logo

Een fotograaf voor je huwelijk

Een fotograaf voor een huwelijk vinden is een behoorlijke zoektocht! Dat krijg ik elke keer te horen als koppels op gesprek komen om te kijken of het klikt.

En ik snap het helemaal! Want het is ook een klein beetje trouwen hé 😂! Ik die een hele dag achter je aanloop om alle kleine dingetjes te fotograferen.

Maar ik beloof je! Ik ben muisstil! En totaal niet opvallend! Een beetje zoals een ninja! (ja die moves horen er altijd een beetje bij om mijn compositie helemaal tot zijn recht te kunnen laten komen.. Zo hing ik laatste met mijn haar, dat gelukkig kort is, in de prikkeldraad) Maar ik beloof het je, buiten ikzelf heeft daar niemand last van.

Wat ik leuk vind aan huwelijken? Al die iniemienie momentjes!

Op zich is elk huwelijksfeest vrij gelijkaardig qua draaiboek: het klaarmaken, het stadhuis, fotosessie, ceremonie, receptie, avondfeest, openingsdans en dansfeest.. Soit, zo zien ze er vaak uit!

Maar alles daartussen! Dat is zoooooooo inspirerend mooi. De schoonheid zien in kleine dingetjes.. Een aanraking, een omhelzing, een grappige situatie.

Dat is wat ik tijdens een huwelijk wil fotograferen. En ja hoor, natuurlijk heb ik alle "standaard" dingetjes ook. Maar toch probeer ik elke keer ook die standaard dingetjes tot een hoger niveau te brengen, want vaak gebeuren er veel dingen die gewoon echt NIEMAND heeft gezien. En dan giechel ik altijd bij mezelf: YES!

huwelijk fotograaf

En zo kwamen Isa & David bij me op bezoek.

David heeft nl. 3 zussen en bij alle drie mocht ik al fotograferen. Het was dus gewoon voorbestemd dat ik hun fotograaf ging worden van hun huwelijk. Allé, dat is uiteraard niet vanzelfsprekend, maar soms klikt het gewoon zo!

Isa wilde een sprookjeshuwelijk.. En eerlijk? Dat was het ook! Alles er op en eraan! Een bruidsjurk van Assepoester (waar ikzelf nooit mee zou staan - omdat ik er een pudding zou uitzien..) die perfect bij haar paste met haar slanke lijn.

En haar bruidsmeisjes in de bohemien kleedjes van "show me your mumu" (een vreselijke naam voor een feministe als ik maar alles! Het zijn wel echt prachtige jurken!).

Het weer zat niet mee, maar dat kon hun niet tegenhouden om toch buiten de ceremonie van hun dromen te organiseren. En dankzij sfeerlab! (dat zijn pas toppers!) werd alles mooi ingekleed, tot (letterlijk) in de puntjes!

ik kies maar 15 koppels per jaar uit om hun huwelijk te fotograferen, omdat ik het ongelofelijk belangrijk vind dat ik voor elk huwelijk de nodige portie energie heb. Want geef nu toe 15 weken aan een stuk 1 dag presteren van om en bij de 20 uren non stop?(dan hebben we het enkel over huwelijken) Dat is toch wel topsport! ja, ik mag ook eens een schouderklopje aan mezelf geven, toch 😅

En Isa & David waren 1 van de gelukkige 15 waarvan ik hun huwelijk mocht fotograferen. En ik ben nog altijd zo blijk dat zij voor mij kozen! En ik voor hen!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *