Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Tarieven

huwelijksfotograaf


Tarieven 2018-2019


MINI SHOOT – 200 €


Wordt voornamelijk toegepast in de studio, de reden hiervoor is dat kinderen zich snel gaan vervelen na een half uur. Mooie resultaten zonder frustraties realiseer ik zonder problemen in een half uur. Bij newborn- en zwangerschapsfotografie is het uiteraard meer dan een halfuur. Bij samenspraak kunnen we gaan voor een grotere formule.

Wat krijg je hiervoor?

 • 30 minuten fotografeertijd
 • Een online album met alle foto’s die gemaakt zijn, deze zijn bewerkt (kleur of zwartwit), voorzien van een watermerk en in lage resolutie. Om te delen met je vrienden op bijvoorbeeld sociale media.
 • Je mag twee foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om af te drukken, zelfs in hele grote formaten), zonder watermerk

 Een extra foto kost 25 euro, mocht je geïnteresseerd zijn om alle hoge resoluties aan te kopen kost dit 300 euro extra.


BASIS SHOOT – 250 €


Deze formule wordt het meest gebruikt voor shoots op locatie. Denk aan familiereportages, zwangerschapsreportages, communieshoots en meer.

Een basisshoot gaat verder dan de andere formules; er is meer ruimte voor spontaniteit en emotie. Voor sommige reportages is een uur immers niet voldoende. Vaak gaat dit over familiereportages. Hebben we beiden het gevoel dat we nog niet voldoende resultaten hebben, dan werken we verder en verrekenen we de overuren.

Wat krijg je hiervoor?

 • 60 minuten fotografeertijd
 • Een online album met alle foto’s die gemaakt zijn, deze zijn bewerkt (kleur of zwartwit), voorzien van een watermerk en in lage resolutie. Om te delen met je vrienden op bijvoorbeeld sociale media.
 • Je mag drie  foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om af te drukken, zelfs in hele grote formaten), zonder watermerk

Een extra foto kost 25 euro, mocht je geïnteresseerd zijn om alle hoge resoluties aan te kopen kost dit 350 euro extra.

Meer tijd nodig? Dan verrekenen ik gewoon de basisformule.


DAY IN THE LIFE – 800€ – 1500€


Ik kom jullie gezin ongeveer drie uur lang (formule van 800€) of 7 uur lang (1500€) volgen. Dit is eigenlijk een uitgebreide versie op de intieme gezinsreportages. Het verschil is dat je hier niet één momentje uitkiest, maar dat je echt naar de diepe kern trekt van jouw gezin. Je hoeft zelfs niets te veranderen aan je dagplanning! Ontbijt, speel, lees, neem een bad of laat je kinderen eens gekke dingen doen, die er anders net niet door kunnen. Zoals… in de modder gaan rollen!

Een tweede verschil is dat je bij dit pakket de hoge resolutiebeelden ontvangt uit mijn selectie (in kleur of zwart-wit). Hoeveel beelden dit uiteindelijk zijn, verschilt. Je krijgt ook een leuke slideshow toegestuurd die je kan delen met vrienden en familie! Verder krijg je ook een cadeauboekje toegestuurd.

fotograeve prijzen


TROUWREPORTAGES


Omdat het voor mij als fotograaf erg belangrijk is dat er een bepaalde story telling is, waar je een verhaal vertelt over twee geliefden die hun liefde vieren met familie en vrienden, start ik met pakketten vanaf zes uur (aaneensluitend). De totaalprijs hiervoor bedraagt 1800 euro, vraag voor extra uren kan je rekenen op 200€/uur.

Je kan ook vragen naar een second shooter. Voor Destination Weddings wordt een aparte offerte opgesteld!

Wat krijg je?

 • Twee voorafgaande consultatiegesprekken en een gesprek nadien
 • Digitale nabewerking van de foto’s
 • Beelden in hoge resolutie
 • Zonder watermerk
 • Een professionele slideshow
 • Een kwalitatief album van 20×15
 • Een online album dat je kan delen met vrienden en familie (in hoge resolutie)


EVENEMENTEN, FREELANCE (min 2 uur)


Hiervoor wordt 250 euro per uur aangerekend. Bij minder dan twee uur fotograferen wordt de basisreportage toegepast.

De beelden worden geleverd in hoge resolutie, in kleur of zwartwit, zonder watermerk

Kilometervergoedingen bedragen 0,50 euro per kilometer vanaf het vertrekadres.


algemene voorwaarden


 communie