Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Wie ben ik?

Fotograeve Kinderfotografie Gent

Ik heb me altijd al volledig in fotografie willen smijten maar fotografie is pokkeduur. Mijn ouders hadden het budget niet dus moest ik wel iets anders gaan doen met mijn leven.

Ik kon nog steeds mijn creatieve zelf zijn door schilderkunst te gaan studeren maar vergat gaandeweg dat fotografie een mogelijkheid was… Onbewust heb ik echter altijd ergens in mijn achterhoofd geweten dat de passie voor fotograferen ooit de overhand zou nemen.
Toen ik 28 was startte ik dan eindelijk Fotograeve op in bijberoep, een jaar later ging ik er helemaal voor en maakte er mijn hoofdberoep van.

Ik fotografeer zoals ik schilder en dat is best donker. Ik hou van melancholie, licht, liefde en zelfspot. Van Sally Mann, Tim Burton, Lars von Trier & Darren Aronofsky. Maar ook van eerlijkheid, puurheid en sereniteit…

Ik ben een oude ziel en heb al behoorlijk wat watertjes doorzwommen. Dat maakte van mij een heel positieve persoon met een pak doorzettingsvermogen. Ik ben altijd vrolijk en goedlachs en heb ongeloofelijk veel geduld voor alles en iedereen – behalve met mezelf 😉

Een extraverte introvert, héél onzeker naast mijn zelfzekere ik.

Altijd op zoek naar mensen die de wereld zien zoals ik ze zie: mooi, heerlijk, verdraagzaam en dus helemaal voor iedereen.

Mijn blog is geen commercieel trucje. Het is echt een open dagboek (wat een vuil woord, maar hoe noem je het anders?!) van wat ik denk en voel in mijn fotografie.

Ik maak jullie foto’s, jullie herinneringen en daarom vind ik het heel belangrijk dat jullie je aangesproken voelen tot wie ik ben.

Alleen bij wie je je goed voelt kan je alles loslaten en jezelf zijn.

En dit, dit ben ik.

Kim De Graeve. Fotograeve. Visual Storyteller. Mama van twee.