logo

Ask me anything augustus

Elke 1e dag van de maand doe ik een ASK me anything!
Ik bespreek 1-5 vragen die gesteld zijn op de facebookgroep en doe mijn uiterste best deze zo uitgebreid en goed mogelijk uit te leggen :)

Maar er gebeuren nog andere dingen in de facebookgroep: We helpen elkaar uit de nood, geven elkaar tips! Wat heb je nog meer nodig dan een facebookgroep vol collega's!

Ik probeer iedereen te helpen, van mensen die fotografie aanpakken als beginner tot professionele fotografen die al lang bezig zijn.

Voor herhaling vatbaar! Je voelde de positieve energie en dat neem je gewoon mee naar huis. Veel tips en advies gekregen. Deze workshop motiveert je om je zelf naar een hoger level te trekken. Dankjewel Kim! Ik kijk uit naar een volgende keer :)
Cursist Day in the life workshop

Deze groep is er gekomen omdat ik het zelf als beginnende fotograaf een erg moeilijke weg vond om mijn stempel te drukken in de fotografie. Ik wist niet waar te beginnen en er is dan ook in begin helemaal niemand die je hand vasthoudt en je begeleid naar de volgende stap.

Toen ik eindelijk doorhad hoe alles in de steel zat en na een paar serieuze klappen in het gezicht besloot ik dat ik geen enkele startende fotograaf hetzelfde parcours wou laten afleggen zoals ik dat deed. Dus ik startte de Facebookpagina en optimaliseerde de workshops op een manier zodat elke fotograaf daar de juiste kennis zou kunnen uithalen.

Hoe? Wel ik heb altijd enorm goed geluisterd naar de feedback van mijn cursisten. Ondertussen geef ik reeds 2,5 jaar workshops fotografie en deze worden elke keer geoptimaliseerd met de feedback die ik kreeg van mijn klanten.

Je kan je ook inschrijven voor de gratis micro-workshops via mail! Die krijg je om de 14dagen in je mailbox!

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *