logo

Ideeën voor lentefeest en communie 

Ideeën voor lentefeest en communie

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al een pinterestlijst aangelegd, of Instagram afgeschuimd met ideeën voor jouw lentefeest of communie. ( #communie #ideecommunie #lentefeestidee #communie2019 enz..)

Het beste dat je kan doen is een lijstje aanleggen in pinterest. Pinnen, zelf foto's maken en opslaan in je eigen borden.. Zou hou je alles bij de hand.

ideeën communie lentefeest

Ideeën voor communie thema’s

Veel mensen werken rond een thema. Héél populaire thema’s deze periode zijn:

Cactussen, flamingo, jungle, exotisch. Ik zag ook al voetbalthema’s passeren, vosjesthema’s.. elfen tot zelfs prinsessen, Alice in wonderland enz.

Het thema is vooral iets wat jouw kind typeert (of iets wat jij zelf hip vindt)

ideeën communie lentefeest

Ideeën voor Versiering

Je kan een stylist inschakelen om je feest te volledig in te kleden (of deels). Ik ben grote fan van sfeerlab. Zij denken actief mee en zijn steeds ongelofelijk correct (ook ik schakel hen soms in om mijn fotoshoots te stylen)

Of je kan het helemaal zelf doen! Hiervoor kan je terecht bij studio lala. Zij heeft ongelofelijk leuke dingen in haar webshop en op haar Facebook en IG kan je terecht voor de leukste tips! Echt waar!

Heb je nog ideeën nodig voor een fotoshoot?

Ik organiseer speciale dagen voor fotosessies in thema, het gehele jaar door komen deze online, bekijk gerust of er enkele dingen tussenstaan die jou helemaal wild maken. Ik zorg ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het weer, ik voorzie alle weersomstandigheden en zorg voor de resultaten die jij nodig hebt.

Heb je foto’s nodig voor bedankingskaartjes of uitnodigingen?

Dacht je er al over na wat een leuk idee het zou zijn om een fotograaf op het feest te laten komen en ondertussen ook een korte familie fotoshoot in te plannen zodat je al je dierbaren vastgelegd hebt op een spontane, mooie manier? Op die manier heb je die mooie dag vastgelegd maar ook een familieportret! Dubbel win!

ideeën communie lentefeest

 

ideeën communie lentefeest

Catering ideeën gevraagd

Ik heb al van alles gezien! Je kan vb. Vragen aan iedereen om een kleine schotel te maken. Als iedereen iets kleins meeneemt heb je al snel een hele uitgebreide buffet tafel.
Het moet je echter wel liggen om op die manier te werk te gaan.

Wil je liever dat de mensen niets hoeven te doen voor je? En wil je je geen zorgen maken over het feit dat ze het kunnen vergeten?

Dan kan je een cateraar inschakelen, ik heb hele goede ervaringen met de feestarchitect en sir. Vooral het buffet met salami en kaas bij de feestarchitect is om te smullen!!

Doe je liever alles zelf? Dat kan ook! Probeer dan echt grote hoeveelheden te maken van eenpansgerechten! Zo heb je niet al te veel werk maar heb je toch voldoende verschillende gerechtjes om aan te bieden.

Veel zalen werken ook al reeds met catering inbegrepen, zo hoef jij jezelf geen zorgen te maken over die dingen.

Of je kan gaan voor een taartbuffet! Het feest verloopt helemaal zoals jullie dat willen en eigenlijk moet er helemaal niets. Heb je dus geen zin in al dat uitgebreide gedoe? Dan is een taartbuffet minstens even leuk!

ideeën communie lentefeest

Feestlocatie ideeën!

Ik ben gek van:

D’alix (Gent) 
Event house (Ichtegem)
Gaston Rooftopbar (Gent)
Een eigen tuinfeest
Maar ook bij verbeke foundation kan je terecht voor evenementen! (een te gekke locatie)

ideeën communie lentefeest

bedankingskaartje communie

Creatieve tips: Een melkbad voor jong & oud

Creatief aan de slag: Een melkbad fotograferen! Een melkbad?.. Ja! Een melkbad! Hoe cool...
1st jul 20
studio fotografie workshop

Communie checklist!

Een communie checklist samenstellen! Of het nu is voor de communie, lentefeest, huwelijk of...
14th jun 19
communie

Wat is een communie?

Wat is een communie? Nee, eerlijk! Hoeveel mensen weten precies wat een communie inhoudt?...
14th jun 19

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *