Kinder- & gezinsfotografie

Als je niet houdt van perfecte plaatjes, maar echt iets wilt voelen. Dan ben je op de juiste plaats. 

Ik hou van kinderfotografie met een klein hoekje af, waar spontane momenten centraal staan. (Maar uiteraard wordt dat mooie portretje ook vastgelegd 😉)

“OMG, Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen! En om eerlijk te zijn waren mijn verwachtingen al vrij hoog, dit door je mooi portfolio en je instagram die ik volg.. Ik ben verliefd op elke foto die je getrokken hebt. Onbevreesd avontuurlijk, zelfstandig en actief maar ook kwetsbaar en gewoon lief.
Nathalie Van Den Bossche
mama van Axelle

Kinder- & gezinsfotografie

Als je niet houdt van perfecte plaatjes, maar echt iets wilt voelen. Dan ben je op de juiste plaats. 

Ik hou van kinderfotografie met een klein hoekje af, waar spontane momenten centraal staan. (Maar uiteraard wordt dat mooie portretje ook vastgelegd 😉)

“OMG, Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen! En om eerlijk te zijn waren mijn verwachtingen al vrij hoog, dit door je mooi portfolio en je instagram die ik volg.. Ik ben verliefd op elke foto die je getrokken hebt. Onbevreesd avontuurlijk, zelfstandig en actief maar ook kwetsbaar en gewoon lief.
Nathalie Van Den Bossche
mama van Axelle

Hoe gaat het in zijn werk?

We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jullie past. En dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip en uur.

Een fotosessie is héél ongedwongen, er moet niets en alles mag. Als kindjes ‘niet meewerken’ dan is dat ook helemaal niet erg, voel je hier niet door gestresseerd, want ook dat zijn echt mooie momenten.
Probeer een fotosessie te zien als gezellig samen te zijn en je niet te focussen op ‘ik wil goede foto’s`. Doordat jullie van elkaar genieten op dat moment kan ik als kinderfotograaf helemaal losgaan en heb ik jullie mooie momenten zo vastgelegd!

Want de beleving van de fotosessie is minstens even belangrijk als de foto’s.

Daarna krijg je je foto’s toegestuurd in een recordtijd, want ik vind het belangrijk dat je op die foto’s geen weken moet zitten wachten, dus binnen 1 week (en na betaling) heb je jouw online galerij in jouw bezit.

Fotograeve

Prijzen & informatie

BASIS

1 uur
700
 • Alle digitale foto's in HR
 • Fotoboek 20X15
 • Online galerij
meest gekozen

MINI

30 min.
600
 • Alle digitale foto's in HR
 • Fotoboek 20X15
 • Online galerij

Day in the life

2 uur
750
 • Alle digitale foto's in HR
 • Fotoboek 20X15
 • Online galerij

BASIS

1 uur
700
 • Alle digitale foto's in HR
 • Fotoboek 20X15
 • Online galerij
meest gekozen

MINI

30 min.
600
 • Alle digitale foto's in HR
 • Fotoboek 20X15
 • Online galerij

Day in the life

2 uur
750
 • Alle digitale foto's in HR
 • Fotoboek 20X15
 • Online galerij

Alle foto’s in hoge resolutie zonder watermerk – Kilometervergoeding 0,77€/km – Reportages gefactureerd op BTW nummer komen op 21% i.p.v. 6% 

Wie ben ik?

Haai!
Ik ben Kim

Ik begon te fotograferen omdat ik bang was al die fantastische herinneringen te vergeten van mijn kinderen. 

Ik werd verkozen in 2019 tot n°75beste kinderfotografen ter wereld. 

Ik ben oprecht & echt… Zonder filtertjes, dat kan je zien op Instagram 

Veel gestelde vragen

Onder de loep:

HR beelden zijn “Hoge resolutie beelden” dat wil zeggen dat je alle beelden krijgt in een heel groot formaat. Zodat jij er afdrukken mee kan maken zoals jij dat wil en hoe groot je maar wil. 

Zeker! En ook al is het niet verplicht. Toch raad ik aan om dit bij mij te doen. 

Ik kies voor de beste leveranciers wereldwijd. (Ja wereldwijd!). Zo koos ik voor een Portugese leverancier omdat ik de kwaliteit in België te laag vond. 

Maar ik heb er ook een aantal in België, elk hebben ze hun eigen specialiteit. 
De albums worden met de hand gemaakt, net zoals de canvassen ,houtblokken en dibonds. 

Ze werken allemaal met UV-coating, dat wil zeggen dat het niet verkleurd. Wat wel het geval is bij de goedkopere artikelen op andere websites. 

Je koos voor een goede fotograaf, je betaalde er de prijs voor. Nu kiezen voor goedkopere alternatieven zou zonde zijn van de kwaliteitsafwerking. 

 

Ja hoor! Maar niet zo vaak. Ik doe het ook liefst met een niet te groot gezin (weinig bewegingsruimte) 

Familiereportages doe ik niet in studio. 

Dat hangt er een beetje vanaf. Soms kan dit even duren en soms gaat het heel snel. 

In het weekend is vaak onmogelijk om snel in te boeken, soms is er een wachttermijn van 6 maanden tot 1 jaar. 

Je hoeft echt niet bang te zijn. Ik ben erg goed in mijn vak en garandeer je een goede fotosessie. 

Ik werd verkozen tot top 75 ter werelds kinderfotografen en mijn kwaliteit schommelt amper. Daarom kan ik je ook met 100% zekerheid garanderen dat de resultaten minstens even kwaliteitsvol zullen zijn als de beelden in mijn portfolio. 

Ook blijf ik nog steeds groeien, ik werk aan mijn aflevering, elke dag opnieuw met heel veel liefde en enthousiasme. 

**Ging er toch iets mis? Een huilende baby de hele sessie door? Het is nog maar zelden gebeurd, maar mocht het ons overkomen dan doen we de fotosessie opnieuw.

Oh! De vraag uit 1 miljoen. 
Ik kreeg deze vraag al zo dikwijls: 

 

Best veel! Ik ben productief en lever ongeveer 1 beeld per minuut af. Dit kan variëren tussen kleur en zwart-wit, naar gelang wat de foto nodig heeft. 

Soms is dat iets meer en soms is dat wat minder, daar kan ik geen garanties over geven. kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, je krijgt bij mij dus geen 20 foto’s die op elkaar lijken. Maar echt foto’s die elk op zich staan. (Heel soms krijg je dan weer wel 2 foto’s die op elkaar gelijken omdat ik echt niet kon kiezen.. Dan laat ik jou de keuze)

 

Je kan altijd kiezen voor een groter album. In dat geval wordt het kleine album t.w.v. 125€ verrekend. 

Maar een reportage zonder album kiezen is niet mogelijk. Je krijgt het er nl. van mij gratis bij. Dus de prijs zou hetzelfde blijven. 

Voor het foto-album mag je 15 foto’s kiezen die ik dan verwerk voor je in het album .Kies je voor een upgrade? Dan zijn dat er zoveel als jij wil. 

Meer foto's en blogs:

Scroll naar top