Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Kerstshoots


Kerstshoot: We krijgen geen genoeg van kerst!


kerst fotograaf(achter de schermen)

Kerstmis, voor velen één van de leukste feestdagen van het jaar. Veel mensen willen daarom ook elk jaar een nieuw en bijzonder kerstmoment vastleggen om prachtige kerstkaartjes van te maken.

Ik houd zelf van een kerst met niet al te veel clichés. Dat is dan ook wat je krijgt als je een kerstshoot boekt bij Fotograeve. Lijkt dit je wat? Dan kan je altijd boeken via kim@fotograeve.be.

Elk jaar organiseer ik speciale kerstsessies. Dan tover ik de studio om tot een heus kerstdecor. Deze data worden jaarlijks aangekondigd rond eind augustus of begin september op mijn Facebookpagina. Geen zin in een shoot in de studio? Er worden ook leuke kerstshoots georganiseerd op locatie. Ook deze data vind je terug op de Facebookpagina en in de agenda.


Levering van de digitale foto’s 


Alle info hieromtrent vind je op de pagina prijzen.

Kerstcadeautjes

kerst fotograaf

Mijn coole boekjes kan je kopen na het boeken van een fotoshoot. Ze worden verkocht in een set van vier stuks. Vanaf acht stuks krijg je een korting. Een ideaal cadeau voor oma’s en opa’s!

Geef je liever een cadeaubon? Ook deze kan je in de webshop krijgen. Ze worden gratis verzonden hebben GEEN vervaldatum! (cadeaubonnen zijn onderhevig aan prijsaanpassingen)

kerst fotograaf