Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Cadeaubonnen

 


Wat houdt een cadeaubon bij Fotograeve in?


Natuurlijk wil je niet nog een prul geven als cadeau, gewoon omdat je geen inspiratie had of omdat ze alles al hebben!
Met een cadeaubon voor een fotosessie schenk je een blijvende herinnering.

Want dat doe ik! Ik red herinneringen! De fotosessies zijn héél ontspannen, niet moet en alles mag. Indien nodig wordt er hier en daar even geposeerd (indien dat verwacht wordt) maar vaak is dat helemaal niet nodig.

Dankzij mijn ervaring weet ik héél goed op wat ik moet letten en waar de verwachtingen van de klant héén gaan. En dan? Dan probeer ik alles in mijn macht te doen om die verwachtingen te overstijgen! Want natuurlijk wil je dat de foto’s alles en meer zijn, niet alleen een mooi prentje maar ook nog eens een zalige beleving waardoor je herinneringen nog zoveel betekenen voor jou.

Dat is ook wat ik wil weergeven in de cadeaubonnen, want wie houdt er nu niet van mooie dingen? het heeft even geduurd voor ik bonnen vond die mooi genoeg waren om aan jou te kunnen geven.
Maar dankzij Amber & Helmut van uitgelijnd heb ik de mooiste bonnen ooit! Speciaal voor jouw “gelukkige ontvanger” in een luxe doosje, volledig afgewerkt met letterpress!

Wat zeggen de klanten?

Fien: “Fantastisch hoe jij op een uurtje tijd onze familie zo mooi en puur in beeld hebt gebracht. Echt een hartverwarmende reportage! Chapeau !”

Lynn: “Mijn vriend en ik zijn beiden geen fan van de camera. Eindelijk hebben we mooie foto’s van ons tweetjes én meteen ook die groeiende buik in beeld zonder dat het cliché-dikke-buik-beelden zijn! Super leuke herinneringen aan deze speciale periode voor ons. De hele shoot was super relax en gezellig, ik heb geen moment gestrest over die camera. Merci, merci, merci!”

Jeroen: “je hebt onze verwachtingen zonder enig probleem ingelost. We zijn super tevreden van het resultaat, de communicatie, de snelle service, …Een nieuwe fotoshoot staat al geboekt … Dat zegt genoeg denk ik”

 

Praktisch: hoe geraak je aan een cadeaubon?

kerst cadeaubonBestel hieronder je cadeaubon en kies zelf het te besteden bedrag:

Totaal: € -

De cadeaubonnen worden altijd gratis naar je opgestuurd!(en wel direct!) Kom je hem liever afhalen in Lovendegem? Geen probleem, dat kan ook!

Goed om weten: De cadeaubonnen hebben geen geldigheidsdatum en blijven dus altijd geldig! Ze zijn wel onderhevig aan eventuele prijswijzigingen.

fotograaf cadeaubon