logo

Een pleidooi voor een day in the life

Een pleidooi voor day in the life fotografie

Ik vraag het me vaak af! Hoe zit dat?? Wat doet met jou?? "de klant?" En day in the life fotografie?! Wat is dat?!!

Mijn overgrote deel klanten zijn ongelofelijke lieve en trouwe mensen die een fotosessie boeken, soms zelf 2 of drie per jaar! Schone portretjes van de kindjes, een familiefoto.. Een wandelingske in het park en daartussen wat stoppunten waar het licht goed zit en waar ik een opdracht geef. En dan krijg ik vaak een mailtje nadien! Waaronder deze rechtstreeks uit mijn inbox gekopieerd:

"Euh, Kim, onze mond valt hier open van verbazing!! Het zijn echt prachtige foto's! Vooral die kleine fijne spontane momentjes die je hebt vastgelegd. We zijn in de wolken! BEDANKT!!!! Sowieso tot nog eens"

day in the life
Zo'n mails krijg ik héél vaak! Maar wat mij opvalt in die mails is dat er steeds staat "vooral die kleine, fijne spontane momentjes.." Ik slaag ervan achterover! Want wat als ik nu zeg dat je een hele shoot vol kleine, fijne momentjes kan boeken, met als bijzaak de portretten. (Want die geef ik ook sowieso af bij een day in the life!). Wat als ik de volledige sessie alleen maar moet focussen op kleine, fijne momentjes!? ik ben er van overtuigd dat dat iets is wat jullie koesteren voor de rest van jullie leven.

day in the life
Want de definitie van een day in the life reportage is om te fotograferen hoe het voelt en niet hoe het er uitziet. En net dat maakt het echt de moeite waard! 😅
Hoe dan ook! Elk seizoen is interessant om een day in the life in te plannen. Je kan ze al boeken vanaf 2 uur, maar ik blijf zolang je wil uiteraard! Je zal het je niet beklagen! Promise! 😘

 

day in the life

day in the life

day in the life

day in the life

day in the life

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *