logo

Inspiratiegesprek

Een inspiratiegesprek?

een inspiratiegesprek met Fotograeve

Ik krijg zo vaak de vraag of ik eens wil afspreken om iets te gaan drinken en of mensen even mogen "rondneuzen in mijn hersenpan".

En ik vind het heerlijk! Vandaar dat ik met plezier een inspiratiegesprek met je inplan.

Daarnaast krijg ik continu de vraag of ik nog real life workshops doe of langlopende mentorships aanbiedt, maar helaas maak ik daar geen tijd meer voor vrij.

In plaats daarvan hou ik inspiratiegesprekken van 90 minuten en één op één.

inspiratiegesprek met fotograeve

we spreken af in Gent en houden een gezellige tête-à-tête maar natuurlijk wel met de nadruk op jouw fotografiebusiness en de doelstellingen die je graag wil behalen.

Een gesprek dat duidelijk to the point gevoerd wordt.

Ik stuur je van tevoren een vragenlijst op die je invult van tevoren en tijdens het gesprek zelf neem je zeker je laptop mee, zodat we direct aan de slag kunnen gaan.

Als dit is waar je naar op zoek bent, dan maak ik graag met jou een afspraak!

Bij deze: de GROOTSTE merci voor alles! Voor te zijn wie je bent dus. Het voelt allemaal goed in je buurt. Je gaat er nog in slagen om me zelfvertrouwen te geven. 🤣 Het is niet te beschrijven hoe blij ik ben met de komst van Kim De Graeve in mijn leven en mijn business. Ik heb al zoveel geleerd van jou en elke keer opnieuw denk ik.. Waar blijft ze het allemaal halen, die wijsheid?!

Evelien - Part of The Vision

inspiratiegesprek met kim de graeve fotograeve