logo

Huwelijksreportage

huwelijksfotograaf


Huwelijksreportage: Hoe werkt het?


Het belangrijkst is dat jullie zich op je gemak voelen bij mij als persoon, en dat we op één lijn zitten qua verwachtingen rondom de foto’s. Raadpleeg dus ook zeker mijn portfolio, daar zie je alvast het resultaat van enkele reportages.

Hoe dan ook zijn deze foto’s erg belangrijk, en moeten ze een leven lang meegaan. Mijn enige doel daarom: Jullie gelukkig maken met de meest unieke foto’s. Wil je meer info of heb je een vraag? Contacteer me dan zonder twijfel.


Prijzen


Omdat het voor mij als fotograaf erg belangrijk is dat er een bepaalde story telling is, waar je een verhaal vertelt over twee geliefden die hun liefde vieren met familie en vrienden, start ik met pakketten vanaf zes uur. De totaalprijs hiervoor bedraagt 1500 euro. Wil je extra uren bijboeken, dan kan dat voor 200 euro per uur. Al mijn prijzen zijn inclusief btw.

De kilometervergoeding bedraagt 0,50 euro/kilometer vanaf het vertrekadres. Is je bestemming elders in Europa of zelfs erg internationaal? Dan maak ik graag een offerte op maat.


Wat krijg je?


 • Een voorafgaand consultatiegesprek
 • Digitale nabewerking van de foto’s
 • 20/40 beelden per uur
 • Beelden in hoge resolutie
 • Zonder watermerk
 • Een professionele slideshow
 • Een USB-stick met foto’s in hoge resolutie, verpakt in een mooie doos met mini-album
 • Een online galerij waar je in hoge resolutie kan downloaden (Ook mogelijk om hier prints en andere zaken te bestellen)

Wil je bovendien nog huwelijksalbums, prints, dankkaartjes en/of uitvergrotingen, dan kan je deze optioneel bijbestellen.

huwelijksreportagehuwelijksreportage


Koppelshoot


Bij een huwelijksreportage krijg je bovendien ook een bundelkorting op de fotoshoot. Sommigen doen de shoot liefst vooraf, maar overweeg zeker ook:

 • Een shoot achteraf
  + Je kleed blijft een verrassing tot de dag zelf
  + Geen zorgen over slijtage of vuile kleding
 • Een shoot op de dag zelf
  + Eventueel is er tijd tussen de huwelijksplechtigheid en het feest
  + Het licht is identiek aan de rest van je reportage

Bedankingskaartjes


Ik werk steeds samen met Paper to Be (info@papertobe.be). Voor een geheel eigen ontwerp kan je een offerte aanvragen bij hen.


Boeken?


Als mijn manier van werken je wel ligt en je graag in zee wil gaan met Fotograeve, kan je me een berichtje sturen via onze contactpagina. Ik reageer steeds binnen de 24 uur. Is dit niet het geval? Dan ging er vermoedelijk iets mis. Check in dit geval je spammap of neem telefonisch contact op. Ook via de Facebookpagina van Fotograeve ben ik steeds bereikbaar.

Heb je graag een duidelijke offerte, dan is dit ook perfect mogelijk!

Bij reportages vraag ik steeds 300 euro voorschot. Dit telt als waarborg en wordt niet teruggestort bij een annulering. Na het kennismakingsgesprek houd ik de boekingsdatum een week onder reservatie. Werd er echter geen voorschot betaald na afloop van deze week, wordt de geboekte datum weer vrijgegeven. Deze maatregel houd ik aan om te voorkomen dat boekingen lukraak worden geannuleerd, ik reken hiervoor dan ook op jullie begrip.


Albums


 

Albums zijn optioneel, je kan ze achteraf bestellen.

Hiervoor wordt een afspraak gemaakt zodat we alles kunnen overlopen.


Afwerking


Een trouwreportage is, een beetje zoals een huwelijksfeest zelf, veel werk. Het is dan ook logisch dat de foto’s niet op korte tijd afgewerkt kunnen worden. Ook hier plaats ik kwaliteit ver boven kwantiteit, en dat kost tijd. Je mag de huwelijksreportage na vier tot zes weken verwachten. Deze zal bestaan uit 20 à 40 foto’s per uur, geleverd op een USB-stick op naam en een digitaal album zoals hierboven omschreven.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken!

huwelijksreportage