Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Huwelijksfotograaf

Jullie zijn verloofd! Dikke proficiat!

Fantastisch!!.. En dan komt het harde werk, want een huwelijksfeest organiseren is alles behalve peanuts. (Tell me about it, ik heb er ondertussen- niet persoonlijk natuurlijk maar als fotograaf-  zo'n 130-tal achter mijn kiezen en ik zag ondertussen van alles!)

En al dan niet krijg je langs alle kanten welgemeende adviezen.. Maar ik vertel je nu al: Blijf trouw aan jezelf en doe wat jezelf leuk vind, want het is jullie dag en die beleef je zoals je zelf wilt, met al je vreemde goestjes en trekjes.

Is je volgende stap een huwelijksfotograaf vinden? Fijn, dan kan ik misschien helpen. En ok, mijn foto’s zijn mooi (een beetje met een hoekje af misschien). Maar mooie beelden zijn niet genoeg.

Want een huwelijksfotograaf is DE persoon die je de gehele dag achterna holt. Ok, ik geef toe, zo erg is het nu ook weer niet, maar ik sta wel een gehele dag erg dicht bij jullie en jullie familie. En dan is het wel belangrijk dat het klikt, los van of de foto’s mooi zijn of niet.

We spreken dus eerst eens af! Een kennismakingsgesprek als het ware, dat gaat eigenlijk bitter weinig over jullie huwelijk. (al breekt dat wel het ijs, haha).. Maar we overlopen hoe jullie die dag zien, wat jullie verwachtingen zijn.. En vooral, of ik jullie verwachtingen kan inlossen. (Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en om die reden is het erg belangrijk dat ik kan geven wat jullie nodig hebben)


Ik kan alvast wel zeggen waar ik voor sta: Voelen, spontaniteit, momenten en herinneringen. Een interpretatie van hoe ik jullie dag heb ervaren (en daarom is die klik zo belangrijk- zodat ik de interpretatie van jullie dag kan geven die jullie nodig hebben)

Na het gesprek

I know! Voor je met je ogen begint te draaien: De zakelijke kant is ook erg belangrijk.
Dan stuur ik jullie een bestelbon op met de algemene voorwaarden.

Een drietal weken voor het huwelijk spreken we nog eens af (en in de tussentijd mag je me ook gerust stalken! Vind ik helemaal prima! - Dan gebeurd dat meestal in WhatsApp).
Om de laatste details te bespreken (en zo is alles veel chiller dan wanneer we elkaar een jaar niet gezien hebben bij onze ontmoeting ‘s morgens)

Tijdens het huwelijk

Kan je me volledig vertrouwen. Je weet ondertussen dat ik me op momenten focus, maar als er geposeerde foto’s genomen worden - bijvoorbeeld  familiefoto’s/ foto’s van jullie twee- dan ga ik ook voluit- En ik neem elke foto met de intentie het de beste foto van de dag te maken. Dus trek maar aan mijn mouw en ik sta paraat. YES sir!

Ik ben voor één dag jouw beste vriendin, jouw schouder om op te huilen (in nood) en spring voor jullie door het vuur.
Een huwelijk van 6 uur is voor mij een minimum, ik vertel graag verhalen. En verhalen ontstaan pas na een paar uur fotograferen. (+ ik hou van connecties en die hebben tijd nodig om te vormen)

Na het huwelijk

De foto’s zijn klaar na +- 4 weken! Je wil natuurlijk geen maanden wachten op de foto’s van je grote dag en daarom maak ik er een prioriteit van om je die asap te leveren.

En dan zal ik je verrassen: Want je komt de slideshow bekijken bij me thuis. Ik wil mijn harde werk voor jullie, mijn bloed, zweet en ‘soms ook’ tranen persoonlijk aan jullie afgeven omdat jullie op dat moment het meest belangrijk voor mij zijn.

 • Tarieven/ huwelijksfotografie

 • 1800
  6 uur

 • Inbegrepen

  Een album van 20x15 met de highlights van jullie dag. 

  Slideshow

  Online galerij waarvan jullie met alle beelden in hoge resolutie zonder watermerk.
  Deze kunnen door jullie rechtstreeks worden gedownload en door jullie familie en vrienden.
  Hieraan is ook een webshop rechtstreeks gekoppeld mochten er nog vragen zijn naar prints, canvassen, dibonds, enz.. 

  kilometervergoeding tot 50km vanuit Gent. 

  Offerte aanvragen

  Extra fotografie uren (ongelimiteerd)

  Andere/ meerdere formaten huwelijksalbums

  Extra fotograaf/videograaf

  Huwelijksfotografie in buitenland

An Legein
An Legein
12:39 07 May 19
Wij zijn als familie zo tevreden met de foto's die Kim van ons getrokken heeft, dat we maar beslist hebben om ze allemaal aan te kopen... Zo tevreden zijn we! Een absolute aanrader dus!
Maaike Pillen
Maaike Pillen
20:51 08 Apr 19
Wat zijn we blij dat de shoot door een blauw oog niet het water is gevallen :) Uniek en heel ongedwongen! Smaakt naar meer, we blijven genieten van de heerlijke beelden en verlangen naar een volgende shoot (eens day in life volgend jaar ofzo ;) ...
Annick Vandecasteele
Annick Vandecasteele
11:21 07 Apr 19
We kennen Kim en haar foto’s al een tijdje. Reeds enkele jaren ‘vaste klant’. ☺️ Gisteren communiefoto’s laten nemen op een prachtlocatie. Kim liet ons weer verbazen. Wat een talent. We zijn alweer meer dan tevreden!
Vorige zaterdag een heel leuke shoot gehad in de Verbeke Foundation, gisterenavond al de foto's per mail ontvangen... Topservice, Topmadam en Oh. My. God. WAT een foto's! Moet ik echt kiezen?? 😍
Marieke Metzger
Marieke Metzger
06:41 10 Mar 19
Een echte aanrader! Kim kan het mooiste in een kind naar boven doen komen. Met als resultaat prachtige foto's!
Evi Mostaert
Evi Mostaert
21:00 04 Mar 19
Sympathiek, snelle service en het allerbelangrijkste: foto’s zijn top en puur!
Natasja Bryon
Natasja Bryon
21:49 23 Jan 19
Een aanrader op alle vlakken: heerlijke madam die prachtige foto's maakt. Alleen het kiezen raad ik niet aan ;)
Els De Stommeleir
Els De Stommeleir
09:44 20 Dec 18
Echt een heel aangename ervaring in een ontspannen en ongedwongen sfeer met super mooie foto's als resultaat! Bedankt!
Elke Brodelet
Elke Brodelet
18:28 19 Dec 18
Wauw! Wat een prachtige foto’s in een ontspannen sfeer. Je herkent ieders karakter in de foto’s. Geen gemaakte ‘spaghettiiiieee -foto’s!’ Nu kiezen.... 😱