Overzicht nieuwsberichten

Communie of kerst? Sessies in de studio

Maja gij! Dat kan speciaal zijn!
Het enige dat belangrijk is voor me is dat het spontaan blijft (en leuk!!)
In deze shoot kan je onze test zien! ik en Penstreel gaan samenwerken voor de kerst- en communiesessies. Maar het thema? Dat blijft hetzelfde! Want “a touch of gold” dat kan voor beiden! En zo zijn we eindelijk af van die terrible accesoires!

Gewoon lekker puur-natuur met wat gouden plamuur 😉

Vind je het leuk om eens achter de schermen te piepen? Scroll dan verderrrrrr

Ja! Studio en ik zijn wel degelijk vrienden! Al wil ik er niet te vaak vertoeven, want ik hou nog steeds van frisse buitenlucht. Maar 3-5 keer per jaar vind ik zoiets echt heerlijk om te doen!

Spontaniteit tijdens een communiesessie of kerstsessie dat lukt me echt altijd. Ik denk dat het is omdat ik altijd wel chill ben en op die manier kindjes makkelijk kan geruststellen. Je kan ook zien dat ik altijd vraag of ze dingen goed vinden en luister naar wat ze voelen. En dat is denk ik the key to succes 😉

Soit! Deze keer doe ik iets samen met Penstreel! En ze doet dat goed! Ik kijk er naar uit om al die communiekantjes en kerstkaartjes te mogen fotograferen binnenkort!

Oja! Tuurlijk moet het niet met een marcelleke 😉

De resultaten:

Deel dit bericht op sociale media!

2 reacties op “Communie of kerst? Sessies in de studio”

  1. Heb je nog een plaatsje vrij voor de kerstshoot op 10 november? Liefst in de namiddag als dat evt kan (moet mogelijks zelf werken en dan voormiddag moeilijk te organiseren..).
    3 kindjes van resp 6 jaar, 4 jaar en dan 3 maand…
    groetjes
    Sofie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top