logo

Evenementen en feesten


Als event fotograaf legt Fotograeve de belangrijke momenten vast


Organiseer je binnenkort een familiefeest of ander evenement? Dan wil je achteraf zeker nog lang nagenieten van de mooiste momenten van deze speciale dag. Daarom is het een goed idee om een event fotograaf te overwegen. Ik help je met plezier!

Met veel aandacht voor detail leg ik de mooiste momenten vast. We bespreken op voorhand via mail of aan de telefoon welke personen zeker belangrijk zijn en waarop we de focus willen leggen.

Fotograeve is er voor allerhande evenementen: Communiefeesten, personeelsfeesten, pensioenverenigingen, doopsels, verjaardagen, … Noem maar op!

Mijn thuisbasis bevindt zich in Gent, maar ik verplaats me met plezier naar jouw eventlocatie. Bovendien kan je me ook op uurbasis boeken, zo houd je steeds de prijs onder controle. Meer informatie over prijzen? Die vind je hier.

Tip: Je gasten verrassen met een onvergetelijk cadeautje? Neem dan zeker een kijkje in de webshop!

590A5114


Wil je graag boeken?


Dat doe je in een handomdraai. Stuur een berichtje via mijn contactformulier, of bel me even op. Natuurlijk kunnen we nog een afspraak maken om alle details te overlopen.

event fotograaf