Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Cadeaubonnen


Wat houdt een cadeaubon bij Fotograeve in?


Wat houdt een cadeaubon bij Fotograeve precies in?

Ben je op zoek naar een cadeau vol inhoud? Niet weer één of andere prul die in de kast belandt maar een belevingscadeau waarmee je blijvende herinneringen geeft?

Met een cadeaubon van Fotograeve geef je een driedubbel cadeau! Het eerste is als je de bon afgeeft: een prachtig luxedoosje met daarin een verrassende bon. Daarna het moment van de fotoshoot, dat is altijd een hele belevenis op zich. En ten slotte het moment dat je geliefde het eindresultaat te zien krijgt – en elke keer opnieuw dat hij of zij de foto’s terugziet!

Of het nu voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid is, een cadeaubon van Fotograeve is altijd het perfecte cadeau!

Praktisch: hoe geraak je aan een cadeaubon?

Je kan je cadeaubon vanaf 50 euro bestellen via kim@fotograeve.be of op de webshop. De cadeaubonnen worden altijd gratis naar je opgestuurd. Kom je hem liever afhalen in Lovendegem? Geen probleem, dat kan ook!

Goed om weten: mijn cadeaubonnen hebben geen geldigheidsdatum en blijven dus altijd geldig! Ze zijn wel onderhevig aan eventuele prijswijzigingen.

kerst cadeaubon