Gratis workshop “Meer verkopen door trouw je blijven aan jezelf”

Gratis

LIVE: Meer verkopen door trouw te blijven aan jezelf

Je doet vaak dingen waar je niet 100% achterstaat?

Ik leer je graag waarom het zo belangrijk is dat je echt 100% achter je werk blijft staan,

en hoe je daar stapsgewijs naar toe kan werken. 

Je krijgt te weinig je ideale klanten over de vloer?

Je blijft maar klanten aantrekken die je net niet wilt. Hoe maak je daar voorgoed komaf mee? 

Je hebt moeite om nee te zeggen?

“Ja Kim, makkelijk gezegd 100% jezelf blijven. Er moet ook nog geld verdiend worden hoor..” Is één van de grootste mindsetblokkades die ik ondernemers hoor zeggen. Ik help je deze positief om te draaien. 

Je voelt je vaak een bedrieger?

Je voelt je vaak klein als je naar concurrenten kijkt.. En durft jezelf te vaak in vraag stellen. Ik leg je uit hoe dat komt en hoe je dat in een voordeel kan veranderen. 

Want! In ondernemerschap is het beter om de vreemde eend te zijn 😉 

Over mij

Ik ben Kim en ik ben een creatieve ondernemer! 

En ik geloof dat elke ondernemer niet kan zonder drie peilers: Sales, productiviteit & een duidelijke niche. 
Ik werk met creatieve ondernemers om hun business op het punt te brengen die zij willen, op de manier die best bij hen past . Zodat ze altijd trouw blijven aan hun eigenheid. Want laat net dat zijn wat je nodig hebt binnen een bedrijf.  

Scroll naar top