Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Huwelijksfotograaf

huwelijksfotograaf

klik op de bovenstaande foto (op het plusje) om meer sfeerbeelden van het huwelijk van Anneleen & Giel te bekijken.  


Huwelijksfotograaf  Fotograeve


Waarschijnlijk ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf en kwam je op die manier hier terecht. YES! Het is zeker geen makkelijke taak, het vinden van een trouwfotograaf die bij je past. Ik ben van mening dat een fotograaf niet alleen "mooie" foto's dient te nemen, maar dat het ook moet klikken. Een huwelijksfotograaf is de persoon die een gehele dag dicht bij jullie zal staan, het is echt heel belangrijk dat je je helemaal op je gemak voelt.

Kies je voor Fotograeve? Dan ga je voor spontaniteit, echte momenten..  Wat ik naar streef is het voelen! Voelen van de sfeer, momenten die je gemist hebt, een interpretatie van hoe ik de dag heb ervaren, en ook daarom is het zo belangrijk dat het klikt. Zodat jullie me helemaal kunnen vertrouwen en weten dat ik alles zal doen om het beste van mezelf te geven.

Klinkt dit als iets voor jullie? Als huwelijksfotograaf sta ik voor je klaar, zowel dichtbij in Gent alsook in de rest van België en zelfs over de grens. Ik verplaats me met plezier naar jullie droomlocatie.

Indien het mogelijk is, werk ik liefst vanaf het moment dat jullie zich opmaken voor de grote dag, tot een uur na de openingsdans. Geef me tijd om alle momenten op te nemen . Dagreportages springen er opvallend genoeg vaak uit; je legt de gehele dag vast en daardoor heb je ook alle herinneringen van begin tot einde.

Je maakt nog beter kennis met mijn manier van denken en werken in mijn blog.

klik op bovenstaande foto (op het plusje) om meer sfeerbeelden van het huwelijk van Stefanie & Sven te bekijken. 


Je wil een huwelijksfotograaf: Wat nu?


Vooraleer de reportage zelf plaatsvindt, houden we eerst een kennismakingsgesprek. We willen uiteraard dat het klikt, daar gaat dat eerste gesprek voornamelijk over. Ik hoor dan ook graag wat jullie belangrijk vinden en waar ik zeker op moet letten, maar ook hoe ik de dingen aanpak en of jullie zich daar goed bij voelen. Hierbij vind ik het fijn als jullie beiden aanwezig zijn.

Enkele weken voor de huwelijksdatum spreken we nog eens af, dan gaan we specifieker in op de dagplanning, maar het is gewoon ook supergezellig om elkaar terug te zien en nog eens bij te kletsen voor het huwelijk!

Maar we zien elkaar nog eens voor een derde keer terug; na het huwelijk geef ik ten laatste 4 weken later een seintje dat de foto's klaar zijn om langs te komen om samen de reportage te bekijken. Jullie hebben dan naast één a twee enkele previews nog niets gezien. (om de spanning er in te houden).
Als huwelijksfotograaf vind ik het heel belangrijk dat ik jullie reactie zie op de reportage, het is veel persoonlijker om die op die manier te delen, dit is erg belangrijk voor mij. (en hopelijk ook voor jou).

kasteel van leeuwergem

klik op bovenstaande foto (op het plusje) om meer sfeerbeelden van het huwelijk van Lien & Benedikt te bekijken. 


Nieuwsgierig?


Als je aan tien koppels vraagt welke het meest bijbleef na hun huwelijk, zullen negen koppels antwoorden: “Onze huwelijksfotograaf.” Foto’s zijn immers voor altijd. Zie je je over vele jaren al die foto’s tonen aan je kleinkinderen? Gegarandeerd nog even fier als nu.


Contacteer me vrijblijvend om kennis te maken!
Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen! 


trouwfotograaf

Klik op bovenstaande foto (op het plusje) om meer sfeerbeelden van het huwelijk van Ellen & Jelle te bekijken. 


Meer foto's zien