Communie & lentefeest fotografie

Hou jij ook niet van mooie, perfecte plaatjes? Maar wil je iets voelen bij de foto’s die je ontvangt? Dan zit je helemaal juist bij mij.
Ik hou van communie- en lentefeestfotografie met een klein hoekje af, waar spontane momenten centraal staan en natuurlijk wordt ook dat mooie portretje genomen naast een hele resem foto’s vol herinneringen.

ik ga steeds op zoek naar dat kleine dingetje dat jouw kind precies jouw kind maakt! Dat speciale unieke trekje! (En dat vind ik altijd!)

5/5

“Met Kim samenwerken is een plezier. De communicatie vooraf gaat super vlot en snel, de kwaliteit van haar foto’s is hoog, ze heeft oog voor detail, kent haar vak. Bovendien kregen we de dag erna al onze foto’s te zien! Een heel leuke samenwerking die we zeker nog gaan verderzetten!
Julie”

Een connectie maken met kids

 Dat lukt me op één, twee drie.

Doorhéén de jaren ben ik steeds sterker geworden in het unieke trekje van kindjes vinden en tegenwoordig gaat dat héél snel.
Ik steek enorm veel energie in het geruststellen van je kind en ik beloof dat de Colgate smiles achterwege blijven.

“De-blazer-over-de-schouder-pose” gaan we hier ook niet meteen toepassen, nee. We houden bij het unieke van jouw kind.  

De kids hebben plezier en hebben zelden in de gaten dat de fotosessie ondertussen verloopt. Ook al zal je communicant/ lentefeestbeest hier en daar toch poseren, ik maak er steeds een spel van.

Hoe gaat het in zijn werk?

We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jullie past, als je echt houdt van spontane fotografie zou ik de studio niet direct aanraden, maar ik heb er één indien je dat echt zou willen.
En dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip en uur. (weekends zijn vaak al reeds 6 maanden op voorhand volboekt, maar geen zorgen als je last minute bent – Op een woens-, week-, vakantie- of een pedagogische dag vinden we waarschijnlijk nog wel een momentje)

Een fotosessie is héél ongedwongen, er moet niets en alles mag. Als kindjes ‘niet meewerken’ dan is dat ook helemaal niet erg.

Het is belangrijk dat jij je niet gestresseerd voelt, op geen enkel moment. Dus vertrouw mij, ik ben goed in mijn vak en ik fiks het voor je.
Probeer je dus niet te focussen op ‘ik wil goede foto’s`. Want dat krijg je sowieso gegarandeerd. Reeds 5 jaar ben ik fotograaf en sindsdien kreeg ik ook geen enkele klacht over de kwaliteit van de foto’s, hoera! Dus ik vertrouw erop dat dat goed komt. 

De beleving van de fotosessie is minstens even belangrijk als de foto’s, dus daar focus ik heel hard op. Dan komt de kwaliteit “vanzelf”.

Daarna krijg je je foto’s toegestuurd in een recordtijd, want ik vind het belangrijk dat je op die foto’s geen weken moet zitten wachten, dus binnen 1 week (en na betaling) heb je jouw online galerij in jouw bezit met al je foto’s. 

Speciallekes

Ik plan elk jaar enkele speciale evenementen rond communie. Daar huur ik vaak een locatie voor 1 dag en reserveer je een tijdslot. Deze evenementen hebben geen meerprijs. 

Wat krijg je precies?

Bekijk de prijzen hier

5/5

Verkozen tot top 100 internationale fotografen ter wereld (n°75)

Meer foto's & blogs

Leer je graag zelf foto's nemen van je feestbeest?

Workshop voor ouders

🌱 Maak zelf de mooiste lentefeest & communiefoto’s 

🌱 Met camera of smartphone!

🌱 Geen technische shizzle of ervaring nodig

🌱 Een lijst vol fantastische locaties om te fotograferen

🌱 Ook je kind zal ervan genieten!

Een Fotograaf komt maar 1x per jaar langs, maar jij bent er altijd! 

Scroll naar top