logo

Huwelijksreportage: seizoen 2017

Huwelijksreportage Elke & Quinten

What a wedding ...
(en mijn vierde huwelijksreportage van het seizoen 2017! )

Ik merk dat de opleiding in Amsterdam me deugd heeft gedaan. Af en toe heb je een frisse kijk nodig op dingen om te groeien.

Ook in huwelijksreportages kan je blijven hangen in een bepaald stramien want veel zaken gaan nu eenmaal elke keer een beetje op dezelfde manier. Het gemeentehuis, de ringen, de getuigen die tekenen, al dan niet een extra ceremonie, de openingsdans, een 20-gangenmenu :)...

Daardoor kan het soms zijn dat wij als huwelijksfotograaf de ALLERbelangrijkste dingen vergeten in onze huwelijksreportage, namelijk de gevoelens en speciale momenten!

Het is echt belangrijk dat we dat dus niet doen en ons niet teveel focussen op die "standaard (belangrijke) dingen". Dat zorgt ervoor dat je je loskoppelt van een gevoelloze fotoreportage waar enkel feiten worden gefotografeerd.

Ik maak dolgraag een huwelijksreportage !

En ik heb echt zin in het nieuwe seizoen.

Waar ik me dit jaar vooral wil op focussen is het abstract bekijken van een situatie. Ik merk meer en meer dat ik daar naartoe wordt getrokken.

Het zit in mij om mensen te bekijken: hoe ze bewegen, wat ze doen, welke liefde ze uitstralen, hoe hecht ze zijn... Dat zijn dingen die mij opvallen. Waar ik minder naar kijk is of je das wel recht hangt en je knoopje wel toe zit. Dat zijn voor mij echt ondergeschikte dingen!

Vind jij dit wel belangrijk , dan zijn we geen match made in heaven :)

Ik wil een huwelijksreportage kunnen samenvatten en het nog maar nét droog kunnen houden - en ik wil dat ook overbrengen naar jullie toe.

Hoe dan ook, geen enkel huwelijk is hetzelfde. Soms moet ik ook gewoon roeien met de riemen die ik heb.

Waar ik het best functioneer ?

Bij mensen die elkaar echt graag zien. Maar echt graag zien! Waar ze niet bang zijn om dat te tonen en waar er al eens een traan wordt gelaten. Waar men niet bang is om gewoon eventjes iets grappigs te doen (al dan niet zo bedoeld). Waar liefde, spontaniteit, vrolijkheid en ongelofelijk veel goesting is om te leven. Echt te leven!

huwelijksreportage

2 thoughts on “Huwelijksreportage: seizoen 2017”

  1. Als ik ooit trouw mag jij fotograferen . Wat een inzicht in de schoonheid heb jij , wij hebben het liefst dat niet alles perfect loopt ! We are a match made in heaven😍 Doe zo verder zou ik zeggen . Veel succes nog

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *