Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Huwelijksfotograaf


Huwelijksfotograaf Fotograeve


 huwelijksfotograaf

Nog op zoek naar een huwelijksfotograaf om jullie speciale dag vast te laten leggen? Hierbij kan ik helpen! Het is zeker geen makkelijke taak, het vinden van een goede huwelijksfotograaf. Deze moet jullie unieke persoonlijkheden naar voren brengen en jullie verhaal vertellen. Ik beschouw het dan ook als een hele eer dat jullie deze pagina bezoeken en overwegen deze speciale taak aan mij toe te vertrouwen.

Fotograeve gaat voor pure spontaniteit. Zo worden alle emoties en spannende momenten vastgelegd op een natuurlijke manier. Regisseren doe ik enkel tijdens de fotoshoot van jullie tweetjes en tijdens het maken van de familiefoto’s.

Jullie huwelijksreportage is een mooie kans om op artistieke en emotionele wijze deze schitterende dag vast te leggen. Ik grijp diverse belangrijke momenten en leef zelf intensief mee. Als een koppel mij de vrijheid geeft om mijn kunstzinnigheid de vrije loop te laten gaan, inspireert me dit enorm! Een gewone, correcte foto is dan ook niet genoeg. Het is jullie speciale dag! Ik ga voor foto’s die stuk voor stuk een gevoel opwekken.

Klinkt dit als iets voor jullie? Ik sta meteen voor je klaar, zowel dichtbij in Gent alsook in de rest van België en zelfs over de grens. Ik verplaats me met plezier naar jullie droomlocatie.

Meer info over prijzen? Klik hier.

Indien het mogelijk is, werk ik liefst vanaf het moment dat jullie zich opmaken voor de grote dag, tot een uur na de openingsdans. Dagreportages springen er opvallend genoeg vaak uit; je legt elk moment vast waardoor er een soort leidraad in je herinneringen ontstaat. Je maakt nog beter kennis met mijn manier van denken en werken in mijn blog.


Je wil een huwelijksfotograaf: Wat nu?


Vooraleer de reportage zelf plaatsvindt, houden we eerst een kennismakingsgesprek. We willen uiteraard dat het klikt, en dat we samen even de dagplanning kunnen overlopen. Ik hoor dan ook graag wat jullie belangrijk vinden en waar ik zeker op moet letten. Hoe meer ik me kan voorbereiden, hoe beter ik de mooiste momenten kan vastleggen.

Stel jezelf daarom ook a.u.b. even voor als je contact met me opneemt, en leg uit welke stijl (locatie inclusief) jouw speciale dag zal hebben. Ook de datum is een belangrijk gegeven!

huwelijksfotograaf


Bespaar niet op een huwelijksfotograaf


Huwelijksfotografie is niet goedkoop, maar toch kan ik je één goede raad geven: Bespaar niet op één van de enige manieren waarop je je huwelijk keer op keer opnieuw kan beleven. Er zijn helaas veel ongelukkigen die dit zullen beamen. Een professionele fotograaf maakt een huwelijksreportage waarvan niet enkele, maar alle foto’s in jouw albums zullen eindigen.

Als je aan tien koppels vraagt welke uitgave het meest opleverde op hun huwelijk, zullen negen koppels antwoorden: “Onze huwelijksfotograaf.” Foto’s zijn immers voor altijd. Zie je je over vele jaren al die foto’s tonen aan je kleinkinderen? Gegarandeerd nog even fier als nu.


Een album


Bij een professionele reportage hoort volgens mij ook een professioneel album. Zo’n album waar je liefdevol over wrijft omdat de textuur zo fijn en kwalitatief aanvoelt, waarvan het papier zwaar en stevig is en de composities je opnieuw doen wegdromen.

 Een album maakt een huwelijksreportage helemaal af.

huwelijksfotograaf

Meer info over de beschikbare albums? Neem dan een kijkje op deze pagina of kom gerust eens langs om ze met eigen ogen te bewonderen. Op mijn facebookpagina presenteer ik regelmatig diverse premières die niet altijd op de website verschijnen.

huwelijksfotograaf