logo

ideale klant exclusief

De ideale klant: The big one!

Het volledige stappenplan om je ideale klant te herkennen, te vinden, aan te trekken op social media (IG, facebook en Pinterest). Via je website op basis van SEO en het juiste marketingplan dat echt bij jou past. 

Het stappenplan

 • Je persoonlijke ideale klant omschrijven van A-Z
 • Waar je ze vindt, naartoe brengt en wat ze eigenlijk echt van jou verwachten
 • Je leert je niche kennen (je ECHTE niche)
 • Social media (Instagram, facebook en Pinterest)
 • Hashtaggebruik & pinstrategie (echte uitleg, geen trucjes die je vindt op google)
 • Uitgebreid en makkelijk uitgelegd hoe je SEO kan toepassen
 • Je website herstructureren zodat die gaat converteren

Hoe gaan we aan de slag? 

Je krijgt onmiddellijk toegang tot de cursus na betaling. 

In totaal bevat de workshop 8 modules rond je ideale klant. 

+ Inclusief: Storytelling

+ Levenslange toegang 

+ 30 dagen 175% garantie: Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug + een gratis zoomcal van 1 uur om je vragen te stellen waar je niet op werd beantwoord in de cursus. 

Via computer & app via telefoon: Overal beschikbaar.

Heb je vragen? Dan kan je die altijd aan mij stellen in de workshop. Er is onder elke video ruimte voorzien. 

Fotograeve

Wat denkt Annelies van de workshop?

Deze workshop is voor jou wanneer:

 • Je moeite hebt om klanten te vinden die je waarderen, respecteren en jouw prijs willen betalen
 • Je veel dingen doet tegen je zin die je eigenlijk liever niet zou willen doen
 • Je niet het gevoel hebt dat social media werkt voor je. Al dat posten.. je wordt er moe van
 • Social media lukt aardig, maar iets verkopen, dat lijkt niet te lukken
 • Op de eerste plaats komen in Google? Je droomt ervan maar ziet het niet meteen gebeuren
 • Je hebt interne struggles en blokkades en weet niet hoe je ze kan wegwerken
 • Je voelt je niet zelfzeker genoeg in je business
Malou Evers Fotografie
Malou Evers Fotografie
Ik kijk uit naar de verandering binnen mijn bedrijf
Read More
Ik modderde maar wat aan met mijn social media, wist eigenlijk niet goed waar ik nou mee bezig was.. door deze cursus heb ik dingen wat meer op een rijtje en geef ik alles de uitstraling die bij MIJ en mijn ideale klant past. Zeker het online gedeelte vond ik echt heeeeel erg prettig, omdat ik nu op het moment dat ik er concentratie en tijd voor had, een hoofdstuk kon luisteren… En daarna GELIJK toepassen. Meestal kom ik na een cursus thuis met een vol hoofd en weet ik eigenlijk niet waar te starten.. door het online gedeelte kun je alles in stapjes aan gaan pakken. Ik ben heel benieuwd naar mijn resultaten over een paar maanden, ik weet zeker dat er dingen gaan veranderen in mijn bedrijf en ik kijk er naar uit!
Annelies Siersack Fotografie
Annelies Siersack Fotografie
Een enorm uitgebreide cursus
Read More
De ideale klant workshop is een ENORM uitgebreide cursus die heel veel verschillende thema’s aan bod laat komen en deze thema’s zijn keer op keer uitgewerkt tot in het kleinste detail, niets ontbreekt! Heb je het fotografie gedeelte onder de knie en wil je nu meer gaan toespitsen op jouw ideale klant (en jouw ideale opdrachten)? Dan reikt deze workshop je enorm veel uitgediepte kennis en tools aan. Alles wordt heel helder uitgelegd met voorbeelden en demonstraties en je kan alles ook direct gaan toepassen. Je ziet ook heel snel resultaat, na enkele kleine wijzigingen aan mijn website en social media had ik bijna direct een hoger bereik. Ook handig aan zo’n online workshop: na enkele maanden kan ik bepaalde filmpjes gewoon nog eens opnieuw bekijken. Zo blijft alles fris in het geheugen.
Evelien - Part of the vision Fotografie
Evelien - Part of the vision Fotografie
Merci voor het huzarenstukje
Read More
Als ik me afvroeg ‘Wie is mijn ideale klant?’ dan kon ik er wel een antwoord voor bedenken. Maar nog nooit had ik zolang stilgestaan en zo diep nagedacht over deze toch wel complexe vraag. Er komen heel wat dingen bij kijken vooraleer je echt het gevoel hebt ‘JA! Dat is mijn ideale klant’! Voordat ik deze workshop volgde kon ik deze vraag dus enkel zeer oppervlakkig beantwoorden. Nu ga je best even zitten, want het antwoord is veel uitgebreider en gestaafder! De oefeningen die je me liet maken, lieten me echt stilstaan bij alles waarmee ik bezig ben. Super tof om dit stap voor stap te achterhalen. Een workshop waar ik echt veel nagedacht en genoteerd heb (mijn schriftje is bijna vol!). Ik vond het geweldig om: filmpjes te zien hoe jij het concreet aanpakt, handige programma’s te leren kennen, documenten te doorbladeren met super nuttige info en de doe opdrachten die zorgen voor nadenkwerk met resultaat! Social media kent geen geheimen voor mij vanaf nu. Klaar om alle algoritmes aan diggelen te slaan en mijn ideale klant te bereiken. Ook mijn website mag zich aan een groot onderhoud verwachten. Er is werk aan de winkel, maar ik weet dat het echt zal lonen (letterlijk en figuurlijk;-)). Merci voor dit huzarenstukje Kim!
Kim Pots Fotografie
Kim Pots Fotografie
Dankzij zelfreflectie dichter bij je klant
Read More
Amai ! Er is nog veel werk aan de winkel! Deze gedachte spookte dikwijls door mijn hoofd terwijl ik de workshop aan het bekijken en beluisteren was! Tip: neem een schriftje en pen bij de hand want je zal de blaadjes goed kunnen vullen met veel handige tips en tricks. De workshop is extreem uitgebreid en er wordt ingegaan op de details. Bovendien ga je niet alleen op zoek naar je ideale klant maar sta je ook stil bij jezelf. Dat stukje zelfreflectie brengt je dichter bij jezelf, bij je fotografie en automatisch dichter bij jouw ideale klant. En zit je hoofd even vol? ( Wees maar gerust dat dat gaat gebeuren want je krijgt tonnen informatie) Dan kan je het altijd op een ander tijdstip hernemen! Lang leve de online workshop!
Silke Kessens
Silke Kessens
Hij is het 101% waard
Read More
Ik had eerst bang om de cursus te bestellen, omdat hij toch redelijk wat kost. MAAR hij is het waard! 101%. Het is een investering, maar een echte investering in jezelf/ je bedrijf! Ik heb zoooveel nieuwe dingen geleerd, (41 pagina’s samenvatting om precies te zijn ) die ik niet ergens anders zou kunnen vinden. En zo wel, dan zou ik er jaren over gedaan hebben om alle tips en tricks te vinden en toe te passen die Kim me heeft meegegeven. Waarom er jaren over doen als het in de workshop je met de lepel in de mond word aangeboden? Ik ben super content, ik kan niet wachten om mijn zoektocht naar de ideale klant te vinden. Ook de Sales masterplan wacht nog op mij, en ook hier begin ik met volle moed aan! Bedankt Kim, om mij een nieuwe kijk te geven naar mijn ideale klant en business!
Previous
Next

Evelien schreef er zelfs een blogpost over!

Evelien was één van mijn eerste “ondernemersklanten”. En ik mag zeggen dat ik een indruk heb nagelaten op hun bedrijf. Ze is zo ontzettend veel gegroeid sindsdien. Trots op mijn oudstudente (en ondertussen goede vriendin) 

We gaan er samen voor!

Als je een bedrijf hebt is het belangrijk om ook zichtbaar te zijn. Hoe dat moet? daar zijn geen regels rond, jij mag kiezen wat jezelf leuk vindt.


Echter weet je soms niet wat je leuk vindt tot je jouw perfecte systeem hebt leren kennen. 

Daarom geef ik je een ongelofelijk uitgebreide kijk op 3 social mediums waar ik persoonlijk goed in ben; Pinterest, Instagram & Facebook. Je zal dingen leren waarvan je nog nooit hebt gehoord.


Daarnaast help ik je stap voor stap je SEO op te bouwen zodat je ook effectief gevonden wordt en voldoende verkeer naar je website kan krijgen.

Deze cursus gaan we niet alleen op zoek naar je ideale klant, maar ook naar je eigen mindset.

Je mag me alles vragen!

En ik antwoord zo snel mogelijk.

De bedoeling is dat je na de cursus niet alleen zelfzekerheid gaat vinden die je nodig hebt maar ook weet hoe je klanten je ook effectief zullen boeken en niet meer bezoeken.

Je leert tot in de details hoe je je ideale klant kan analyseren, daarbij is het ook een zoektocht naar jouw eigenheid. Waar we heel diep ingaan op interne struggles aan de hand van praktijkoefeningen.

Hoe maak je

Wanneer je te weten bent gekomen wie je ideale klant nu precies is,
gaan we aan de hand van praktijkoefeningen en theorie uitpluizen hoe je de juiste connectie met je ideale klant kan leggen.

Je

In deze module leer je je website lezen als een klant en zal je ook weten wat de do’s & don’t zijn in deze situatie.
Wat SEO is en hoe je dat moet aanpakken leg ik je stap voor stap uit.

Oh nee!

Altijd maar worstelen met wat je in godsnaam moet plaatsen op social is nu gedaan. Ik help je de juiste content te vinden.

