Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

kinderen en fotografie

Soms vraag ik het me af waarom fotografie met kinderen me zo aanspreekt. Vaak meer dan met volwassenen...
En dan valt het kwartje, omdat volwassenen vaak helemaal niet zo tevreden zijn met zichzelf. Veel volwassenen worstelen met eigenwaarde en vinden altijd wel iets aan zichzelf dat ze niet mooi vinden.

Kinderen daarentegen zijn nog ongelofelijk puur en zijn daar eigenlijk helemaal niet mee bezig! De max toch! (waren we allemaal maar wat meer kinds).

Zo'n fijne fotosessie deed ik deze week! Met Louis en zijn ouders, ik had vast het gevoel dat zij geen last hadden van eigenwaardeproblemen op het eerste zicht en het was super gezellig.
We praatten over het leven, over de grappige dingen die erbij horen.. En het was gewoon echt een leuke wandeling!

Louis vond het gras denk ik een beetje eng, haha.. Maar na een poosje kon hij er wel aan wennen.

Sowieso is het heerlijk om mijn fotografie te kunnen uittesten in de zomerdagen, en zeker al op golden hour! Het zonnetje om 18 uur! Daar zou ik voor moorden :)

Als je Fotograeve al even volgt, dan weet je dat ze steeds mooie, maar vooral pure momenten vastlegt. Ik was dan ook,voor de shoot, een fan die haar op alle sociale media volgde. Mijn verwachtingen lagen dan ook hoog als ik een maand geleden de shoot vastlegde. De shoot was ‘niet meer’ dan een gezellige wandeling en een tof gesprekje met Kim. En ze slaagde erin om mijn hoge verwachtingen te overtreffen, ondanks dat je voor je eigen foto’s toch ook wat kritischer bent.. De prachtige beelden van mn dochtertje raken me keer op keer. Een absolute aanrader dus!read more
Hilde De Rieck
Hilde De Rieck
08:05 10 Jul 19
Kim zorgde voor prachtige beelden van onze trouw: ze kan heel mooi "spelen" met voor- en achtergrond, licht en donker, en legt zowel de grote momenten als de "gestolen" blikken, momenten heel mooi vast. Wij zijn fan!
Jeroen Wauters
Jeroen Wauters
09:34 05 Jul 19
Het is werkelijk fantastisch hoe ze élk klein detail perfect in beeld weet te brengen... bij het bekijken van onze huwelijksreportage herbeleven we hierdoor elke keer weer opnieuw onze prachtige dag!En de foto’s, die worden gewoon elke keer nóg mooier...read more
An Legein
An Legein
12:39 07 May 19
Wij zijn als familie zo tevreden met de foto's die Kim van ons getrokken heeft, dat we maar beslist hebben om ze allemaal aan te kopen... Zo tevreden zijn we! Een absolute aanrader dus!
Maaike Pillen
Maaike Pillen
20:51 08 Apr 19
Wat zijn we blij dat de shoot door een blauw oog niet het water is gevallen :) Uniek en heel ongedwongen! Smaakt naar meer, we blijven genieten van de heerlijke beelden en verlangen naar een volgende shoot (eens day in life volgend jaar ofzo ;) ...
Annick Vandecasteele
Annick Vandecasteele
11:21 07 Apr 19
We kennen Kim en haar foto’s al een tijdje. Reeds enkele jaren ‘vaste klant’. ☺️ Gisteren communiefoto’s laten nemen op een prachtlocatie. Kim liet ons weer verbazen. Wat een talent. We zijn alweer meer dan tevreden!
Vorige zaterdag een heel leuke shoot gehad in de Verbeke Foundation, gisterenavond al de foto's per mail ontvangen... Topservice, Topmadam en Oh. My. God. WAT een foto's! Moet ik echt kiezen?? 😍
Marieke Metzger
Marieke Metzger
06:41 10 Mar 19
Een echte aanrader! Kim kan het mooiste in een kind naar boven doen komen. Met als resultaat prachtige foto's!
Evi Mostaert
Evi Mostaert
21:00 04 Mar 19
Sympathiek, snelle service en het allerbelangrijkste: foto’s zijn top en puur!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *