Je eigen fotografie stijl creëeren met Evelien & Kim

In deze video bespreken we het creëeren van onze eigen fotografiestijl en hoe dat ons gevormd heeft:

Deze video duurt ongeveer 1,5 uur en bevat een interview over fotografie stijl ontwikkelen, zonder geheimen tussen Evelien & mij. Daarna is er geruime tijd ingegaan op vragen van live kijkers. Een interessante video, die je zeker en vast op weg helpt naar het ontwikkelen van je eigen fotografie stijl. Je hoeft geen grootse ervaring te hebben met Lightroom, we gaan nl. niet achter de schermen maar praten onderling over de knowhow van nabewerken en ja.. Jouw stijl. 

Reeds 2 jaar op rij werden zowel Evelien als ik verkozen tot top 100 beste fotografen ter wereld. We houden ervan om anderen te helpen en te motiveren om hetzelfde te doen. 

Bekijk je de video over fotografie stijl graag volledig?

Dan kan dat helemaal gratis hieronder, na je registratie krijg je de video in je mailbox. 

De gratis workshop nabewerken 

Wil je graag meer weten over nabewerken in Lightroom? Wij geven een gratis cursus en daarvoor kan je je hier inschrijven. 

Hoe je editing in Lightroom
zoveel makkelijker wordt dankzij Wacom:

Een dure of goedkope Wacom?

Mijn ervaring is dat je echt geen dure Wacom nodig hebt om al goed te zijn. Ik gebruik deze.

Maar je hebt ook versies die goedkoper zijn en waar je ook perfect mee uit de voeten kan zoals deze. Het nadeel aan die laatste is dat je niet kan werken met sneltoetsen (en dat is toch wel een meerwaarde als je kijkt naar workflow – want dankzij die knoppen werk je echt veel sneller) 

Je hebt ook veel duurdere zoals deze. Maar het verschil zit hem vnl. in de aantal knoppen en de grootte van de tablet. Hou er rekening mee, dat hoe groter je tablet is (als fotograaf) hoe meer het in de weg ligt. 

fotografie stijlwacom lightroom nabewerken belgië hoe werkt de wacom tekentablet nabewerken ergonomische muis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top