Big Domino impact 1:1

Big Domino impact is een 3 maanden traject voor fotografen die vanuit hun hart willen ondernemen. Dit programma is het enige traject met een intensieve 1-1 coaching.

Je wilt meer impact, meer winst en meer vrijheid in je bedrijf

Je hebt grootse dromen en wilt het leven van je klanten mooier maken a.d.h.v. je foto’s of fotografiecursussen. 

Dat heb je de afgelopen jaren gedaan en dat heeft je ontzettend veel moois gebracht. Maar nu is het tijd om die investering om te zetten in meer winst en vrijheid. 

lightroom kopen cursus lightroom kinderfotografie online workshop fotograferen leren fotografie fotograeve1

Je wil echt! Je bent er klaar voor.

Je bent ambitieus en weet dat je worstelt met geldblokkades en verkopen die je graag van de baan zou willen. 
Je wil jezelf voorzien van een goed loon waarmee je vrijheid kan ervaren, zodat je tijd hebt voor je vrienden en familie. 

Je werkt erg hard maar krijgt daar niet voldoende voor terug. En daarom wil je gaan voor een goede businessstrategie. Want je wilt echt consistent jouw ideale klant aantrekken op een manier waar jij je goed bij voelt, uit jouw intuïtie en daar ook goed je boterham mee verdienen. 

Ik kan je helpen wanneer je je in volgende situaties herkent:

 • Je voelt je schuldig als je mensen geld moet vragen
 • Je hebt het gevoel dat meer verdienen niet mogelijk is
 • Wanneer iemand zegt: “Jij bent te duur” twijfel je aan jezelf”
 • Je bent allergisch 
 • Je hoort jezelf klagen dat je te weinig succes hebt omdat andere fotografen te lage tarieven aanrekenen
 • Je betrapt jezelf erop dat je je prijzen afstemt op de concurrentie en collega’s. 
 • Je neemt opdrachten aan die niet altijd bij je passen, maar denkt dat je op die manier veiligheid creëert. 
 • Jouw bedrijf is nog niet op het punt dat je had gehoopt, maar je voelt ergens vanbinnen dat er toch een manier moet zijn om het te laten slagen. 
 • Je vindt marketing & sales vies. Je wilt echt oprecht ondernemen. 

Maar er zijn echt fotografen die goed verdienen en hun favoriete klanten aantrekken terwijl ze in vrijheid leven.

Haai! Ik ben Kim

Ik help ambitieuze fotografen hun strategie op punt te zetten. Ik zie zoveel goede fotografen die aanmodderen met hun bedrijf, terwijl ze allen kwaliteiten in zich hebben om een impact te maken. Fotografen die veel meer klanten en winst verdienen omdat ze hun hart op de juiste plaats dragen en zoveel te bieden hebben. 

Het is absoluut onnodig om negatieve energie te ervaren rond je droomjob. 

Ik help je je ideale klanten te bereiken en ervoor te zorgen dat ze ook echt voor je kiezen aan de juiste prijs zodat je met volle energie impact en waarde kan leveren. 

Marketing of sales zijn in principe niet moeilijk, het gaat erover dat je connectie maakt met jezelf en je klanten en vooral dicht bij jezelf blijft. 

3 maand 1:1 coaching

We gaan jouw strategie samen op punt zetten zodat je vanuit jezelf je bedrijf kan neerzetten.

Wat gaan we doen in Big Domino Impact?

 • Ownership/ leiderschap nemen in jouw bedrijf. Zodat je 100% verantwoordelijkheid en op jouw voorwaarden gaat ondernemen. 
 • We zetten samen een strategie op, op basis van jouw unieke doelen om door te breken naar het volgende niveau 
 • Versterken je positie, zodat mensen jou zien als DE expert in jouw vakgebied waardoor klanten automatisch tot jou worden aangetrokken. 
 • Optimaliseren van je verdienmodellen binnen je fotografie, zodat je je klant beter kan verdienen en de waarde omhoog gaat. 
 • Focus om persoonlijke ontwikkeling (want die gaan hand in hand als het gaat over een bedrijf runnen) 
 • Je gaat je moneymindset blokkades doorbreken en je gaat ze kunnen herkennen in de toekomst 

De bedoeling is dat je het aanleert op een manier waar je problematieken
zelf kan herkennen in de toekomst en kan innoveren met de kennis die je meekreeg.

Hoe werkt het Domino Impact 1:1 traject?

 • We starten met een 1 op 1 sessie waar we diep ingaan op jouw blokkades en je bedrijf. Dit doen we via zoom. Je ontvangt hiervoor een werkboek en vragenlijst zodat ik inzicht krijg op wat jouw doelen en verlangens zijn. 
 •  Je krijgt 6 coachingcalls gedurende deze periode (we spreken elkaar elke 2 weken). 
 • Krijgt toegang tot alle fotografie businesscursussen. (t.w.v 5000€: Ideale klant, workflow, sales masterplan & Fb & IG advertenties)
goed geld verdienen als fotograaf fotograeve kim workshops online cursus ondernemen 8

 

De investering van de Big domino impact bedraagt 9.999 euro excl. BTW. 

Het is ook mogelijk om het bedrag in 3 maanden af te betalen. 

 

Wat is er zo speciaal aan dit traject?

Meteen actie

We nemen meteen actie. Want informatie is niets waard als je het niet gaat implementeren, vanaf de eerste one-on-one gaan we aan de slag met de implementatie, we gaan focussen op het leren verkopen, klanten aantrekken, workflow, mindset... En we beginnen met het hoofdstuk dat best bij jou past. Zodat jij de waarde van je fotografie niet alleen ziet maar ook kan uitleggen op jouw unieke manier. prijzen omhoog en gaan we strategisch bekijken hoe je je financiële doelstellingen kan behalen.

prijzen fotograaf fotografie hoe weet je je prijzen en sales3

Whatsapp

Je krijgt toegang tot mijn telefoonnummer en kan me vragen stellen via Whatsapp indien je ergens vast zit. Indien het grotere thema's zijn behandelen we ze in de one-on-one coaching.

Specifiek voor fotografen

Er zijn zoveel fotografiecursussen die focussen op het ontwikkelen van fotografie of je workflow. Maar op het einde van de rit ben je nog steeds een ondernemer die geld wilt verdienen. Teveel fotografen blijven terugkeren naar “Klanten vinden me te duur”, ”De concurrent vraagt minder en daardoor heb ik niet het succes dat ik zou willen” of “zoveel geld zou ik niet durven vragen”. Ik begrijp die gedachten, maar het zijn slechts gedachten. Ik ga je leren hoe je als fotograaf goed geld kan verdienen. Het traject is voor zowel gevorderde als beginnende fotografen. De praktijkoefeningen zijn heel specifiek waardoor je er de juiste materie haalt voor jou binnen je bedrijf.

The more you learn, the more you earn

Je betaalt voor deze workshop een prijs maar die is hij meer dan waard. Met dit stappenplan neem je de actie die nodig is en breken we door al jouw blokkades. Geld vragen is niet eng meer zodra je jezelf naar waarde kan schatten eb ook gaat zien dat je op die manier ook de juiste klanten gaat aantrekken.

One-on-one

Je krijgt mijn exclusieve tijd. Die we ten volle gaan benutten, Na de sessies zal je steeds aan het werk worden gezet met actiepunten. Zodat je die AHA-momenten leert herkennen en op die manier ook in de toekomst kan innoveren a.d.h.v je eigen kennis en kunde.

Wat ga je bereiken?

Je gaat meer geld verdienen door specifieke oefeningen en strategieën. We verleggen de focus naar overvloed. Je weet hoe je aan de slag kan gaan met je verdienmodellen binnen de fotografie, zal naverkoop en gesprekken zonder problemen perfectioneren. Je hebt je bedrijf & mindset onder controle en trekt je niets meer aan van wat anderen zouden kunnen denken.

Je leert op een volledig nieuwe manier naar geld en sales kijken. Er hangt nu totaal geen schaamte meer over mezelf te verkopen. Dat is toch wel een grote verandering! Nu durf ik de prijs te vragen die ik waard ben en weet ik dat ik elke euro die ik vraag ook écht waard ben. Mijn prijzen uitrekenen heeft me ook meer inzicht gegeven in hoe ik mezelf zag daarvoor. Mijn prijzen waren veel te laag en zo zag ik mezelf ook. Ik voelde me niet zelfzeker over mijn fotografie en vond dat ik de mensen afripte door 'zoveel' geld te vragen terwijl het niet eens zo hoog was. Door deze cursus ben ik ook meer mezelf als fotograaf gaan waarderen. Ik kan wel degelijk iets denk ik nu vaak! Kim doet dit op een zeer duidelijke manier en zegt rechttoe rechtaan waarop het staat. Geen uren smalltalk om dan tot een strategie te komen. Vanaf de eerste zin heeft ze je aandacht en die lost niet meer. En constant denk je: "godverdomme, ze heeft gelijk" en ook "wauw, wat weet ze veel". Enorm fijn persoon om naar te luisteren/kijken. Aanrader!

Dieter Parmentier - "Don't miss the kiss"

Dankzij deze Kim ben ik meer zelfzeker geworden en sta ik volledig achter wat ik doe. Dit had ik helemaal niet voordat ik aan de workshop begon. Ik twijfelde over alles! Voorbeeld bang zijn om mijn prijzen te zeggen tegen de klanten omdat ze dan misschien gingen afhaken. Ook van documenten om alles goed op papier te zetten dat ik helemaal nog niet aan gedacht. Dankzij haar trek ik ook de klanten aan die ik wil en die bij mij passen. Zo doe ik geen opdrachten meer die ik eigenlijk tegen mijn zin moest doen. Dankzij haar tips doe ik nu ook aftersales. Vroeger kocht bijna niemand een extra album of prints of wanddecoratie. Dit is dus verleden tijd! Bijna na elke shoot worden nu albums verkocht! Ze heeft geen geheimen voor jou. Ze verteld alles wat ze weet voor uw bedrijf goed te laten draaien! Met deze workshop is niet enkel mijn onderneming zo gegroeid en verbeterd maar ik zelf ook! Dit jaar neem ik de grote stap naar hoofdberoep en dit komt grotendeels door haar. Zij heeft mij zoveel zaken laten inzien. Zij geeft mij zelfvertrouwen, doorzettingskracht en de zin om te ondernemen.

Sissel Steyaert Fotografie

Ik leer je alles uit mijn ervaring van de laatste 6 jaar als fotograaf

 • Ik onderneem met 100% uit mijn buikgevoel, waardoor ik elke dag doe waar ik zin in heb. 
 • De leukste klanten komen over de vloer en kan dat doen zonder ‘verkoperig’ over te komen. 
 • Ik ben zelfzeker over mijn prijs en maak me geen zorgen over wat collega’s zullen denken van me. 
 • Begrijp dat elke fotograaf zijn eigen doelgroep heeft en ik me dus geen zorgen hoef te maken dat klanten me niet zullen boeken door bepaalde overtuigingen. 

Veel gestelde vragen

De investering komt op 9999 euro excl BTW. Elke ronde bekijk ik de prijs opnieuw, ik kan om die reden geen garanties geven in de toekomst. 

Je kunt de investering betalen in 3 delen van 3333 euro betalen

Je kan hier een vrijblijvende call inplannen. Je kan je inschrijven voor een traject in September, December of April. 

Het traject is bedoelt voor fotografen die een serieuze business willen opbouwen. Ondernemers die hun klanten zo goed mogelijk willen bedienen en er voor willen gaan. 

 • Startende fotografen die van de eerste keer goed aan de slag willen 
 • Gevorderden die meer tijd willen voor hun gezin
 • Fotografen die hun agenda niet gevuld krijgen 
 • Fotografen die teveel werk hebben en zichzelf voorbij lopen

12 weken in totaal. 
1 maand nadien lassen we een reflectie call in. 

Scroll naar top