Overzicht nieuwsberichten

Een fotosessie cadeau voor kerst of nieuwjaar?

Er zijn maar weinig dingen mooier dan een herinnering

Een fotosessie voor kerst cadeau.. Uiteraard!

 

Noem het beroepsmisvorming, maar ik vind maar weinig dingen mooier dan een fotosessie cadeau doen.

Het is nu Sinterklaastijd.. En ik kwam net buiten met €171,47 aan speelgoed uit de Suprabazar.. 171,47 eurie aan plezier voor één dag. Want ik weet perfect hoe mijn kinderen omgaan met speelgoed.. Letterlijk -> NIET.

Toch doet de meerderheid van ons het, geld uitgeven aan compleet nutteloze dingen. Omdat het er ingestampt zit dat het moet! Want hoe zielig zou het zijn wanneer een kind geen Sinterklaas zou over de vloer krijgen (met of zonder roetpiet).

En dan komt kerst eraan..

En wat doen we dan? We lopen naar “the flying tiger..” of de Fnac.. Misschien wel de action, en vullen ons winkelmandje online.

Maar wat als we dat nu eens helemaal anders bekeken?

Wat als..

… Je een moment vastlegt, voor eeuwig, wat als het een laatste knuffel met een oma is, vastgelegd op ‘harde plaat’.. Voor eeuwig en altijd.

… Je moeder of vader hééngaat, één jaar nadat jij een fotosessie had vastgelegd voor je familie? En dat je wel foto’s hebt van jouw mama’s of papa’s liefde. Letterlijk voor je ogen?

… Of omgekeerd, wat als je kind sterft.

Dat zeg ik niet om donker en melancholisch te zijn.

Nee, dat vraag ik oprecht aan jou.

Wat zou het waard zijn voor jou mocht jij dit kunnen koesteren?

Wat als..

Je over 30 jaar kan lachen met de mode van toen? Dan heb ik het vnl. over de permanents voor mannen in de jaren 80 en de eddybrillen vb. (Hoe kan zoiets ooit mode geweest zijn! *hihihihi*)
Want zolang kan je effectief nog genieten van foto’s natuurlijk! (Denk er maar even over na! Wat is dat voor jou waard?)

 

Deel dit bericht op sociale media!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top