Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Reportages

Day in the life

Dit is nu waar ik echt voor leef. Daarom zie je Day in the Life immers erg vaak terugkeren in mijn portfolio. Maar wat is deze reportage nu precies? Wel, het draait allemaal rond het tastbaar maken van liefde en het tonen van hoe gezegend je bent als je geliefd wordt. Voor mij is dit immers de grootste zin van het leven. Vandaar ook de benaming 'Intieme gezinsreportages', want hoe mensen hun leven invullen en hoe ze hun liefde voor elkaar uiten is erg intiem.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Voor een Day in the Life-reportage kom ik bij jullie thuis langs en leg jullie 'ware zelf' vast. Dit betekent in de praktijk dat er niet geposeerd wordt, dat is absoluut verboden! Je gaat gewoon je dagdagelijkse gangetje. Dat kan gaan van gezellig thuis in de zetel hangen, naar de winkel gaan voor een snelle boodschap, op het bed springen met je kids of tuinieren; wat jullie maar leuk vinden om samen te doen!

Als jullie toch graag een geposeerde foto willen, dan plannen we dit aan het einde van de sessie in. Laat het me even op voorhand weten mochten jullie zo'n foto wensen, dan zijn er geen misverstanden. Vertel er dan ook zeker bij welke momenten er precies vastgelegd moeten worden zodat ik me optimaal kan voorbereiden.

Ondanks dat er niet geposeerd wordt, kan het gebeuren dat ik soms wat tips geef in verband met het licht. Als dat niet echt goed zit, zal ik voorstellen om even van plaats te veranderen. Want zonder mooi licht, zijn er amper mooie foto's. Licht gaat hand in hand met emotie en beweging, iets om zeker in het achterhoofd te houden!

Verder vind ik het ook erg belangrijk dat jullie het concept van Day in the Life volledig begrijpen. Alleen dan halen we het onderste uit de kan en maken we er samen een meer dan geslaagde reportage van. Toon dus zonder schroom of schaamte dat jullie elkaar graag zien, ook al voelt het aanvankelijk wat onwennig met een fotograaf in de buurt. Vergeet dat ik er ben, leef en geniet zoals je dat 'nog nooit eerder deed'. En vooral: Vertrouw erop dat ik mijn ding doe. ;) Zo zijn wij een match made in heaven!

Wil je een gezinsreportage boeken? Dan neem je contact op via kim@fotograeve.be of via het contactformulier. Soms gebeurt het dat mijn antwoord in je spam belandt. Als je dus na enkele dagen nog geen antwoord hebt ontvangen, mag je gerust even bellen of me een berichtje sturen via de facebookpagina.