Foto's aanleveren bij je klanten

Hoe doe je dat nu precies?

Ik geef je graag mijn unieke manier: Durf anders te zijn. 

Als rasechte ondernemer naast fotograaf en om die reden bekijk ik veel dingen uit andere perspectieven en zoek ik naar DE manier waarop ik mijn klanten het beste kan bedienen en DE manier waarop ik meer kan betekenen zodat hun beleveing helemaal top zit.

Je hebt 2 soorten fotografen, de fotografen die hun beelden in perfectie willen weergeven en hun foto’s aanleveren:
Dit soort fotografen wil hun beelden tonen op een gekalibreerd scherm en zo juist mogelijk. De beleving is meer voor zichzelf dan voor hun klanten.

De klanten zien minder technische details en kijken naar situaties, naar wat ze voelen.

Fotograaf type B:

Ik kies om mijn foto’s aan te leveren op een manier zodat de klant het maximaal ervaart, en geef toe een live cinema? Hoeveel cooler kan het zijn? Ik kies voor een beamer omdat ik wil dat mijn klanten het in het groot kunnen opnemen zodat ze hun emoties kunnen laten binnenkomen aan de hand van een cinematisch gevoel en niet aan de hand van technische perfectie van een geijkt scherm. 🙂

Ik heb er verschillende getest voor ik effectief eentje aankocht en deze genoot mijn absolute voorkeur.

foto's aanleveren beamer fotografie klanten huwelijk fotografie foto's verkopen

Foto's aanleveren met de beamer

Ik vond deze beamer het allerbeste omdat de kleuren het meest waarheidsgetrouw waren. Daarnaast kan hij ook uitzenden bij daglicht (of toch relatief goed) wat een absolute meerwaarde was vond ik.

Hij heeft geluidsboxen, waardoor de muziek nog net iets beter binnenkomt.

Je kan hem afspelen op USB en via de computer! Dat vind ik dan weer de max wanneer ik workshops geef.

En hij heeft nog veel meer functies! Want soms kijken we ook gewoon thuis cinema met de kids 😉

foto's aanleveren beamer fotografie klanten huwelijk fotografie foto's verkopen

Hoe dan? 

In onderstaande video kan je achter de schermen zien hoe het precies werkt. 

Het is echt niet moeilijk of technisch. Als ik het kan dan kan jij het ook! 

Nog meer tips rond het aanleveren van je foto's?

Dan kan ik je zeker en vast Pixieset aanraden om mee te werken. Hun online galerijen geven zoveel voordelen en verhogen de beleving nog zoveel meer. Krijg hier extra Mb om gratis aan de slag te gaan. Je kan je hier aanmelden voor een gratis account met 3GB gratis ruimte als bonus krijg je extra 250MB

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top