Pinterest, het meest onderschatte medium of them all, en dus zeker the underdog, wordt zeer uitgebreid besproken in deze workshop.

Je leert hoe je dit makkelijk kan combineren met je andere social mediums zonder daar persé veel mer tijd in te verliezen.

Wist je trouwens? Dat ik 60.000 impressies per maand heb dankzij Pinterest? Stel je voor. En daar hoef ik echt niet veel voor te doen. 

Ik kan je niet leren hoe je meer volgers krijgt, dat is niet mijn expertise, wat ik wel kan is ervoor zorgen dat je de juiste volgers krijgt.. En dat gaat trager, maar trager is beter.

Op Instagram toon ik je o.a hoe je kan werken met hashtagstrategie en hoe je dit volledig kan benutten zodat je je echte potentieel zal bovenhalen.

Maar ook storytelling is heel belangrijk, tegenwoordig wordt de feed minder bekeken dan de stories en kan je veel diepere connectie krijgen. ik leg je uit hoe je dat doet. 

Maar ook Facebook wordt besproken in deze zeer uitgebreide cursus.

Mijn belofte

Ik beloof dat je heel duidelijk zal weten hoe je naar je omgeving kan kijken als ondernemer op jouw authentieke manieren en daar ook naar zal handelen.

Je zal je stem leren vinden, jouw uniek zijn. En dat zal je ook leren implementeren! Zodat je effectief de boekingen binnenkrijgt die bij je passen.

We gaan uit van het popular doesn’t pay the bill principe en we focussen op echte resultaten – boekingen dus! – en niet op ego boosts zoals veel volgers.

Het is niet mijn ambitie om jou honderd-en-één kanalen op te dringen en je te verplichten ze te gebruiken.

Nee! Ik ga je aantonen dat in één ding uitblinken meer dan genoeg is.

+-60 cursisten gaven deze workshop een score van 10/10

Is de workshop toch niets voor jou? Dan krijg je van mij 30 dagen garantie= 100% terug in cash + een live zoomcall t.w.v 750€= in totaal 175%! Zo zeker ben ik van deze cursus

 

Prijzen (incl. BTW)

MINI PLAN

18mnd/ 150€
150
 • Je betaalt 18 maand
 • Betaalt het volle bedrag
 • Directe toegang

LUX

In 1 keer betalen
1875
 • Je betaalt in 1 keer
 • Krijgt 20% korting
 • Directe toegang

MIDI PLAN

12mnd/ 179€
179
 • Je betaalt 12 keer
 • Krijgt 5% korting
 • Directe toegang

Veel gestelde vragen

Onder de loep:

Zo lang als jij dat wilt! Ik heb cursisten die een jaar later nog in de cursus vertoeven om dingen te implementeren. Je kan altijd teruggaan wanneer je dat wilt, en kan ook steeds vragen stellen. 

Ja het is waar, de cursussen draaien voor mij niet rond geld. Ik doe het omdat ik wil dat elke ondernemer zijn volle potentieel bereikt. Als ik daarin faal dan ben ik je niet alleen je geld terug verschuldigd maar wil ik ook heel graag luisteren waarom het jou niet heeft geholpen. En dan krijg je een gesprek zodat ik je wel persoonlijk kan begeleiden met wat je nog worstelt. 

Klopt, zo heb ik het ruim een jaar gedaan.. Maar eerlijk gezegd voelde dat na verloop van tijd helemaal niet zo goed meer. Het voelt als een salestruc en zo heb ik het ook aangeleerd (zal je ook zien in deze cursus). Maar op het einde van de rit moet je doen wat intuïtief goed voelt en voor mij voelde het goed om alles gewoon open te laten staan ten alle tijden. 

De cursus gaat online door op jouw eigen tempo en wanneer jij dat wilt. 

Je hoeft dus nergens heen en ontvangt hem meteen in de mailbox. Module per module, na 4 weken heb je alle modules gekregen. 

Zeker! Als je op meerdere punten hiervan “ja” hebt geantwoordt:

 1. Heb je moeite om de juiste klanten te vinden die bij jou passen? 

 2. Doe je veel dingen tegen je zin die je liever niet meer zou willen doen?
   
 3. Je hebt niet het gevoel dat social media werkt voor je? 

 4. Je verkoopt niets doormiddel van social media?

 5. Je geeft niet om het aantal likes maar wilt echte fans vinden?

 6. Op de eerste plaats in Google gevonden worden.. Dat lukt niet echt. 
 7. Je wilt zelfzekerder worden in je business

 8. Je hebt verschillende blokkades en struggles maar weet niet hoe je ze kan oplossen? 

 

Het is een stevige cursus, maar hij wordt heel simpel en duidelijk uitgelegd. 

Neem je tijd, doe het stap voor stap en je komt er! 

"Everyone is not your customer."

- Seth Godin