logo

Communie/ lentefeest

Communie en lentefeest

Hou jij ook niet van mooie, perfecte plaatjes? Maar wil je iets voelen bij de foto's die je ontvangt? Dan zit je helemaal juist bij mij.
Ik hou van communie- en lentefeestfotografie met een klein hoekje af, waar spontane momenten centraal staan en natuurlijk wordt ook dat mooie portretje genomen naast een hele resem foto's vol herinneringen.

ik ga steeds op zoek naar dat kleine dingetje dat jouw kind precies jouw kind maakt! Dat speciale unieke trekje!
(En dat vind ik altijd! ;)

"Met Kim samenwerken is een plezier. De communicatie vooraf gaat super vlot en snel, de kwaliteit van haar foto's is hoog, ze heeft oog voor detail, kent haar vak. Bovendien kregen we de dag erna al onze foto's te zien! Een heel leuke samenwerking die we zeker nog gaan verderzetten!
Julie"

Een connectie maken met kids? Dat lukt me op één, twee drie.

Doorhéén de jaren ben ik steeds sterker geworden in het unieke trekje van kindjes vinden en tegenwoordig gaat dat héél snel.
Ik steek enorm veel energie in het geruststellen van je kind en ik beloof dat de Colgate smiles achterwege blijven.

"De-blazer-over-de-schoouder-pose" gaan we ook niet toepassen. Maar dat kan je zien in de video :)
De kids hebben plezier en hebben zelden in de gaten dat de fotosessie ondertussen verloopt. Ook al zal je communicant/ lentefeestbeest hier en daar toch poseren, ik maak er steeds een spel van.

Hoe gaat het in zijn werk?

We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jullie past, als je echt houdt van spontane fotografie zou ik de studio niet direct aanraden, maar ik heb er één indien je dat echt zou willen.
En dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip en uur. (weekends zijn vaak al reeds 6 maanden op voorhand volboekt, maar geen zorgen als je last minute bent - Op een woens-, week-, vakantie- of een pedagogische dag vinden we waarschijnlijk nog wel een momentje)

Een fotosessie is héél ongedwongen, er moet niets en alles mag. Als kindjes 'niet meewerken' dan is dat ook helemaal niet erg.

Het is belangrijk dat jij je niet gestresseerd voelt, op geen enkel moment. Dus vertrouw mij, ik ben goed in mijn vak en ik fiks het voor je.
Probeer je dus niet te focussen op 'ik wil goede foto's`. Want dat krijg je sowieso gegarandeerd. Reeds 5 jaar ben ik fotograaf en ik kreeg het laatste 4,5 jaar geen enkele klacht over kwaliteit.

De beleving van de fotosessie is minstens even belangrijk als de foto's, dus daar focus ik heel hard op en dan? Dan komt de kwaliteit vanzelf.

Daarna krijg je je foto's toegestuurd in een recordtijd, want ik vind het belangrijk dat je op die foto's geen weken moet zitten wachten, dus binnen 1 week (en na betaling) heb je jouw online galerij in jouw bezit.

Wat krijg je precies?

30-60 minuten fotografeertijd

Een online galerij met alle foto’s (in kleur of zwart-wit bewerkt). Deze blijft 2 weken online (tenzij anders overeengekomen)

Je krijgt alle foto’s digitaal in hoge resolutie (om eventueel zelf af te drukken, zelfs in hele grote formaten) zonder watermerk

*Kilometervergoeding: €0,7/km
*Reportages gefactureerd op BTWnummer komen op 21% BTW i.p.v. 6% en worden geleverd zonder fotoboek.

fotograeve communie en lentefeest-3525
 • Mini

 • 597
  30 min
 • alle foto's (t.w.v. €300)
  Fotoboek 20x15 (t.w.v. €150)
  Reportage (t.w.v. €300)

 • Maxi

 • 697
  60 min
 • alle foto's (t.w.v. €350)
  Fotoboek 20x15 (t.w.v. €150)
  Reportage (t.w.v. €350)

 • Feestreportage

 • 750
  120 min
 • alle foto's (t.w.v. €400)
  Fotoboek 20x15 (t.w.v. €150)
  Reportage (t.w.v. €400)

fotograeve communie en lentefeest-2985

Kathy Danneels
Kathy Danneels
18:14 22 Nov 19
Ik heb een aantal maanden geleden een shoot gewonnen via de fb pagina van Kim. (Ik was in de wòlken!). Deze week op een prachtige, koude, zonnige herfstdag is deze doorgegaan.Mijn 2 zieltjes - mijn kids van 9 jaar - ikzelf en Kim zijn naar de... Gentbrugse Meersen getrokken.Het werd een leuke, relaxe kennismaking en een ontspannen shoot waar we met ons 3-tjes echt van genoten hebben.Ik was al langer fan van haar stijl... En nu helemaal!Bedankt Kim voor dit moment.Zowel voor mijn assertieve aanwezige kids 😁 als mezelf zal dit een heerlijke herinnering blijven! 😘Lees meer
Katrien De Mets
Katrien De Mets
19:50 19 Oct 19
Ik ben steeds onder de indruk hoe fotogeniek de mensen uit Kim’s reportages zijn. Nu beseffen we dat het volledig in de hand wordt gewerkt door Kim. Juist dit is wat van een fotograaf een goede fotograaf maakt. Ze creëert een zeer spontane sfeer... waarbij het niet ongemakkelijk aanvoelt. She’s the best 🥇Lees meer
An Lammens
An Lammens
15:40 01 Oct 19
Een fantastische dag van 7 u doorgebracht met Kim De Graeve!!Een zonnige dag in Boutersem met alle kinderen en kleinkinderen werd door Kim op een prachtige , spontane, kunstzinnige manier neergezet ... de foto’s zijn prachtig en speels !!!!De... moeite om met Kim in zee te gaan !!!!!Lees meer
Net de foto’s gekregen van onze Day in the Life shoot.. WoW, ik ben echt sprakeloos.. het is helemaal wat ik zo graag wou en nog zoveel meer.. zo zo zo blij mee! En ik die nooit op foto wil en altijd vind dat ik op geen enkele foto mooi sta, heb nu... verschillende foto’s met mijn zoontje, die supermooi zijn 🥰 Dikke dankuwel Kim 🙏🏻Lees meer
Als je Fotograeve al even volgt, dan weet je dat ze steeds mooie, maar vooral pure momenten vastlegt. Ik was dan ook,voor de shoot, een fan die haar op alle sociale media volgde. Mijn verwachtingen lagen dan ook hoog als ik een maand geleden de... shoot vastlegde. De shoot was ‘niet meer’ dan een gezellige wandeling en een tof gesprekje met Kim. En ze slaagde erin om mijn hoge verwachtingen te overtreffen, ondanks dat je voor je eigen foto’s toch ook wat kritischer bent.. De prachtige beelden van mn dochtertje raken me keer op keer. Een absolute aanrader dus!Lees meer
Hilde De Rieck
Hilde De Rieck
08:05 10 Jul 19
Kim zorgde voor prachtige beelden van onze trouw: ze kan heel mooi "spelen" met voor- en achtergrond, licht en donker, en legt zowel de grote momenten als de "gestolen" blikken, momenten heel mooi vast. Wij zijn fan!
Jeroen Wauters
Jeroen Wauters
09:34 05 Jul 19
Het is werkelijk fantastisch hoe ze élk klein detail perfect in beeld weet te brengen... bij het bekijken van onze huwelijksreportage herbeleven we hierdoor elke keer weer opnieuw onze prachtige dag!En de foto’s, die worden gewoon elke keer nóg... mooier...Lees meer
An Legein
An Legein
12:39 07 May 19
Wij zijn als familie zo tevreden met de foto's die Kim van ons getrokken heeft, dat we maar beslist hebben om ze allemaal aan te kopen... Zo tevreden zijn we! Een absolute aanrader dus!
Maaike Pillen
Maaike Pillen
20:51 08 Apr 19
Wat zijn we blij dat de shoot door een blauw oog niet het water is gevallen :) Uniek en heel ongedwongen! Smaakt naar meer, we blijven genieten van de heerlijke beelden en verlangen naar een volgende shoot (eens day in life volgend jaar ofzo ;) ...