Fotoshoot ideeën

Met de kinderen thuis

Je zoekt het te ver! 

Wat ik vooral merk bij veel mensen is dat ze de fotoshoot ideeën veel te ver gaan zoeken.

Ik bedenk meestal niet te veel en laat me inspireren door de gekke leefwereld van kinderen.

Laatst was ik met hen in de speeltuin.. En ik kon het niet laten om op te merken dat ze alles deden! Behalve hetgeen waarvoor de speeltuigen dienden. En op dat moment stel ik me de vraag.. Op welk punt verliezen we dit? Dat “gewoon” testen, proberen.. Gewoon zien waar we uitkomen?

Fotoshoot ideeën thuis? Schommelen!

Eén van mijn favoriete plekjes om mijn kids te fotograferen is de schommel. Het is zo mooi om naar te kijken! 
En ik stel mezelf ook steeds hier de vraag: Waar ben ik het verloren om graag te schommelen?? Ik moet er nog maar opzitten en ik word al misselijk (true story!)

Maar ook onze ligzetel wordt perfect gebruikt als evenwichtsbalk.. Iets met.. Ja hoor! Alles proberen! (zie hierboven in de foto’s) 

Touw? In de tuin & in huis!

Laats vroeg Ben me om een touw, of all things dat hij kon vragen. Wilde hij graag een touw. Dus ik kocht zo-eentje!

Ik vind het ook een supertof om mijn kinderen tijdens de fotoshoot te fotograferen terwijl ze aan het luieren zijn.. Gewoon even rust, en dat is ook het moment dat ik een mooi portret kan vastleggen naast al die leuke actiefoto’s. 

Ik fotografeerde hier zoals je leert in de Daily memories workshop en ik bewerkte met de Siberian Glow preset 

Fotograferen kan je leren

Ondertussen schoolde ik zo’n 14.000 fotografen (hobbyisten en professionelen). 
Ik ken de pijnpunten, de veelgestelde vragen en de onzekerheden en heb geleerd hoe ik meteen tot de essentie kan komen. Op die manier help ik hen supersnel te groeien en hun ware potentieel naar boven te brengen. 

Fotoshoot ideeën

Klimmen en in de modder rollen is ook één van de hobby’s van mijn kids. 

En het beeldmateriaal is altijd de moeite! 

Alleen opletten geblazen dat je camera niet nat wordt! 

5/5

Wat zeggen klanten over mijn cursus?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top