logo

Huwelijksfotograaf

Op zoek?

Jullie zijn verloofd? Dikke proficiat! Vree wijs. Al weet ik uit ervaring - als fotograaf maakte ik al 130 huwelijken mee - dat zo’n feest organiseren allesbehalve peanuts is. Niet in het minst door alle goedbedoelde adviezen die jullie krijgen. Ik hou het daarom slechts bij één: blijf trouw aan wat jullie willen en geef vooral toe aan eventuele gekke goestjes en trekjes.  

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Kijk dan zeker verder dan zijn of haar foto’s, want een huwelijksfotograaf holt je de hele dag achterna. Dat is - toegegeven - licht overdreven, maar het is wél zo dat je als fotograaf erg dicht bij het koppel en hun familie en vrienden staat. Dus is het belangrijk dat het klikt.

Daarom spreken we eerst eens af. We overlopen hoe jullie die dag zien, wat jullie verwachtingen zijn en of ik die kan inlossen. Elke fotograaf heeft namelijk zijn eigen stijl. Ik sta voor buikgevoel, spontaniteit, een hoek af, speelsheid, opvallende details en onbewaakte momenten van ontroering, verdriet, contentement, frustratie, warmte, plezier en humor. Spreekt jullie dat aan? Dan zal mijn interpretatie van jullie grote dag gegarandeerd aansluiten bij die van jullie.

"Het is werkelijk fantastisch hoe ze élk klein detail perfect in beeld weet te brengen... bij het bekijken van onze huwelijksreportage herbeleven we hierdoor elke keer weer opnieuw onze prachtige dag!

En de foto’s, die worden gewoon elke keer nóg mooier...

Jeroen & Lynn"

Na het gesprek

Stuur ik jullie een bestelbon met de algemene voorwaarden. Voor je met je ogen begint te rollen: ja, ook de zakelijke kant is belangrijk.

Een drietal weken voor het huwelijk spreken we nog eens af om de details te bespreken. Zo is alles veel chiller wanneer we elkaar op jullie trouwdag zien. Maar in de tussentijd: stalk me gerust via WhatsApp. Dat vind ik helemaal prima! 


Tijdens het huwelijk

Ben ik jullie beste vriendin, schouder om op uit te huilen (in nood) en ga ik voor jullie door het vuur. Jullie mogen me volledig vertrouwen. Ik focus me op momenten, maar als er geposeerde foto’s genomen worden, ga ik er uiteraard ook voluit voor. Ik neem elke foto met de intentie er de beste foto van de dag van te maken. Dus trek maar aan mijn mouw: ik sta paraat. Sir, yes, sir! 

Een huwelijk van 6 uur is een minimum, omdat ik graag verhalen vertel en die pas ontstaan na een paar uur fotograferen. Daarenboven hou ik van connecties en ook die hebben tijd nodig om zich te vormen.
 

Na het huwelijk 

Jullie willen natuurlijk geen maanden wachten op de foto’s, dus maak ik er een prioriteit van om ze na vier weken klaar te hebben. Ik ben er graag bij als jullie mijn ‘bloed, zweet en soms tranen’ voor het eerst onder krijgen krijgen, dus daarom bekijken we bij me thuis samen de slideshow.  

Title of the image box
Title of the image box

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

"Dankzij Kim's professionalisme, haar spontaniteit, haar discrete aanwezigheid, liefde voor natuurlijk licht, en oog voor detail hebben we een verzameling ontroerende beelden om onze dag telkens opnieuw te beleven. Kim's foto's zijn oprecht en natuurlijk. We hadden het echt niet beter kunnen treffen, en zijn zeer gelukkig met het resultaat.

Maxime & Francis"

 • Tarieven/ huwelijksfotografie

 • 1800
  6 uur

 • Inbegrepen

  Een album van 20x15 met de highlights van jullie dag. 

  Slideshow

  Online galerij waarvan jullie met alle beelden in hoge resolutie zonder watermerk.
  Deze kunnen door jullie rechtstreeks worden gedownload en door jullie familie en vrienden.
  Hieraan is ook een webshop rechtstreeks gekoppeld mochten er nog vragen zijn naar prints, canvassen, dibonds, enz.. 

  kilometervergoeding tot 50km vanuit Gent. 

  Offerte aanvragen

  Extra fotografie uren (ongelimiteerd)

  Andere/ meerdere formaten huwelijksalbums

  Extra fotograaf/videograaf

  Huwelijksfotografie in buitenland

Ik wil voornamelijk alles uit de kast halen om mijn koppels te raken, zodat ze elke keer opnieuw het gevoel kunnen terughalen van die dag.
Hoe schoon het is om graag te zien, graag gezien te zijn en omringt te zijn door geliefden.

