logo

Evenementen en feesten


Als event fotograaf legt Fotograeve de belangrijke momenten vast


Organiseer je binnenkort een familiefeest of ander evenement? Dan wil je achteraf zeker nog lang nagenieten van de mooiste momenten van deze speciale dag. Daarom is het een goed idee om een event fotograaf te overwegen. Fotograeve helpt je met plezier!

Met veel aandacht voor detail mist Fotograeve geen enkel moment. We bespreken op voorhand via mail of aan de telefoon welke personen zeker belangrijk zijn en waarop we de focus moeten leggen.

Fotograeve is er voor allerhande evenementen: Communiefeesten, personeelsfeesten, pensioenverenigingen, doopsels, verjaardagen, … Noem maar op!

Onze thuisbasis bevindt zich in Gent, maar we verplaatsen ons met plezier naar jouw eventlocatie. Bovendien kan je me ook op uurbasis boeken, zo houd je steeds de prijs onder controle. Meer informatie over prijzen? Die vind je hier.

Wil je mooie uitnodigingen maken? Dat kan ook bij Fotograeve. Met onze foto’s creëer je unieke uitnodigingen die zeker ingekaderd worden. Voor onze uitnodigingen werken wij met plezier samen met Paper To Be (info@papertobe.be).

Meer info? Check deze pagina.

Tip: Je gasten verrassen met een onvergetelijk cadeautje? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop!

590A5114


Wil je graag boeken? 


Dat doe je in een handomdraai. Stuur een berichtje via ons contactformulier, of bel ons even op. Natuurlijk kunnen we nog een afspraak maken om alle details te overlopen.

event fotograaf