logo

Een huwelijk in D’Alix!

D'Alix! Eén van de tofste locaties in Gent!

Het was geen wonder dat het klikte tussen ons! Eén van de eerste dingen die Jacqueline (die op het ogenblik van ons kennismakingsgesprek zwanger was) opbiechtte was;

"Dat ze helemaal niet zeker was of ze wel van haar kindje zou kunnen houden, want dat ze eigenlijk helemaal niet zo'n mega fan was van kinderen!"

En het enige wat ik kon was knikken met een brede glimlach! Want dat was precies hetgeen ik voelde bij mijn eerste zwangerschap!

Niet alleen voelde ik me enorm verbonden met Jacqueline, ik hield ook nog eens van haar oprechtheid, hoe ze zonder oordeel met me praatte. Het was alsof er een spiegel werd voorgehouden!
En Adriaan was zo ongelofelijk lief en rustig, ze passen perfect bij elkaar!

Ze zijn ongelofelijk grappig en dankbaar! En je krijgt ze helemaal zoals ze zijn, zonder filters! YES!

Ik denk dat we uiteindelijk 3 uur gebabbeld hebben! Over héél véél maar weinig over hun huwelijk, want dat hoeft niet tijdens een kennismakingsgesprek!  Wat ze me wel wisten te vertellen was dat ze gingen trouwen in de tuinen van D'Alix in Gent en laat dat nu net één van mijn favoriete locaties zijn.

huwelijk D'Alix

Enkele maanden later zagen we elkaar terug! (Een twee à drietal weken op voorhand spreken mijn koppels en ik nog eens af! Het is niet alleen fijn om elkaar voordien nog eens terug te zien zodat je het ijs niet moet breken op het huwelijksfeest zelf.)
We konden alle details nog even overlopen en het is gewoon een meerwaarde om toch een relatief goede band te hebben voor de grote dag!

Ondertussen was Hendrik er al bij! Hun prachtige zoontje! (En ja, ze hielde effectief zielsveel van dat kleine baasje, dus al die zorgen waren voor niets geweest)

huwelijk D'Alix

En dan?.. Wel 29 mei 2019 was het zo ver! Op naar D'Alix!

En zij? Zij waren spoorloos! Haha! We spraken af om 15 uur in D-Alix, maar daar was toen ik toekwam nog maar weinig leven..

En normaal ben ik altijd héél erg voorbereid, heb ik mijn bestelbon bij met alle nummers (en er staat ook altijd een  WhatsAppgroepje op mijn telefoon).. Maar ik besefte ineens dat dat bij hen niet gelukt was om één of andere reden die ik niet meer weet. En ik vond het ook niet terug in mijn mailbox! Dus ik had eventjes stress

"Moest ik niet in het stadhuis zijn??!!" 

huwelijk D'Alix

Ik had zoveel koppels gezien de voorbije weken dat ik alle gesprekken door elkaar begon te halen op dat moment en de lichte paniek hielp me ook niet echt veel verder!
Hoe dan ook, ik heb me nog nooit eerder vergist op zo'n dag. Dus waarom zou me dit nu overkomen!

De zaalverantwoordelijke van D'Alix vertelde me dat het feest om 16 uur begon, dus begon ik al te rekenen..

"Er kan helemaal niets anders/belangrijk gebeuren dat ik elders moet fotograferen op dat uur.."

En ik wachtte netjes op hen in het zonnetje! Zonder verdere stress! Ze zouden wel komen! Uiteindelijk kwamen ze aangehuppeld om 15.36 uur en stond me een geweldig feest te wachten! Met ongelofelijk veel liefde en vriendschap.

huwelijk D'Alix

Ik heb er van genoten! Ook van de 1001 familiefoto's die ik tussendoor heb moeten nemen *knipoog Jacqueline & Adriaan*! Dat was even apart voor mij, aangezien ik vnl. documentair te werk ga, maar het was echt leuk omdat iedereen gewoon lekker spontaan zichzelf was! Dus héél véél familiefoto's en héél véél spontaniteit!

 

 

trouwfeest decoratie

Trouwfeest decoratie op zijn best!

Trouwfeest decoratie op zijn best! Fleur & Thomas kunnen er wat van! Een trouwfeest...
19th jul 19
whale sir catering

Een huwelijk in een Whale (sir catering)!

Ooit een huwelijk meegemaakt in een Whale? Ik had er eentje deze zomer! Op...
2nd jul 19
huwelijk D'Alix

Een huwelijk in D’Alix!

D’Alix! Eén van de tofste locaties in Gent! Het was geen wonder dat het...
27th jun 19

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *