logo

Online een fotoreportage inplannen!

fotoreportage

Een fotoreportage zelf inplannen: cool toch?

Het is vakantie time tot 2 maart 2018!

Omdat ik de komende maanden niet tot bijna niet bereikbaar zal zijn, heb ik mijn hoofd zitten breken op een online boekingsysteem om je fotoreportage in te plannen.
Ik zweer het je, het is nog veeeeeel moeilijker dan het lijkt. 3 dagen heb ik non stop alle mogelijk scenario’s uitgedacht die konden misgaan.

En ik denk dat het eindelijk gelukt is!
(er gaat zeker nog iets zijn waarvan ik denk “ow shit”, maar we komen er wel).

Voorlopig zijn zowel de klanten als ik geholpen in de komende maanden “afwezigheid.”

Huwelijksreportage:

Het fijne is dat je ook als bruidspaar vb. de datum kan checken of deze nog beschikbaar is voor een fotoreportage. En ook al antwoord ik dan wel niet direct, je vind zo het antwoord!
Ben je helemaal overtuigd? Dan kan je eventueel al boeken door een datum vast te leggen. En dan plannen we een gesprek in zodra ik terug ben!

https://www.fotograeve.be/online-boeking/

Basis & mini reportage:

Deze fotoreportage kan je gewoon inplannen! All by yourself!!
Er zit een buffertijd op van +-30 minuten omwille van vervoer, het kan dus zijn dat je gecontacteerd wordt dat ik tot 30 minuten vroeger of later aanwezig zal zijn.
In uitzonderlijke gevallen kan de afspraak tot 3 weken voor datum verplaatst worden (door beide partijen), na deze termijn is dit niet meer mogelijk zonder verlies van voorschot.

Day in the life reportage:

Ook deze fotoreportage kan je volledig zelf inboeken zonder problemen. (incl buffertijd zoals hierboven)

Evenementen:

Evenementdata kunnen niet ingepland worden! Wou je dus graag één van de speciaal voorziene communiesessies geboekt zien( 3 maart hairstyling in serre/ 17 maart in theaterzaal?Dan zullen we het de old fashion way moeten doen. Het komt hoe dan ook in orde! (indien er nog plaats is en zo niet kunnen we altijd een communiesessie inplannen onder mini shoot op een andere dag). Beschikbaarheden van de data kan je wel bij evenementen vinden.

Voor de hairstyling op 3 maart kan je ook altijd contact opnemen met Pins & Braids, zij kent de planning minstens evengoed als ik. En je kan gerust via haar boeken.

Geboortefotografie & newborn:

Het woord zegt het zelf, het is onvoorspelbare fotoreportage. Omdat je niet precies weet wanneer de dag zal plaatsvinden wordt dit via mail ingepland (incl gesprek voor geboortefotografie). Ik zet het in de agenda en hou er rekening mee in de planning.

TARIEVEN

ONLINE BOEKEN

fotoreportage

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *