Fotografie ideeën

Kinderen fotograferen/ Kinderfotografie

Corona…  

Corona was van alles.. 50% slecht en 50% genieten. 

Voor mezelf moet ik ergens een klein beetje toegeven dat ik mijn agenda veel te vol had gepropt in maart-april-mei.. Ik had me al meerdere keren afgevraagd hoe ik dat in godsnaam zou bolwerken! Mijn hoofd was op.. En ik had zeker en vast geen plaats meer voor fotografie ideeën of creativiteit, net omdat ik altijd actief aan het fotograferen was.. continu! Klant na klant. 

Al die communies, feesten en huwelijken.. Vielen ineens in het water. 

En ik herontdekte het fotograferen van mijn eigen kinderen i.p.v. die van anderen. 
Het was zeker een jaar geleden dat ik nog eens mijn eigen kids echt fotografeerde. 

De eerste keer dat ik mijn toestel terugvond

De kinderen hadden zich geschminkt.. En ik kon het niet laten, ik moest mijn toestel hebben. Want geef toe, hoe ziet Ben er in godsnaam uit!?!

Hij was zo grappig! Het weer, het gekke gedoe trok me aan.
Als ik fotografeer dan doe ik dat lang, ik ga niet gewoon 5 minuutjes gaan zitten om wat foto’s te nemen. Nee vaak zit ik dan 1 uur de kids in de gaten te houden. (niet dat dat persé moet ofzo, maar ik vind het leuk). Waarom? Dat heb ik onlangs uitgelegd in mijn stories. (het kakkerlakkenverhaal) 

Gratis online workshop kinderfotografie 

Weet je dat ik ook een gratis online worskhop rond kinderfotografie geef? Hij is voorzien voor professionele fotografen, maar ook hobbyisten doen er aan mee en halen er héél veel uit. Aarzel zeker niet om eens mee te doen: Het is gezellig, leuk. En je kan er alleen maar uit bijleren. 

Ik ben een open boek, want ik geloof echt dat ik de wereld mooier maak door anderen te helpen. (Karma enzo:) 

Ideeën?

Iedereen noemt me steeds enorm creatief, maar ik zie dat anders. Ik neem voornamelijk dingen die ik leuk, gek of grappig vind uit mijn omgeving en leg die vast op beeld of integreer die in het concept. 

De beste tip die ik kan geven is kijken, leer kijken naar je omgeving. Wees aanwezig in het NU en ga niet persé op Pinterest gaan scrollen.. Uiteraard vind je daar creatieve dingen, maar zelden iets wat je je echt kan toe-eigenen. Eerder een kopie van iemand anders.. En dat wil je toch niet zijn? (ook dat leg ik je uit in de gratis workshop. 

Wat deed ik hier? 

Ik fotografeerde hier zoals je leert in de Daily memories workshop en ik bewerkte met de Siberian Glow preset 

fotografie ideeën fotografe kim de graeve foto's nemen van je kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top