Hieronder zie je hoe Fleur & Thomas reageren op hun slideshow! Ik heb ook maar een klein hartje en hield het na hun reactie te zien ook niet droog.

Dag Kim!

Ik zag jouw mail al binnenkomen en we hebben daarnet al eens vlug naar de foto’s gekeken. WAUW! Die zijn echt al kei schoon! Ik dacht om morgen te antwoorden maar ik kon me niet meer inhouden.

Weet je nog toen we de eerste keer bij jou op bezoek kwamen en ik een kei slechte dag had gehad en me beter voelde toen we vertrokken. Wel, ik had dat gisteren opnieuw. Door die keelontsteking voelde ik mij zo mottig maar toen ik u zag binnenkomen is het alleen maar verbeterd. Jij hebt gewoon zo 1 van die gezichten waar ge blij van wordt als je die ziet.

Duizenden keren merci voor al jouw werk. Bij alles wat je doet druipt het er vanaf dat wat je doet vol passie is.

Er waren weinig dingen waar ik zo zeker van was bij de voorbereidingen als van de fotograaf.
Topwijf! U rock at what u do.

Lauren & Karel

Net de foto’s gekregen van onze Day in the Life shoot.. WoW, ik ben echt sprakeloos.. het is helemaal wat ik zo graag wou en nog zoveel meer.. zo zo zo blij mee! En ik die nooit op foto wil en altijd vind dat ik op geen enkele foto mooi sta, heb nu verschillende foto’s met mijn zoontje, die supermooi zijn 🥰 Dikke dankuwel Kim 🙏🏻Lees meer
Als je Fotograeve al even volgt, dan weet je dat ze steeds mooie, maar vooral pure momenten vastlegt. Ik was dan ook,voor de shoot, een fan die haar op alle sociale media volgde. Mijn verwachtingen lagen dan ook hoog als ik een maand geleden de shoot vastlegde. De shoot was ‘niet meer’ dan een gezellige wandeling en een tof gesprekje met Kim. En ze slaagde erin om mijn hoge verwachtingen te overtreffen, ondanks dat je voor je eigen foto’s toch ook wat kritischer bent.. De prachtige beelden van mn dochtertje raken me keer op keer. Een absolute aanrader dus!Lees meer
Hilde De Rieck
Hilde De Rieck
08:05 10 Jul 19
Kim zorgde voor prachtige beelden van onze trouw: ze kan heel mooi "spelen" met voor- en achtergrond, licht en donker, en legt zowel de grote momenten als de "gestolen" blikken, momenten heel mooi vast. Wij zijn fan!
Jeroen Wauters
Jeroen Wauters
09:34 05 Jul 19
Het is werkelijk fantastisch hoe ze élk klein detail perfect in beeld weet te brengen... bij het bekijken van onze huwelijksreportage herbeleven we hierdoor elke keer weer opnieuw onze prachtige dag!En de foto’s, die worden gewoon elke keer nóg mooier...Lees meer
An Legein
An Legein
12:39 07 May 19
Wij zijn als familie zo tevreden met de foto's die Kim van ons getrokken heeft, dat we maar beslist hebben om ze allemaal aan te kopen... Zo tevreden zijn we! Een absolute aanrader dus!
Maaike Pillen
Maaike Pillen
20:51 08 Apr 19
Wat zijn we blij dat de shoot door een blauw oog niet het water is gevallen :) Uniek en heel ongedwongen! Smaakt naar meer, we blijven genieten van de heerlijke beelden en verlangen naar een volgende shoot (eens day in life volgend jaar ofzo ;) ...
Annick Vandecasteele
Annick Vandecasteele
11:21 07 Apr 19
We kennen Kim en haar foto’s al een tijdje. Reeds enkele jaren ‘vaste klant’. ☺️ Gisteren communiefoto’s laten nemen op een prachtlocatie. Kim liet ons weer verbazen. Wat een talent. We zijn alweer meer dan tevreden!
Vorige zaterdag een heel leuke shoot gehad in de Verbeke Foundation, gisterenavond al de foto's per mail ontvangen... Topservice, Topmadam en Oh. My. God. WAT een foto's! Moet ik echt kiezen?? 😍
Marieke Metzger
Marieke Metzger
06:41 10 Mar 19
Een echte aanrader! Kim kan het mooiste in een kind naar boven doen komen. Met als resultaat prachtige foto's!