communie fotografie jongen

Communie of lentefeest: waar foto’s nemen?

Je weet al hoe en wat te doen met die communie/lenteviering?
Maar die locatie! OMG! Gek wordt je ervan! Wat te kiezen, wat te kiezen!

communie waar foto's trekken

Waar moet je die foto’s gaan trekken? In het bos? Industrie? Een verlaten pand? Een serre? De studio?
Het antwoord ligt een beetje voor de hand: Je kiest iets wat voor jou echt goed voelt, maar ook wat bij de outfit past van je communie (of je stemt de outfit af op de locatie! Dat kan ook! Zeker omdat je er bij veel fotografen al best heel vroeg moet bij zijn om een fotosessie te boeken.

communie waar foto's trekken

Maar het is niet alleen de locatie waar je rekening mee moet houden!!!

Nee! zeker niet! De meeste communie/lentefeest foto’s worden genomen in februari-maart-april. In februari en maart kan het gerust nog sneeuwen!!! Brrrr! En héél erg koud zijn, maar ook in april regent het vaak nog een pak.

Ik plan als fotograaf steeds binnenlocaties in t.e.m maart, maar durf ook locaties te nemen waar we zowel buiten als binnen helemaal los kunnen gaan, vanaf april durf ik mezelf eens buiten begeven (zonder plan B) met de communiekanten/lentefeestbeesten.

Je kan die evenementen bekijken op de Facebookpagina!
Deze worden het gehele jaar aangevuld.
Wie weet zit er wel iets tussen dat helemaal je ding is! En zo niet, geen probleem! Dan vinden we wel iets dat WEL bij je past

Hou je meer van het robuuste? Van industrieel? Daarvan doe ik zo’n 2tal sessies per seizoen!
Nee! Je wilt liever foto’s nemen in de natuur, maar hebt schrik voor de koude? Geen probleem! Ik plan ook een tweetal sessies in per seizoen in een tropische serre (lekker warrrrrm!)

communie waar foto's trekken
Nee kim! Ook dat vind ik maar niets!? 

Ok! Geen probleem! Communie foto’s nemen kan je overal! Dus ik zorg ook voor een communiedag in studio! YES!
Maar ook sessies gewoon buiten in de natuur! En enkele te gekke fotolocaties waar je amper zelf kan opkomen! Maar we gaan ook foto’s nemen in musea!

EN last but not least! Ik organiseer éénmaal per jaar een sessie met Pins & Braids ! D.w.z hairstylist voor de meisjes en een fotoshoot in één!

Zalig toch?

Hierboven vind je de communiekantjes van 2018! Zo kan je al heel wat inspiratie op doen van wat jij nu precies het leukste vind 🙂

communie checklist fotografie tips leren fotograferen fotografie cursus lentefeest workshop kim de graeve

Communie checklist!

Communie checklist En hoe die mijn leven zoveel makkelijker maakte als fotograaf Of het nu voor een communie, lentefeest of huwelijk is. Voor elk evenement

Lees meer »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top