De leukste baby props

Accessoires voor je baby fotoshoot (of gewoon voor home decoratie)

Kitch? Of toch maar niet?  

Baby props, I know.. Vaak beginnen mensen meteen te denken aan “Anne Geddes“. Maar het ding is, ik hou eigenlijk niet van dat soort fotograferen. 

Smaken verschillen uiteraard en dat maakt de wereld net zo’n mooie en gevarieerde plek. 

Ik hou van boho stijl, maar ook van spontaan en puur. Dus accessoires blijven bij mij vaak achterwege. Ondanks die manier van fotograferen heb ik toch echt een voorkeur voor bepaalde stylish accessoire, waar je in eerste instantie ook Anne Geddes foto’s mee zou kunnen maken maar waar je ook echt superleuke spontane foto mee kan creëeren. 

Etsy!

Als je al eerder blogs van me las dan weet je dat ik al eens durf verwijzen naar Etsy, ik hou van hun artikels omdat ze zo creatief en uniek zijn. Vaak werken ze met handgemaakte spullen en daar ben ik helemaal gek van. Op Etsy maak ik favorietenlijstjes, die bestaan uit dingen die ik misschien later nog koop. Of die ik op het oog heb, soms gewoon omdat ik ze interessant vind als creatief idee enz. ik deel ze graag met je en je kan ze hier vinden.

Kwaliteitsvol & betrouwbaar 

Als je op Etsy iets zou kopen dan moet je weten dat daar heel veel verschillende handelaars op zitten. Kijk dus altijd naar de recensies van de verkoper. (deze zijn over het algemeen goed, maar je weet maar nooit) 

Een tattoo voor je baby?

Deze foto is niet van mij, maar hoe schattig is deze? 

Je kan tattoo’s laten ontwerpen en vb. op de poep van je baby zetten. Lijkt me een superleuke foto, toch? 

Het is maar een idee! Maar zo heb je 101 dingen op Etsy die de moeite waard zijn. 

 

Die tattoo vind je trouwens hierzo. 

baby props je baby fotograferen kan je leren kim de graeve fotograeve

Baby props 

Ook de dekentjes en haarbandjes vind ik heerlijk om mee te werken. (al is een gekke muts ook al top natuurlijk!) Accessoires zijn extra leuk op de foto rond verjaardagen, moederdag, vaderdag, feestdagen… 

Ook in de Hema vind je erg leuke dingetjes als attributen. 

Meer fotografie ideeën & tips?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top