Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Communie / lentefeest


Communie en lentefeest: Het is weer die tijd van het jaar!


communie


Portfolio communie/lentefeest


Zowel de thema- als standaardsessies op locatie en in mijn studio zijn te bekijken in ons portfolio. Kijk zeker even rond om te beslissen welke optie jij het leukst vindt! Heb je zelf nog een ander idee? Laat maar komen! Ik denk graag met je mee over het thema en de locatie voor je communie of lentefeest.

Als je wenst, kan je ook een kijkje nemen in mijn agenda of er al een evenement gepland staat. Maar geen zorgen, ik probeer altijd plaats te maken voor je communie of lentefeest!


Fotograeve boeken voor het feest?


Wil je liever een professionele fotograaf het feest zelf laten fotograferen? Geen enkel probleem. Je wil waarschijnlijk nog lang nagenieten van zo’n prachtig feest, dus maken wij het graag voor je mogelijk. Ik tuur door mijn lens met aandacht voor detail en laat geen enkel mooi moment ontsnappen.

Verdere afspraken rondom het fotograferen ter plaatse maken we op voorhand via mail of telefoon.

Ik werk in heel België en verplaats me met plezier naar jouw droomlocatie (0,50 euro/kilometer vanaf verbindingsweg 22 in Lovendegem). Bovendien kan je me ook boeken op uurbasis, dus kan je ook de prijs perfect onder controle houden.


Cadeautip


 In de online galerij waar je je beelden zal zien zit ook een webshop verwerkt. Zo kan je de perfecte cadeautjes voor oma's, opa's, meters & peters aanschaffen.

communie fotograaf

Doet jouw zoon of dochter dit jaar zijn of haar communie? Dan boek je je reportage best al in november  (Gouden Tip!).