Komt eraan!

Mijn favo  
communie attributen

Mijn geheim? Ik gebruik eigenlijk niet zo graag attributen. Alleen(!) wanneer ze echt een meerwaarde bieden voor het kind v.b. om ze meer op hun gemak te laten voelen, omdat het mooier past bij hun kledij enz.

Ik ben een hele grote fan van Etsy en ik koop er regelmatig attributen, omdat het vaak heel speciaal is. Je vindt vaak nergens anders even leuke dingen. Soms moet je even zoeken maar de mogelijkheden zijn oneindig. 

Het is ook nog eens heel makkelijk om op die manier je attributen van de fotoshoot te combineren met die van het feest en je weet ook nog eens dat het ethisch is, want alle winkeltjes op Etsy zijn kleine creatieve bedrijven, niet zoals bedrijven als Alibaba of Amazon, waar dat toch ver te zoeken is. 
De keuze blijft uiteraard aan jou waarvoor je kiest. Maar misschien kan ik je wel overtuigen met mijn favorietenlijstjes! 

Tweedehands

ik heb regelmatig spulletjes tweedehands te koop die ik niet meer kan gebruiken. (ik kan niet in herhaling vallen als professionele fotograaf dus ik moet echt vrij regelmatig attributen verkopen om tijdig te vernieuwen in assortiment) 

Als ik verkoop dan doe ik dat altijd via mijn IG account @Fotograeve in de highlights. 

Communie & lentefeest attributen 


Mijn favoriete attributen voor het moment zijn droogbloemen. Je kan ze heel lang bewaren en zelfs nadien nog gebruiken als home decoratie. 

Maar ook veren zijn wondermooi (en eigenlijk ook vrij apart om mee aan de slag te gaan. Ik werkte laatst met: 

Attributen: feest!

Ik heb ook al leuke attributen zien verschijnen in de Hema. 

Zoals deze vlaggenlijn maar ook leuke honeycombs (die raak ik nooit beu! Ik heb een hele doos vol!). 
Maar ook deze zijn superleuk! 

Ook bij Maisondumonde vind je heel aparte dingen, die heel mooi passen bij je attributen voor communie & lentefeest. Kijk maar eens bij decoratie!

 

 

 

communie attributen fotograaf communie tips lentefeest decoratie

Nog meer leuke tips? 

Wist je dat ik een fotografiecursus heb om je communicant of lentefeestbeest zoals nooit tevoren vast te leggen? 
De resultaten van de mensen die de cursus uit deden waren fantastisch! 

Je zag amper nog het verschil tussen een professionele fotograaf en hen. Het is wonderbaarlijk hoeveel en hoe snel ze groeien op korte tijd. 

Maar dat kan jij ook! 

De reviews liegen er niet om, laat me je helpen om je communiekaartjes dit jaar echt wel to the next level te brengen. 

"

supersimpel en snel

Ik geloof in: “Je kinderen fotograferen, dat kan je leren.”

Daarom ontwikkelde ik cursussen voor mensen zonder ervaring of enige kennis van techniek. Zodat ook zij supermooie foto’s zouden kunnen nemen van hun communicant of lentefeestbeest. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top