logo

Tarieven

huwelijksfotograaf


Tarieven 2019


MINI SHOOT – 250 €


Wordt voornamelijk toegepast in de studio, de reden hiervoor is dat kinderen zich snel gaan vervelen na een half uur. Mooie resultaten zonder frustraties realiseer ik zonder problemen in een half uur. Bij newborn- en zwangerschapsfotografie is het uiteraard meer dan een halfuur. Bij samenspraak kunnen we gaan voor een grotere formule.

Wat krijg je hiervoor?

  • 30 minuten fotografeertijd
  • Een online album met alle foto’s die gemaakt zijn, deze zijn bewerkt (kleur of zwartwit), voorzien van een watermerk en in lage resolutie. Om te delen met je vrienden op bijvoorbeeld sociale media.
  • Je mag twee foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om af te drukken, zelfs in hele grote formaten), zonder watermerk (deze blijft 2 weken geldig of indien nodig langer op aanvraag)

 Een extra foto kost 25 euro, mocht je geïnteresseerd zijn om alle hoge resoluties aan te kopen kost dit 300 euro extra (gratis foto’s zijn al reeds verrekend in deze pakketprijs)

Waarom worden foto’s apart gerekend van de reportage? 

Omdat ik jullie zelf het recht wil geven om te beslissen of de foto’s het al dan niet waard zijn worden de foto’s opgesplitst van de reportage.


BASIS SHOOT – 300 €


Deze formule wordt het meest gebruikt voor shoots op locatie. Denk aan familiereportages, zwangerschapsreportages, communieshoots en meer.

Een basisshoot gaat verder dan de andere formules; er is meer ruimte voor spontaniteit en emotie. Voor sommige reportages is een uur immers niet voldoende. Vaak gaat dit over familiereportages. Hebben we beiden het gevoel dat we nog niet voldoende resultaten hebben, dan werken we verder en verrekenen we de overuren.

Wat krijg je hiervoor?

  • 60 minuten fotografeertijd
  • Een online album met alle foto’s die gemaakt zijn, deze zijn bewerkt (kleur of zwartwit), voorzien van een watermerk en in lage resolutie. Om te delen met je vrienden op bijvoorbeeld sociale media. (deze blijft 2 weken geldig of indien nodig langer op aanvraag)
  • Je mag drie  foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om af te drukken, zelfs in hele grote formaten), zonder watermerk

Een extra foto kost 25 euro, mocht je geïnteresseerd zijn om alle hoge resoluties aan te kopen kost dit 350 euro extra. (gratis foto’s zijn reeds verrekend in deze pakketprijs)

Waarom worden foto’s apart gerekend van de reportage? 

Omdat ik jullie zelf het recht wil geven om te beslissen of de foto’s het al dan niet waard zijn worden de foto’s opgesplitst van de reportage.


DAY IN THE LIFE – va. 650€


Ik kom jullie fotograferen voor min. 2 uur lang! Maar dan wel volledig ongedwongen. Met hoeveel en wat en hoe maakt niet uit. De regel is: we doen het zonder poseren! Op het einde van de sessie kan je gaan voor een paar portretten indien je die graag nog wilt!

Je hoeft zelfs niets te veranderen aan je dagplanning! Ontbijt, speel, lees, neem een bad, ga wandelen.. Of ga eens gekke dingen doen, die er anders net niet door kunnen. Zoals… in de modder gaan rollen!

in dit pakket ontvang je 20-40 beelden (in kleur of zwart-wit).

Je kan zoveel uren boeken als je graag wilt, het begint vanaf 650€ voor 2 uur, extra uren komen op 300€/u

In het pakket zit een slideshow inbegrepen (vanaf 3 uur) en je krijgt een album van 20x15cm.


TROUWREPORTAGES


Omdat het voor mij als fotograaf erg belangrijk is dat er een story telling is, waar je een verhaal vertelt over twee geliefden die hun liefde vieren met familie en vrienden, fotografeer ik liefst reportages van min. 6 uur aaneensluitend.
De prijzen van de huwelijksreportages starten vanaf 1800 euro.
Voor meer info i.v.m een huwelijksreportages nodig ik jullie graag uit op gesprek.

Ook een second shooter en destination weddings zijn mogelijk.


algemene voorwaarden


 communie