Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Reportages

Day in the life

Waar ik ongelofelijk kan van genieten zijn spontane fotoshoots waar er niet moet worden geposeerd. Dit kan met een gezin of met een grote familie of zelfs gewoon met je tweetjes (want wie zegt dat je kinderen moet hebben om een spontane fotosessie te boeken.

fotograaf

Het begrip is: NIET POSEREN! Op zich lijkt dat easy peasy, maar het is veel moeilijker dan het lijkt. Want je blijft je soms nogal bewust van de camera, laat het gewoon los en doe waarvan je houdt.

Hoe gaat het in zijn werk

Voor een Day in the Life-reportage kom ik bij jullie thuis of op locatie langs en leg jullie 'ware zelf' vast. Dit betekent in de praktijk dat er niet geposeerd wordt, dat is absoluut verboden! Je gaat gewoon je dagdagelijkse gangetje. Dat kan gaan van gezellig thuis in de zetel hangen, naar de winkel gaan voor een snelle boodschap, op het bed springen met je kids of tuinieren; wat jullie maar leuk vinden om samen te doen!

day in the life

Als jullie toch graag een geposeerde foto willen, dan plannen we dit aan het einde van de sessie in. Laat het me even op voorhand weten mochten jullie zo'n foto wensen, dan zijn er geen misverstanden. Vertel er dan ook zeker bij welke momenten er precies vastgelegd moeten worden zodat ik me optimaal kan voorbereiden.

Wil je een day in the life reportage boeken? Dan neem je contact op via kim@fotograeve.be of via het contactformulier.

day in the life

day in the life

day in the life

day in the life

day in the life

day in the life
day in the life
day in the life
day in the life fotografie