Overzicht nieuwsberichten

fotograaf gezocht!

Fotograaf gezocht!! Fotograeve is in congé!

Eindelijk wat tijd om mijn eigen gezin vast te leggen. Na die drukte van de communies en al dat geposeerd had ik echt eens nood aan “ongedwongenheid”.

fotograaf

Het lijkt dan misschien een pak gemakkelijker! Die spontane fotografie! Maar niets is wat het lijkt! Ik vind als fotograaf spontane fotografie de meest moeilijke vorm van fotograferen. Want je compositie licht en emotie moet nog steeds goed zitten.. En dat allemaal zonder opdrachtjes te geven!

fotograaf
Ik heb van mijn eerste vrije dag alvast enorm genoten, mijn gekke dochter ging helemaal wild op de trampoline! En ik genoot ervan om haar bezig te zien!

Ondertussen kreeg ik echter heel wat mailtjes met het onderwerp : “fotograaf gezocht!” Maar deze week even niet! De paar opdrachten die er op stonden doe ik met veel plezier! Maar even genieten van mijn eigen gezin en vollebak mijn eigen herinneringen vastleggen staan deze week als eerste op de planning!

fotograaf

Waarom ik hou van day in the life fotografie, meer dan van geposeerde fotografie…

Hoh! Ehm, ik heb mijn eigen gezin nog nooit geposeerd op de foto geplaatst. Wacht, ik zou liegen, één keer om iets uit te testen voor mijn klantjes.
Maar eerlijk, het doet me gewoon veel minder, ik hou van ECHT, maar echt! echt! Dingen die je niet in de hand hebt, eerlijkheid in de mensen.. Alles wat echt is vind ik heerlijk. Het voelt makkelijk aan en je weet op die manier waar je staat in het leven, dat heb ik ook met day in the life fotografie. Je kan het niet faken, want dan is het geen echte reportage meer.

fotograaf
We lagen samen op de trampoline, ik en mijn dochter, het portretje nam ik terwijl we diepzinnige gesprekken hadden over het leven, ze is heel erg geïnteresseerd in alles en is zo’n mooi persoontje. Heerlijk om dat moment vereeuwigd te hebben.

fotograaf
Kinderen doen ook de vreemdste dingen, ik zou nooit op het idee komen dat ik half uit de trampoline zou willen hangen, toch doen zij gewoon van die vreemde dingen om de tien minuten.. The akwardness of a child is het heerlijkste om vast te leggen tijdens een spontane reportage.

En dan die twee!

fotograaf
Die twee kastaars zijn mijn mannen in huis! De twee grappigste persoonlijkheden van ons gezin, mijn partner ziet er dan wel heel erg gefocust uit hier, maar hij is werkelijk één van de meest hilarische mensen die ik ken. Mijn man deelt die plek met mijn zoon! Die op een lentedag waar het 20 graden is beslist om zijn wintermuts boven te halen, gewoon omdat het kan!

fotograaf
fotograaf
Onder het goed oog van mij en mijn dochter (zoals dat er meestal aan toe gaat in ons huis) werken de mannen aan hun moestuintje!

Fotograaf gezocht? Na het verlof kan je me gewoon terug boeken voor spontane fotoreportages! 

Deel dit bericht op sociale media!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top