Ideeën voor lentefeest en communie

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al een pinterestlijst aangelegd, of Instagram afgeschuimd met ideeën voor jouw lentefeest of communie. ( #communie #ideecommunie #lentefeestidee #communie2019 enz..)

Het beste dat je kan doen is een lijstje aanleggen in pinterest. Pinnen, zelf foto’s maken en opslaan in je eigen borden.. Zou hou je alles bij de hand.

ideeën communie lentefeest

Ideeën voor communie thema’s

Veel mensen werken rond een thema. Héél populaire thema’s deze periode zijn:

Cactussen, flamingo, jungle, exotisch. Ik zag ook al voetbalthema’s passeren, vosjesthema’s.. elfen tot zelfs prinsessen, Alice in wonderland enz.

Het thema is vooral iets wat jouw kind typeert (of iets wat jij zelf hip vindt). Maar daar leer ik je alles over in deze blog. 

ideeën communie lentefeest

Ideeën voor Versiering

Je kan een stylist inschakelen om je feest te volledig in te kleden (of deels). Ik ben grote fan van sfeerlab. Zij denken actief mee en zijn steeds ongelofelijk correct (ook ik schakel hen soms in om mijn fotoshoots te stylen)

Of je kan het helemaal zelf doen! Hiervoor kan je terecht bij deze: 

Heb je nog ideeën nodig voor een fotoshoot?

Ik organiseer speciale dagen voor fotosessies in thema, het gehele jaar door komen deze online, bekijk gerust of er enkele dingen tussenstaan die jou helemaal wild maken. Ik zorg ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het weer, ik voorzie alle weersomstandigheden en zorg voor de resultaten die jij nodig hebt. Wil je liever dat ik je zelf leer fotograferen? Dat kan ook! Ik heb zeer goede en makkelijke cursussen om je te helpen. Die vind je hier. 

Heb je foto’s nodig voor bedankingskaartjes of uitnodigingen?

Dacht je er al over na wat een leuk idee het zou zijn om een fotograaf op het feest te laten komen en ondertussen ook een korte familie fotoshoot in te plannen zodat je al je dierbaren vastgelegd hebt op een spontane, mooie manier? Op die manier heb je die mooie dag vastgelegd maar ook een familieportret! Dubbel win!

Catering ideeën gevraagd

Ik heb al van alles gezien! Je kan vb. Vragen aan iedereen om een kleine schotel te maken. Als iedereen iets kleins meeneemt heb je al snel een hele uitgebreide buffet tafel.
Het moet je echter wel liggen om op die manier te werk te gaan.

Wil je liever dat de mensen niets hoeven te doen voor je? En wil je je geen zorgen maken over het feit dat ze het kunnen vergeten?

Dan kan je een cateraar inschakelen, ik heb hele goede ervaringen met de feestarchitecten sir. Vooral het buffet met salami en kaas bij de feestarchitect is om te smullen!!

Doe je liever alles zelf? Dat kan ook! Probeer dan echt grote hoeveelheden te maken van eenpansgerechten! Zo heb je niet al te veel werk maar heb je toch voldoende verschillende gerechtjes om aan te bieden.

Veel zalen werken ook al reeds met catering inbegrepen, zo hoef jij jezelf geen zorgen te maken over die dingen.

Of je kan gaan voor een taartbuffet! Het feest verloopt helemaal zoals jullie dat willen en eigenlijk moet er helemaal niets. Heb je dus geen zin in al dat uitgebreide gedoe? Dan is een taartbuffet minstens even leuk!

ideeën communie lentefeest
bedankingskaartje communie
de leukste communie en lentefeest attributen creatief communiekaartjes maken communie idee lentefeest idee fotograaf kinderen fotograaf gent cursus fotografie hoe maak je communiekaartjes

De leukste communie attributen

Komt eraan! Mijn favo  communie attributen Mijn geheim? Ik gebruik eigenlijk niet zo graag attributen. Alleen(!) wanneer ze echt een meerwaarde bieden voor het kind

Read More »
communie checklist fotografie tips leren fotograferen fotografie cursus lentefeest workshop kim de graeve

Communie checklist!

Communie checklist En hoe die mijn leven zoveel makkelijker maakte als fotograaf Of het nu voor een communie, lentefeest of huwelijk is. Voor elk evenement

Read More »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top