logo

“Day in the life” fotografie

day in the life fotografie

Day in the life fotografie: Het vastleggen van het leven zoals het is.

Dit soort reportages liggen me héél nauw aan het hart, omdat ik mezelf zie als een visual storyteller. En dit één van de zaligste verhalen zijn om te vertellen!

Het leuke aan zo’n reportage is dat je de fotograaf uiteindelijk vanzelf loslaat. Er is geen prestatiedruk, je kan jezelf zijn.
Ik leg de band van jullie gezin vast. Hoe jullie met elkaar omgaan, de kleine dingen waarom jullie elkaar graag zien maar ook jullie verschillende persoonlijkheden.

Het leven zoals het is en de dingen waar jullie van genieten. Van ontbijten, naar pannenkoeken bakken, in bad gaan, ravotten in de zetel, het gras afdoen in de tuin. Al die dingen zijn fantastisch om vast te leggen.

day in the life fotograaf

Waarom +-3 uur

Omdat je ongeveer 1 uur nodig hebt om volledig te ontspannen en echt jezelf te kunnen zijn, mij te vergeten maar ook omdat ik op 1 uur niet jullie volledige persoonlijkheid kan vastleggen. Omdat deze reeks over veel meer gaat dan mooie plaatjes nemen is het belangrijk dat het effectief gaat over een day in the life en dat jullie ook kunnen zeggen: “ah typisch onze kleine man”..

day in the life

Ook zonder kinderen

Day in the life fotografie voor volwassenen??!!
Wat héél fijn is om vast te leggen is vb. de momenten van de zwangerschap, waar jullie samen de kinderkamer klaar zetten. Het bedje in elkaar vijzen (met of zonder de bijhorende frustraties).
Het is zo fijn om die mooie momenten te bundelen in een day in the life reportage en later te laten zien aan jouw kinderen. Hoe jullie uitkeken naar dat mooie moment.

Deze laatste reportage kan je boeken in een bundelprijs met een geboortereportage. Zo heb je het gehele verhaal vast gelegd op beeld.

day in the life

Meer zien? Bekijk gerust de portfolio: klik hier

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *