logo

Kinderfotograaf

Kinder- & gezinsfotografie

Hou jij ook niet van mooie, perfecte plaatjes? Maar wil je iets voelen bij de foto’s die je ontvangt? Dan zit je helemaal juist bij mij.

Ik hou van kinderfotografie met een klein hoekje af, waar spontane momenten centraal staan en natuurlijk wordt ook dat mooie portretje genomen naast een hele resem foto’s vol herinneringen.

“OMG, Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen! En om eerlijk te zijn waren mn verwachtingen al vrij hoog, dit door je mooi portfolio en je instagram die ik volg..  Ik ben verliefd op elke foto die je getrokken hebt. Wat een mooie pure reeks. De kleuren, de dynamiek tussen mij en Axelle,.. De manier hoe je Axelle vastlegt is precies zoals ze is.. onbevreesd avontuurlijk, zelfstandig en actief maar ook kwetsbaar en gewoon lief.

5/5

Mijn roeping als fotograaf

Mijn roeping als kinderfotograaf is ontstaan uit mijn moederschap. Ja, een echt cliché, maar in mijn geval o-zo waar. Best gek, want ik had helemaal niets met kinderen. Integendeel!

Totdat mijn eerste telg geboren werd want wat er daarna zou gebeuren, had ik nooit voor mogelijk geacht. Mijn onverschilligheid naar kinderen toe smolt als sneeuw voor de zon, en dat werd alleen maar beter na de geboorte van mijn tweede rebel.

Sindsdien kan ik geen kind meer passeren zonder eens lief te lachen. Een paar jaar geleden zag ik een kindje op de trap van de kleuterschool van mijn dochter, haar beide veters waren los. Zonder nadenken hurkte ik neer en zei: “Wacht maar, ik zal deze eventjes voor je vastmaken. We willen niet dat je van de trap valt, hé!”

‘Oh my god!’, dacht ik bij mezelf.

Het klinkt misschien gek, maar voor mij was dit erg confronterend. Het toonde me hoezeer ik veranderd ben doorheen de laatste jaren, en dat mijn kinderen de grootste oorzaak zijn van mijn geluk.

Hoe gaat het in zijn werk?

We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jullie past. En dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip en uur.

Een fotosessie is héél ongedwongen, er moet niets en alles mag. Als kindjes ‘niet meewerken’ dan is dat ook helemaal niet erg, voel je hier niet door gestresseerd, want ook dat zijn echt mooie momenten.
Probeer een fotosessie te zijn als gezellig samen te zijn en je niet te focussen op ‘ik wil goede foto’s`. Doordat jullie van elkaar genieten op dat moment kan ik als kinderfotograaf helemaal losgaan en heb ik jullie mooie momenten zo vastgelegd!

Want de beleving van de fotosessie is minstens even belangrijk als de foto’s.

Daarna krijg je je foto’s toegestuurd in een recordtijd, want ik vind het belangrijk dat je op die foto’s geen weken moet zitten wachten, dus binnen 1 week (en na betaling) heb je jouw online galerij in jouw bezit.

Wat krijg je precies?

*30 of 60 minuten fotografeertijd

*Een online galerij met alle foto’s (in kleur of zwart-wit naar wat best past bij de foto)

*Je krijgt alle foto’s digitaal in hoge resolutie (op groot formaat) zonder watermerk.

+ Foto-album 15×20 incl met 15 prints

*Kilometervergoeding: €0,7/km
*Reportages gefactureerd op BTWnummer komen op 21% BTW i.p.v. 6%

LUX

180 min.
1000
  • Foto-album 35x25
  • Alle foto's incl.

BASIS

30 min.
597
  • Foto-album 20x15
  • Alle foto's incl.

MAXI

60 min.
697
  • Foto-album 20x15
  • Alle foto's incl.
Favoriet
5/5

Verkozen tot top 100 internationale fotografen ter wereld (n°75)

Meer foto's & blogs

Je kinderen fotograferen? Dat kan je leren!

Een workshop voor ouders zonder enige kennis of ervaring.
****