Get your goals

Als starter binnen 6 maanden goed geld verdienen met je fotografie.

"Ik wil geld verdienen met mijn fotografie maar twijfel aan mijn capaciteiten"

"Fotograaf worden is mijn droom, maar weet niet waar ik moet beginnen"

"Ik wil fotograaf worden, maar vind het doodeng en wil iemand die me begeleidt"

 • Je staat op het punt professioneel te starten als fotograaf (of bent net begonnen) maar je hebt geen idéé hoe 
 • Je hebt het gevoel dat je dromen elke keer in de vriezer worden geplaatst (wordt ooit nooit?) 
 • Je denkt van jezelf ‘wie ben ik nou?’ 
 • Je omgeving steunt je niet altijd 
 • Je hebt schrik dat fotograferen dan ineens “moeten” wordt en dat het leuke ervan af zal zijn
 • Je bent bang dat je het niet zal kunnen combineren met je huidige leven

Wat als je durft te dromen?

Stel je voor dat je over 6 maanden fotograaf zou zijn en dat je ook echt geld krijgt om foto’s te nemen. Met tevreden klanten, die je berichtjes sturen: “Ik moest huilen toen ik de foto’s ontving. Hoe kan ik je ooit bedanken!? “

Stel je voor dat je eindelijk durft te dromen van iets meer dan een leven waar je “genoegen” mee genomen hebt. En tuurlijk is het spannend! Maar je bent niet meer bang om echt te leven. 

Hoe trots ga je zijn op jezelf wanneer je eindelijk voor je eigen dromen koos en mensen je na 6 maanden zullen zien als de expert in jouw vakgebied terwijl ze je vol enthousiasme boeken. 

Stel je voor dat je over 6 maanden naar deze dag terugkijkt als de dag waarin jouw hele leven veranderde en jij leiderschap nam over jouw energie. 

goed geld verdienen als fotograaf fotograeve kim workshops online cursus ondernemen 8

10 jaar heb ik getwijfeld

Ik dacht net zoals jou dat er niemand op me zat te wachten. Ik had geen diploma als fotograaf en dacht dat dat mij definieerde. 

En toen kreeg ik 2 kinderen en ik besefte dat ik wilde dat ze altijd hun dromen dapper en trots zouden najagen terwijl ze dolgelukkig in het leven staan. 

Ik besefte dat om het goede voorbeeld te geven ik zelf ook dapper zou moeten durven zijn. En het was de beste beslissing die ik ooit maakte. 

Ik fotografeerde duizenden klanten
doorheen de jaren zonder mezelf weg te cijferen.

En in die 6 jaar werd ik maar liefst (zonder diploma) tot 2x toe verkozen tot top 100 beste gezinsfotografen ter wereld. Terwijl ik reeds 14.000 fotografen leerde hoe ze zichzelf naar waarde kunnen schatten. 

Als ik het kan, dan kan jij het ook. Het enige wat me hier bracht is het besef dat ik groot mocht zijn en aangezien jij tot hier las voel jij het ook. Je bent klaar om jezelf groot te laten zijn. 

Als je pas start...

Wanneer je een fantastische fotograaf bent, dan ben je te laat begonnen. We leren allemaal onderweg.

Sta even stil bij hoeveel mensen je zou kunnen helpen met je talent.
Elke dag opnieuw, in plaats van bang af te wachten...

Waarom zou je kiezen voor GetYourGoals? 

 • Omdat fotografie op je lijf geschreven is
 • Omdat je gelijkgestemden wil vinden die ervoor kiezen om in zichzelf te investeren
 • Omdat je begeleiding wilt van iemand die 200% weet wat ze doet 
 • Omdat je wil vooruit gaan en weet dat het alleen traag (of niet) vooruit zal gaan
 • Omdat je meer wil dan alleen maar fotosessies voor vrienden en familie
 •  Omdat je weet dat als je in jezelf investeert dat je het dubbel en dik zal terugverdienen. En daarna weer meer zal kunnen investeren om nog meer te groeien
 • Omdat er inderdaad heel veel fotografen zijn en jij je wil onderscheiden van de rest

"Je kan deze investering terugverdienen na 2 maanden"

Wat gaan jij en ik samen doen?

Je krijgt toegang tot het leerplatform met cursussen op maat voor startende, ondernemende fotografen. 

 • Elke maand (6x) houden we een Live groepcoachingsessie waar we je obstakels van die maand bespreken en samen oplossingen bedenken
 • Er worden ook 6x intervisiemomenten in jouw vaste buddygroep van 4 georganiseerd
 • Elk kwartaal (2x) komt er een expert spreken (bijv. een social media expert of website expert…)
prijzen fotograaf fotografie workshop online bedrijf groeien meer geld meer omzet foto's waarde

We doen het heel spontaan en kijken waar de nood het hoogst ligt en daar zal de aandacht tijdens de sessie héén gaan:

 • Je portfolio opbouwen 
 • Klanten aantrekken 
 • Prijsberekening 
 • Prijzenstrategie 
 • Mindset (zodat je sterk in je schoenen staat) 
 • Bonus: Fotografiecursussen 

De cursus is gebaseerd op basis van bedrijfsvoering niet op basis van fotografie. Desondanks kom je al héél veel te weten in het bonusmateriaal. 

De Buddygroep: 

Ik weet dat een het spannend is om met een klein groepje samen te werken. Maar deze groepjes zijn jouw vangnet. De deelnemers merken al snel hoe groot de meerwaarde is om mensen dicht bij hen te hebben die hetzelfde proces doorlopen en waar je terechtkunt. Want niemand weet beter hoe jij je voelt op dat moment dan jouw buddy’s. 

Experts:

Er komen 5 experts over de vloer over 12 maanden, zij komen in de logische volgorde van hieronder. Indien je graag langer dan 6 maanden wilt blijven in het traject en wil verlengen dan kan dat tot max. 12 maanden en zo zie je alle experts. Heb je gekozen voor 6 maanden? Dan zal je de eerste 3 (Nies, Stijn en Cindy) sowieso zien passeren. De overige 2 zijn optioneel. 

 

De experts!

Start nu met GetYourGoals

Meteen actie

Je kan er meteen invliegen. Je start met de lessen waar jij het meest zin in hebt en hebt onmiddellijk toegang tot waar jij naar verlangt.

prijzen fotograaf fotografie hoe weet je je prijzen en sales3

Community FB

Er is focus op een community, collegialiteit is héél erg belangrijk en hier kan je op elkaar rekenen. Alle leden hebben reeds meerdere malen in zichzelf geïnvesteerd en zijn dus ook gefocust met zelfontwikkeling. We werken met een buddysysteem (teams van 4) met intervisiecalls

Specifiek voor starters

Een fotografiebedrijf bouw je niet in 1 dag. Het is een proces. Ik wil niet dat je vastloopt. Dus ik ben er voor je komende 6 maanden. Wil je langer blijven? Dan kan je a.d.h.v. een membership max. 6 maand verlengen om de maandelijkse calls mee te nemen.

Klaar om veel geld te verdienen

Je betaalt voor deze workshop een prijs die je onmiddellijk terug kan verdienen met één specifieke les in de cursus. Vertrouw je me? Het wordt een knaller! Want ik leg je meteen mijn strategie uit waardoor ik 2 weken volboekt was en na 6 maanden in hoofdberoep kon startten.

Veiligheid creëren

Iets nieuws starten is spannend. Daarom is het belangrijk dat je veiligheid creëert, ik help je mee. Geen nutteloze investeringen, maar gericht wat je nodig hebt. d.m.v. persoonlijke begeleiding. 1x in de maand op maandag om 20u (behalve in de zomervakanties)

Wat ga je bereiken?

Je gaat met veel moed en kracht in bijberoep starten. Je zet de eerste stappen naar je droom, zal dat veilig doen en ondersteund. Na 2 maand heb je de investering terugverdient!

Deze workshop heeft me geholpen om een backbone op te bouwen. Kim geeft super veel informatie en heel veel tips die ik heb toegepast. En op een paar dagen had ik 12 boekingen en al meer dan het dubbel van de workshop terugverdient.
Dus als je twijfelt over de investering, niet doen! Het is het volledig waard!

Stijn

Dankzij jou heb ik het vertrouwen in mezelf gevonden. De commentaren van mijn omgeving uit gezet. Mijn eigen perfectionisme leren beperken tot net het nuttige en mijn foto's zijn tigmaal vooruit gegaan. Ik kon er eindelijk een beroep van maken. Dankzij jou heb ik leren genieten van foto's nemen en durf ik er geld voor vragen.

Nicky

De live coachings

De live coachings omvatten freestyle momenten. Er wordt afgewogen wat de cursisten meest nodig hebben en daarvan wordt een cocktail gemaakt. Dit zal een mix zijn van Q&A’s, extra leermomenten, het bespreken van een random uitgekozen deelnemer zijn ondervindingen tot het uitnodigen van extra experts om bepaalde zaken extra te kaderen. De focus ligt op extra waarde en groei maar ook op begeleiding. Zij worden live uitgezonden elke eerste maandag van de maand om 20u (ze kunnen herbekeken worden indien gewenst - In de zomervakantie is er geen opname)

Zo werkt GetyourGoals:
 

Het is een online traject dat bestaat uit video’s en  worksheets met gerichte oefeningen. Er is een community en we doen elke maand een Live Q&A (6maand). Alle livesessies worden opgenomen om terug te bekijken. 

Bij het inschrijven kan je meteen aan de slag. 

Al het lesmateriaal is levenslang toegankelijk:

 • Levenslang toegang tot alle programma’s binnen de Get your goals (t.w.v. 756€ excl BTW)
 • Concrete oefeningen om meteen te kunnen implementeren
 • Fotograeve Community
 • 6 maanden lang maandelijkse opvolging via live sessies in zoom (t.w.v. 5100€ excl BTW) 
 • Gratis toegang tot updates in lesmateriaal

Buddysysteem! 

We werken met een buddysysteem, ik zet je per 4 samen. Jullie zien elkaar elke 15de van de maand om 20u in groep rond 1 bepaald topic. 

De grote meerwaarde aan een buddysysteem is dat jullie elkaar optrekken! 
Een groep van 4 is jouw safety net. Daarnaast maak je meteen kennis met collega’s op jouw niveau. De fotografenwereld is soms wat hard en je raakt moeilijk in een veilige kring. Hier creëer je jouw eigen collega gevoel; Je bent nooit alleen. 

Experts:

Elk kwartaal komt er een expert spreken over een bepaald topic. Dit is absoluut fantastisch, deze personen komen elk 2 a 2,5u spreken. Wat een volwaardige extra cursus is bovenop het GG’traject. Je hebt recht op 3 experts en kan optioneel verlengen tot 12 maanden om alle experts te zien gedurende het traject. 

Veel gestelde vragen

De waarde van het traject is maar liefst 7000€ aan experts, coaching calls, opvolging en cursussen maar kan je tijdelijk volgen aan 4500€ excl BTW omdat het het eerste jaar is van de lancering. Er kunnen geen garanties gegeven worden in de toekomst. 

123Je kunt de investering betalen in 12 delen van 123€ betalen omdat ik wil dat iedereen zich kan ontwikkelen, op welk niveau men ook zit. Voor dit traject betaal je niet extra ondanks je in delen betaalt. 

Indien je wilt kan je het afbetalingsplan later in éénmaal afbetalen. 

Onmiddellijk. Je kan instappen wanneer je wilt. Ik geef elke maand een live groepcoaching op de eerste maandag van de maand om 20u en help je met je vragen. (Alles gaat online door) 

Het traject is bedoelt voor fotografen die starten in bijberoep of al reeds gestart zijn maar zich nog steeds aangesproken voelen als starter. Ondernemers die hun portfolio en klantenbestand willen laten groeien + hun prijssetting meteen correct willen zetten. 

6 maanden in totaal. Je blijft toegang behouden tot alle lessen, maar je hebt geen toegang meer tot de live sessies na die 6 maanden

Wat bespreken we niet:
❌ Nabewerken
❌ Manueel fotograferen
❌ Fotograferen algemeen (tenzij klantenservice)
❌ Gevorderde topics (funnels, lead magnets, schalen, investeringsplannen, analyses, verdienmodellen, facebookadvertenties, e-mailmarketing (gevorderd), online marketing
Wat bespreken we wel:
✅ Prijzen
✅ Prijzenstrategie
✅ website
✅ social media
✅ Klantenwerving
✅ Communicatie klanten
✅ SEO basics (niet gevorderd)
✅ E-mailmarketing (basics)
✅ GDPR, auteursrechten, privacy policy…

Je hebt 2 live coaching sessies per maand. 1 met je intervisiegroep op de 15de van de maand en 1 met mij op de 1e maandag per maand. (niet in de zomervakanties), er wordt 1x per kwartaal een expert uitgenodigd voor 2u coaching en er wordt gevraagd in cursus per maand uit het traject te volgen. In totaal is dit een tijdsinvestering van 5uur per maand. Echter is dit enkel coaching, hoe meer tijd je spendeert aan je groei, hoe sneller je groeit. Jij bepaalt dit tempo. 

Scroll naar top