Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Tarieven

 


Tarieven 2018


MINI SHOOT – 170 €


Wordt voornamelijk toegepast in de studio, de reden hiervoor is dat kinderen zich snel gaan vervelen na een half uur. Mooie resultaten zonder frustraties realiseer ik zonder problemen in een half uur. Bij newborn- en zwangerschapsfotografie is het uiteraard meer dan een halfuur. Bij samenspraak kunnen we gaan voor een grotere formule.

Wat krijg je hiervoor?

 • 30 minuten fotografeertijd
 • Een online album met alle foto’s die gemaakt zijn, deze zijn bewerkt (zowel in kleur als zwartwit), voorzien van een watermerk en in lage resolutie. Om te delen met je vrienden op bijvoorbeeld sociale media.
 • Je mag twee foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om af te drukken, zelfs in hele grote formaten), zonder watermerk , in kleur of zwart wit (je kan 1 versie kiezen)

 Een extra foto kost 25 euro, mocht je geïnteresseerd zijn om alle hoge resoluties aan te kopen kost dit 250 euro extra. (hierbij zitten zowel de zwart-wit als kleurenversies)

 Kilometervergoedingen bedragen 0,50 euro per kilometer vanaf het vertrekadres.


BASIS SHOOT – 200 €


Deze formule wordt het meest gebruikt voor shoots op locatie. Denk aan familiereportages, zwangerschapsreportages, communieshoots en meer.

Een basisshoot gaat verder dan de andere formules; er is meer ruimte voor spontaniteit en emotie. Voor sommige reportages is een uur immers niet voldoende. Vaak gaat dit over familiereportages. Hebben we beiden het gevoel dat we nog niet voldoende resultaten hebben, dan werken we verder en verrekenen we de overuren.

Wat krijg je hiervoor?

 • 60 minuten fotografeertijd
 • Een online album met alle foto’s die gemaakt zijn, deze zijn bewerkt (zowel in kleur als zwartwit), voorzien van een watermerk en in lage resolutie. Om te delen met je vrienden op bijvoorbeeld sociale media.
 • Je mag drie  foto’s uitkiezen, deze krijg je in hoge resolutie (om af te drukken, zelfs in hele grote formaten), zonder watermerk , in kleur of zwart-wit (je kan 1 versie kiezen)

Een extra foto kost 25 euro, mocht je geïnteresseerd zijn om alle hoge resoluties aan te kopen kost dit 300 euro extra. (hierbij krijg je zowel de zwart-wit versie als de kleurenversie)

Meer tijd nodig? Dan verrekenen ik gewoon de basisformule. Kilometervergoedingen bedragen 0,50 euro per kilometer vanaf het vertrekadres.


DAY IN THE LIFE – 800 €

exclusief vervoerskosten (zie onderaan bij extra)

Ik kom jullie gezin ongeveer drie uur lang volgen. Dit is eigenlijk een uitgebreide versie op de intieme gezinsreportages. Het verschil is dat je hier niet één momentje uitkiest, maar dat je echt naar de diepe kern trekt van jouw gezin. Je hoeft zelfs niets te veranderen aan je dagplanning! Ontbijt, speel, lees, neem een bad of laat je kinderen eens gekke dingen doen, die er anders net niet door kunnen. Zoals… in de modder gaan rollen!

Een tweede verschil is dat je bij dit pakket de hoge resolutiebeelden ontvangt uit mijn selectie (in kleur of zwart-wit). Hoeveel beelden dit uiteindelijk zijn, verschilt. Je krijgt ook een leuke slideshow toegestuurd die je kan delen met vrienden en familie! Verder krijg je ook een cadeauboekje toegestuurd.

fotograeve prijzen


TROUWREPORTAGES


Omdat het voor mij als fotograaf erg belangrijk is dat er een bepaalde story telling is, waar je een verhaal vertelt over twee geliefden die hun liefde vieren met familie en vrienden, start ik met pakketten vanaf zes uur. De totaalprijs hiervoor bedraagt 1500 euro. Wil je extra uren bijboeken, dan kan dat voor 200 euro per uur. Al mijn prijzen zijn inclusief btw.

Is je bestemming elders in Europa of zelfs internationaal? Dan maak ik graag een offerte op maat. Je kan ook vragen naar een second shooter

Voor Destination Weddings wordt een aparte offerte opgesteld!

Wat krijg je?

 • Twee voorafgaande consultatiegesprekken
 • Digitale nabewerking van de foto’s
 • Beelden in hoge resolutie
 • Zonder watermerk
 • Een professionele slideshow
 • Een kwalitatief album van 20×15
 • Een online album dat je kan delen met vrienden en familie (in hoge resolutie)


GEBOORTEFOTOGRAFIE – 900 euro


Inbegrepen in de prijs zit:

 • ​Alle digitale beelden in hoge resolutie (in kleur of zwart-wit)
 • Onze beschikbaarheid
 • Geen onderscheid tussen dag- en nachtreportages
 • Een online galerij waar je de foto’s kan bekijken, downloaden in hoge resolutie, privé aanduiden en delen met vrienden en familie
 • Een handgemaakt, luxe album van 20 x 10cm (met verrassingscontent)
 • 50 kilometer verplaatsing gratis, vanaf dan 0,50 euro per kilometer

 Achteraf kan je steeds eventuele nabestellingen doen en albums op maat vragen.

geboortefotografie


EVENEMENTEN, FREELANCE (min 2 uur)


Hiervoor wordt 250 euro per uur aangerekend. Bij minder dan twee uur fotograferen wordt de basisreportage toegepast.

Hiervoor krijg je ongeveer een 10 tot 20 beelden per uur. De beelden worden geleverd in hoge resolutie, in kleur of zwartwit, zonder watermerk en via WeTransfer.

Kilometervergoedingen bedragen 0,50 euro per kilometer vanaf het vertrekadres.


algemene voorwaarden


 communie