Lightroom Presets Desktop

Een preset is een professionele filter om je foto te bewerken. (zoals op instagram, maar dan veel mooier). In één klik heb je een professionele look. 

"

Presets voor desktop

Heb je een betalend account voor Lightroom op desktop? Dan kan je aan de slag met deze presets. Ze komen meteen in je mailbox en je kan in 5 minuten aan de slag. 

Alle presets die in de webshop te vinden zijn waren persoonlijk door mij gemaakt. 90% van de presets in de shop gebruik in dagelijks voor mijn eigen bewerkingen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken d.m.v. 1 klik. En ook de installatie vraagt maar enkele minuten. Je kan de presets aanpassen naar je eigen voorkeur en je kan ze levenslang gebruiken. 

Wat zeggen deelnemers?

5/5

Verhellen Nele –

Deze presets zijn top om met te werken. Onze vakantiefoto’s werden meteen in een heel andere sfeer gezet.
Top Kim ! Doe zo verder zou ik zeggen ! Ik ben fan !

5/5

Noëlla –

Ik ben fan en benieuwd naar de andere presets. Ga er zeker nog aankopen!

5/5

Jolanda – 

Superfijn om te hebben. Het maakt de sfeer van de foto af, zonder zelf al teveel te moeten stoeien met de kleuren. De handleiding om de presets te installeren is duidelijk en gemakkelijk.

5/5

Christine Brink –

Ik was bezig met het bewerken van de trouwfoto’s en kwam er niet helemaal uit. Foto’s waren oke, alleen kreeg ik er niet uit wat er in zat. Totdat ik me bedacht dat ik je preset nog had liggen. Wauw! In een klik verandert de hele foto in inderdaad een totaal ander sfeertje en wordt mijn foto zowaar een professionele foto! Top! Bij twijfel, in dit geval doen!!

5/5

Maya –

Prachtig eindresultaat bij de newborn foto’s en gemakkelijk in gebruik.

5/5

Carmen Van den Bulcke – 

Heel mooie presets! Ik ben begonnen met eentje te kopen maar uiteindelijk is eentje maar geen eentje :). Ondertussen heb ik er enkele en ik ben er superblij mee. Ik maak sinds de geboorte van mijn zoon fotoboeken van elk levensjaar.  Met de presets van Kim krijgen mijn foto’s een speciaal uniek tintje. Echt een aanrader, het tilt je foto’s zonder voorkennis naar een ander niveau. Coolster gebruik ik graag voor mooie winterse foto’s. Ook rode kleuren schitteren met deze preset! Een aanrader in je presetcollectie :).

5/5

Emmy – 

Ik gebruik deze presets bijna dagelijks met mijn smartphone. Ik kan nu snel een mooie foto maken (dankzij de daily life workshop natuurlijk) en die meteen of kort nadien bewerken. Hierdoor heb ik geen uren werk meer aan mijn computer nadien en kan ik ook meteen leuke foto’s delen met familie en vrienden. Als ik dan eens een foto van mezelf doorgestuurd krijg via iemand anders, gaat er ook meteen een siberian glow laagje over en heb ik een leuke foto van mezelf (die zijn iets schaarser gezien ik meestal de foto’s neem).

5/5

Paulien – 

Onlangs kocht ik een Ebook waar ik al erg veel uit geleerd heb. Samen met de presets maakt het echt een groot verschil. Het is mooi om te zien hoe de kleuren uitspringen of een foto net zachter overkomt.
Echt top!

5/5

Virginie –

Je foto’s in 1 touch een professionele uitstraling geven, daarvoor is deze preset ideaal! Blauwe ogen komen extra goed uit maar ook natuurlijk achtergronden krijgen de juiste tint zodat het hoofdonderwerp extra benadrukt wordt. Ik ben helemaal fan!

5/5

Inge –

Deze preset kreeg ik bij het e-book Daily Life. Het was voor mij als leek wat zoeken om ermee aan de slag te gaan, maar door zeer sympathieke begeleiding van Kim heb ik het licht gezien. Nu is het een feest om foto’s tot leven te zien komen door het gebruiken van de preset. De preset zorgt ervoor dat de beelden een warme gloed uitstralen en de snoetjes van de modelletjes mooi oplichten. Wie wil dat nu niet bekomen?

5/5

Melanie –

Geweldig! Ik heb nog nooit zo mooie foto’s kunnen maken. De presets maken elke foto zoveel mooier. De tips en de uitleg zijn enorm duidelijk. De tips om de kinderen op een speelse manier te betrekken en ze spontaan te laten reageren zijn enorm nuttig! Bedankt voor dit geweldige initiatief!

5/5

Melody –

Love, love, love deze presets. Samen met de tips uit het eBook “My Daily Memories” geeft het mijn foto’s een uitstraling waarvan ik alleen maar kon dromen!

5/5

Sofie De Schutter –

Deze preset zit in mijn workshop Daily Memories. Hoewel ik ook al een andere workshop kocht met preset, blijft de Syberian Glow mijn favoriet. Ik verlang van mijn preset dat hij mijn foto mooier maakt zonder dat hij bewerkt overkomt. De Syberian Glow doet dat perfect door meer kleur en warmte toe te voegen op een natuurlijke manier. Ik ben fan!

5/5

Julie –

Ik ben helemaal fan van de preset, super gemakkelijk in gebruik en mijn gewone foto’s zien er op slag professioneel uit! Heel blij dat ik deze preset heb voor het maken van het eerste baby-album van onze dochter!

5/5

Lotte –

Zalige preset, gaven onder andere mijn lente- en zomerfoto’s onmiddellijk dat ‘ietsje meer’ !!! Verrassend makkelijk te installeren en te gebruiken op je smartphone. Door de 3 variaties die bij deze preset zitten, kan je steeds het mooiste resultaat bekomen bij elke foto

Scroll naar top