebben ook echt zoveel betekenis heeft. ik heb dus niet alleen met plezier voor hen gefotografeerd maar ook met veel goesting geluisterd waar ik kon – Want dat is niet altijd zo makkelijk als je ook foto’s moet nemen natuurlijk.

Hun creatieve teambuilding spelletjes en hun strategieën waren voor mij echt mindblowing. En het was nog eens leuk om te fotograferen ook!

Bedrijfsfotografie was voor mij nog nooit eerder zo leuk om te doen als vandaag. En toen onze samenwerking door de vakantiestop tot een einde kwam in juli, had ik het toch eventjes lastig omdat ik besefte dat ik het echt wel erg leuk had gevonden. Het voelde een beetje als een afscheid (als je mensen 2x per maand terugziet als zelfstandige fotograaf dan voelt dat altijd een beetje als collega’s..

ik denk dat ze het hadden aangevoeld, dat kleine hartje van mij, want direct zeiden ze “Het is nog niet gedaan hé Kim” waardoor het vervolg echt werd en ik naar een nieuw hoofdstuk kan uitkijken!

toen ik thuiskwam van mijn ‘laatste’ opdracht in de Amuzen zat dit leuke briefje in mijn brievenbus! (helemaal niet verwacht! En aangenaam verrast door hun te gekke attentie!)

Dus!.. To be continued! 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *