logo

Hoe trek ik meer klanten aan?

In een “verzadigde” markt, hoe vind je meer klanten?

Ik zeg “verzadigde” markt, om dat het “verzadigde” gedeelte er weinig toe doet, toch is het de manier waarop veel mensen het omschrijven;

“Ik vind geen klanten omdat de markt verzadigd is” 

“Het lukt mij niet om klanten te vinden omdat die om de hoek veel minder vraagt dan ik” 

Dat is maar een greep uit de excuses die ik te horen krijg als het gaat over het niet slagen in de juiste klanten te vinden voor je zaak. Realiteit is, dat zolang je naar de andere persoon blijft kijken en niet naar jezelf je hier ook geen oplossing voor zal vinden.

Kom uit je kot!

Dus doe er iets aan! Denk na over jouw ideale klant! Wie is die persoon en wat ga je er aan doen om die tot bij jou te krijgen. Waarom zou die voor jou kiezen en niet voor de andere? Heb je daar al even bij stil gestaan?

Het is trouwens ook helemaal niet erg om het even niet te weten!

 

workshop fotografie

Maar laat je niet kennen en blijf niet met de pakken neerzitten.
Profiteer van je tijd die je hebt op het moment dat het niet zo fantastisch gaat met het aantrekken van je klanten om ervoor te zorgen dat het je niet meer overkomt in de toekomst en wees voorbereid!

Maar hoe pak je dat precies aan?

In de workshop De ideale Klant overlopen we de gehele problematiek, we gaan twee dagen op zoek naar hoe je je business kunt optimaliseren. En je gaat echt naar huis met concrete actiepunten en heel wat informatie!

De bedoeling is dat je na deze workshop voor 100% zeker weet hoe je precies nieuwe klanten (en specifieker) jouw ideale klanten kan aantrekken.

Instagram, Pinterest en Facebook worden onder de loep genomen en je leert verschillende technieken om deze op een goede manier in te zetten voor jouw zaak.

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *