IG TV

IG TV via de desktop

Ig Tv! Zalig! De Max! En waarom deed ik het niet eerder..

Spijt komt altijd achter de zonden, zegt mijn oma altijd. Maar van IG TV heb ik echt spijt dat ik het niet vroeger heb toegepast.
Geen gepruts meer via de IG stories! Gewoon gemakkelijk videootjes opnemen en delen! Heerlijk vind ik dat.

Ideaal voor ons fotografen wannnnnt! Vanaf nu kan je dus ook gewoon lekker je slideshow uploaden zonder zorgen of knippen! (En vooral! Zonder raar gekleurde achtergronden, maar gewoon netjes zwart op je IG 🙂

Ik ben grote fan! Je hoort het al! En hoe het precies werkt? Dat leg ik je graag uit via de hand van mijn desktop. Via de desktop kan je makkelijk je IG TV video downloaden. Maar je kan ook werken via de gewone app natuurlijk. Via de app heb je net ietsje meer mogelijkheden, maar het werkt ook helemaal super met de desktop.

En het gaat niet alleen over IG stories hé natuurlijk. Want bij de gewone posts kan je ook maar 60seconden opnemen, hoh daar heb ik al op gevloekt.

Ik ben trouwens alles behalve een Instramgoeroe! Waarom? Ik vind het echt een fijn medium en ik begrijp het ook erg goed. Net zoals alle social mediums trouwens. Maar ik focus me voornamelijk op nog persoonlijker contact. Social media is als een handdruk -> Maar the real deal? Dat begint op je website.

Daarvoor is er mijn online workshop “De ideale klant: Het stappenplan”. Ik leg je vanaf stap 1 uit hoe je je ideale klant vindt, hoe je hem bereikt, hoe je hem aantrekt, hoe je zorgt dat hij niet wegloopt..En hoe je zorgt dat hij je ook effectief boekt. Allemaal aan de hand van praktijkoefeningen en dan.. website, Pinterest, Instagram en Facebook.

Ik vertel over hashtags, SEO, maar ook de DO’s en DO’NTS op social media en vooral je website – want die blijft het belangrijkst van hun allemaal 😋

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top