logo

communie geschenkjes

Communies en lentefeesten komen meestal samen met bedankingen en geschenkjes of cadeautjes aan meters, peters, oma's en opa's!
Je wilt natuurlijk dat iedereen een mooi cadeau of aandenken krijgt aan die communie of lentefeest! Het is nl. een mijlpaal in je kinds leven!

communie cadeau

Ik ben van mening dat het allermooiste cadeau dat je kan geven eentje is met een foto op. Foto's brengen zoveel emoties op en herinneringen.

Het is bija te zot om iets anders te gaan geven.

Omdat je waarschijnlijk foto's nodig hebt voor de bedankingskaartjes heb je terwijl ook een hoop foto's die je kan gebruiken als cadeaugeschenk! YES! dubbel win!

je kan honderden prullen bedenken om af te geven, maar uiteindelijk wil je toch gewoon het liefst zoveel mogelijk herinneringen en vreugde verzamelen? Dat kan a.d.h van foto's.

communie cadeau

Dikke foto-kaartjes met een houtblokje om deze te presenteren. Je krijgt er 8 kaarten in totaal bij, zo kan je regelmatig eens afwisselen als je daar zin in hebt!

communie cadeau

De leukste en origineelste bedankkaartjes ooit! Voor de communie hoef je geen bedankkaart te geven! Je kan gewoon een communieboekje afgeven! Ze komen per 50 of per 100!

communie cadeau

Of een dik boek met allemaal dikke prints in op A4?

communie cadeaugeef je liever iets wat kan omhoog hangen in het huis van je geliefden? Dan raad ik absoluut dibond aan! Ik werk met fantastische leveranciers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Zo bezorgen zij jou de meest kwaliteitsvolle communie cadeau's die je je maar kan wensen.

communie cadeauMaar een houtblok is ook echt leuk om af te geven als cadeau voor de communie! Ze komen in het groot en in het klein! En je kan ze gewoon op de kast of bureau zetten, of ze ophangen indien je wil. De keuze is helemaal aan jou!

communie cadeau
Maar wat ik het vaakst verkoop zijn foto-albums! Groot, klein, dik, dun! Dit is hetgeen wat klanten mij het meest vragen als communie cadeau.

Er zitten er verschillende in het assortiment. Ik heb er enkele die per vier zijn zoals hierboven, zo heb je direct 4 cadeaus voor al wie het nodig heeft. Maar er zijn er nog veel meer!

communie cadeau

communie cadeau

 

Creatieve tips: Een melkbad voor jong & oud

Creatief aan de slag: Een melkbad fotograferen! Een melkbad?.. Ja! Een melkbad! Hoe cool...
1st jul 20
studio fotografie workshop

Communie checklist!

Een communie checklist samenstellen! Of het nu is voor de communie, lentefeest, huwelijk of...
14th jun 19
communie

Wat is een communie?

Wat is een communie? Nee, eerlijk! Hoeveel mensen weten precies wat een communie inhoudt?...
14th jun 19

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *