logo

Communie/ lentefeest

Communie en lentefeest: Het is weer die tijd van het jaar!

Zowel de thema- als standaardsessies op locatie en in mijn studio zijn te bekijken in de video. Bekijk deze zeker aandachtig om te weten welke stijl jij graag op wilt.  Heb je zelf nog een ander idee? Laat maar komen! Ik denk graag met je mee over het thema en de locatie voor je communie of lentefeest.

Hoe gaat dat precies?

Tijdens de weekends heb ik vaak voortgeplande data staan met speciale locaties voor de communie/ lentefeest. Normaal gezien zorg ik steeds voor een locatie die zowel binnen als buiten aantrekkelijk is om foto's te nemen. Zo moeten we niet holder-de-bolder in paniek schieten voor de fotosessie.

Meestal staan die reeds in de agenda. Maar geen zorgen, ik probeer altijd plaats te maken voor je communie of lentefeest! Dus indien je toch nog vragen hebt mail gerust.

"Kim is een super fotografe. Met haar samenwerken is een plezier. De communicatie vooraf gaat super vlot en snel, de kwaliteit van haar foto's is hoog, ze heeft oog voor detail, kent haar vak. Bovendien kregen we de dag erna al onze foto's te zien! Een heel leuke samenwerking die we zeker nog gaan verderzetten!

Julie"

 • Mini/ basis sessie

 • 300/350
  30 min/60min
 • 30/ 60 minuten fotografeertijd

  Een online galerij met alle foto’s (in kleur en zwartwit bewerkt) voorzien van een watermerk. Deze blijft normaal gezien twee weken online (tenzij anders overeengekomen)

  Je mag 2/3 foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om eventueel zelf af te drukken, zelfs in hele grote formaten) zonder watermerk

  Een extra foto kost 25 euro

  optioneel

  Alle hoge resoluties: 300/ 350 euro extra. (gratis foto’s zijn reeds verrekend in deze pakketprijs)
  (Omdat ik jullie zelf het recht wil geven om te beslissen of de foto’s het al dan niet waard zijn wordt de prijs van de foto’s opgesplitst van de reportage.)

  kilometervergoeding: 0,7€/km
  Alle prijzen zijn incl BTW

Communie/ lentefeesten


Wil je me graag als fotograaf op het feest? Dat kan zeker ook.
Het is heerlijk om al die momenten vast te leggen. Als fotograaf voelt het aan alsof je een huwelijk fotografeert.
Een dag vol momenten dus! En daar hou ik van.

Je kan de spontane momenten combineren met een momentje om familiefoto's in te plannen. Nu iedereen samen is, is het het ideale moment om dat te doen (en wanneer doe je dat anders?)

 • Evenementprijs

 • 750
  2 uur
 • Je krijgt hierbij een 20x15 album met de (door mij gekozen) highlights of the day.
  Je krijgt een selectie van 20-40 beelden in hoge resolutie in een online galerij (kleur of zwart-wit) die je zonder meerkost kan downloaden. 

  4 uur: 1350€
  6 uur: 1800€

  Extra uren: 300€