Wie ben ik?

Ik maak jullie herinneringen en daarom vind ik het belangrijk dat jullie je aangesproken voelen tot wie ik ben. Want alleen bij wie je je goed voelt, kan je alles loslaten en jezelf zijn.

Ik ben een oude ziel en doorzwom al behoorlijk wat watertjes. Dat maakte van mij een positief ingestelde persoon met een pak doorzettingsvermogen. Ik ben meestal vrolijk en goedlachs en heb ongelofelijk veel geduld met alles en iedereen, behalve mezelf. Ik ben een extraverte introvert. Heel onzeker naast mijn zelfzekere ik die goed weet wat ze wil. Altijd op zoek naar mensen die de wereld zien zoals ik: mooi, heerlijk, verdraagzaam en dus helemaal voor iedereen.

 

Ondanks dat ik afstudeerde als vrij beeldend kunstenaar, waren schilderen, beeldhouwen en tekenen ‘vormen’ die niet helemaal bij me pasten. Ik liet me liever ontroeren door wat er al was in plaats van iets nieuws te moeten creëren.
Ik begon te fotograferen, omdat ik simpelweg bang was om te vergeten. Mijn jeugdherinneringen zijn gebaseerd op foto’s. Waar geen foto’s van zijn, daar heb ik geen herinnering aan. Daarom leg ik zo goed mogelijk vast wat er rond mij gebeurt. En wil ik dat ook voor anderen doen. Eerlijk gezegd vind ik dat er bijna niets mooiers is dan een schoon moment voor eeuwig te kunnen voelen. Misschien herken je dat verlangen wel?

Ik fotografeer tegenwoordig zoals ik schilder en dat is een beetje donker. Ik hou van melancholie, licht, liefde en zelfspot. Van Sally Mann, Tim Burton, Lars von Trier & Darren Aronofsky. Maar ook van eerlijkheid, puurheid, loyaliteit en sereniteit …

Maar naast fotograaf ben ik nog iets! Jeps! Ik ben een motivator! Ik haal kracht uit het motiveren en inspireren van anderen. Ik vind maar weinig dingen mooier dan iemand te helpen zijn ware potentieel te ontdekken. Telkens ik mensen kan laten inzien dat ze zoveel meer zijn en kunnen dan ze zelf voor mogelijk hielden. Dàt moment. Daar ga ik keihard voor, want ik geniet van anderen hun ‘wins’. Daarom geef ik workshops voor fotografen en creatieve ondernemers, maar ben ik ook voor mensen rondom mij beschikbaar om hen op weg te zetten zichzelf te vinden. Ik gebruik v.nl. instagramstories als medium in dit verhaal

Ik ben dus een ‘multipotentialite’. En daar ben ik blij om. Check de Ted Talk van Emilie Wapnick hierboven maar eens.

Kim De Graeve. Fotograeve. Intuïtieve ondernemer. Beeldend kunstenares. Mentor. Motivator. Businesscoach. Visuele verhalenverteller. Influencer. Spreker. Mama van twee. Lief van één.

Wat heb ik te bieden?

Fotografie & video

Ik fotografeer gezinnen & kinderen. (portret & documentair). Werk ook voor bedrijven, zolang er maar mensen en dieren aan te pas komen. 

Met een hoekje af en veel liefde voor echt en imperfect. 

E-books & presets

Dit e-book meegenomen op vakantie en gelijk zoveel mogelijk toegepast op de foto’s die ik maakte. Helemaal top! Fijne tips en een geweldige preset die erbij zit. Een aanrader!

Colinda De Jong

De resultaten zijn adembenemend. Ik was zo ontroerd dat ik een traantje over mijn wang heb voelen rollen. Ik ben nochtans geen zachtgekookt eitje. En dat wil al wat zeggen.

Karen Snoeck

Zo blij zeg ❤️ Ik schrok echt van mijn resultaten! Zo goed uitgelegd, Kim! Bedankt om je talent te delen op zo een makkelijke en leuke manier. Ik koop ze allemaal!

Sofie Mestdagh

Workshops voor fotografen & hun business

Fotograeven podcast

De podcast speciaal voor creatieve ondernemers. 
Ik praat over klanten, productiviteit, schalen en hoe je online workshops maakt. Maar ook over prijzen en sales. De bedoeling is dat elke aflevering voelt als een mini workshop. 

Je vindt ze op alle podcastkanalen. (Spotify, Apple, Google..)

Reviews

Ik ben steeds onder de indruk hoe fotogeniek de mensen uit Kim’s reportages zijn. Nu beseffen we dat het volledig in de hand wordt gewerkt door Kim. Juist dit is wat van een fotograaf een goede fotograaf maakt. She’s the best 🥇

Katrien De mets

De verwachtingen waren heel hoog. De fotosessie was gezellig en ontspannen, de locatie was ideaal. Het resultaat is perfect: natuurlijke, originele, spontane en supermooie foto's! Wij zijn super tevreden en grote fan.

Ellen Claeys

k heb nog nooit alle foto’s van mezelf mooi gevonden ! Maar de foto’s die jij me bezorgde van mijn gezin waren gewoon weg sprakeloos. We konden gewoon niet kiezen ! Je bent een dame met power en oneindig veel creativiteit.

Jazz Bartlett

Recente blogposts

"Fight for the things that you care about, but do it in a way that will lead others to join you."

- Ruth Bader Ginsburg

Scroll naar top