logo

Kinderfotograaf

kinderfotografie & gezinsportretten

Hou jij ook niet van mooie, perfecte plaatjes? Maar wil je iets voelen bij de foto's die je ontvangt? Dan zit je helemaal juist bij mij.
Ik hou van kinderfotografie met een klein hoekje af, waar spontane momenten centraal staan en natuurlijk wordt ook dat mooie portretje genomen naast een hele resem foto's vol herinneringen.

"OMG,
Je hebt al mn verwachtingen overtroffen! En om eerlijk te zijn waren mn verwachtingen al vrij hoog, dit door je mooi portfolio en je instagram die ik volg..
 Ik ben verliefd op elke foto die je getrokken hebt. Wat een mooie pure reeks. De kleuren, de dynamiek tussen mij en Axelle,.. De manier hoe je Axelle vastlegt is precies zoals ze is.. onbevreesd avontuurlijk, zelfstandig en actief maar ook kwetsbaar en gewoon lief.

Nathalie"

Mijn roeping als kinderfotograaf is ontstaan uit mijn moederschap. Ja, een echt cliché, maar in mijn geval o-zo waar. Best gek, want ik had helemaal niets met kinderen. Integendeel!

Totdat mijn eerste telg geboren werd want wat er daarna zou gebeuren, had ik nooit voor mogelijk geacht. Mijn onverschilligheid naar kinderen toe smolt als sneeuw voor de zon, en dat werd alleen maar beter na de geboorte van mijn tweede rebel.

Sindsdien kan ik geen kind meer passeren zonder eens lief te lachen. Een paar jaar geleden zag ik een kindje op de trap van de kleuterschool van mijn dochter, haar beide veters waren los. Zonder nadenken hurkte ik neer en zei: “Wacht maar, ik zal deze eventjes voor je vastmaken. We willen niet dat je van de trap valt, hé!”

‘Oh my god!’, dacht ik bij mezelf.

Het klinkt misschien gek, maar voor mij was dit erg confronterend. Het toonde me hoezeer ik veranderd ben doorheen de laatste jaren, en dat mijn kinderen de grootste oorzaak zijn van mijn geluk.

Hoe gaat het in zijn werk?

We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jullie past, als je echt houdt van spontane fotografie zou ik de studio niet direct aanraden, maar ik heb er één indien je dat echt zou willen.
En dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip en uur.

Een fotosessie is héél ongedwongen, er moet niets en alles mag. Als kindjes 'niet meewerken' dan is dat ook helemaal niet erg, voel je hier niet door gestresseerd, want ook dat zijn echt mooie momenten.
Probeer een fotosessie te zijn als gezellig samen te zijn en je niet te focussen op 'ik wil goede foto's`. Doordat jullie van elkaar genieten op dat moment kan ik als kinderfotograaf helemaal losgaan en heb ik jullie mooie momenten zooo vastgelegd!

Want de beleving van de fotosessie is minstens even belangrijk als de foto's.

Daarna krijg je je foto's toegestuurd in een recordtijd, want ik vind het belangrijk dat je op die foto's geen weken moet zitten wachten, dus binnen 1 week (en na betaling) heb je jouw online galerij in jouw bezit.

Hoe ziet zo'n galerij eruit?

Er is ruimte voor spontaniteit en emotie. Indien een uur te kort is kan je ook kiezen voor een day in the life reportage.

Wat krijg je hiervoor?

30-60 minuten fotografeertijd

Een online galerij met alle foto’s (in kleur of zwart-wit bewerkt) voorzien van een watermerk. Deze blijft 2 weken online (tenzij anders overeengekomen)

Je krijgt alle foto's in hoge resolutie (om eventueel zelf af te drukken, zelfs in hele grote formaten) zonder watermerk

*Extra kilometervergoeding €0,7/km
*Reportages gefactureerd op BTWnummer komen op 21% BTW i.p.v. 6% en worden geleverd zonder fotoboek.

Prijzen 2020:
 

 • Maxi

 • 697
  60 min
 • alle foto's (t.w.v. €350)
  Fotoboek 20x15 (t.w.v. €150)
  Reportage (t.w.v. €350)

 • Mini

 • 597
  30 min
 • alle foto's (t.w.v. €300)
  Fotoboek 20x15 (t.w.v. €150)
  reportage (t.w.v. €300)

Kathy Danneels
Kathy Danneels
18:14 22 Nov 19
Ik heb een aantal maanden geleden een shoot gewonnen via de fb pagina van Kim. (Ik was in de wòlken!). Deze week op een prachtige, koude, zonnige herfstdag is deze doorgegaan.Mijn 2 zieltjes - mijn kids van 9 jaar - ikzelf en Kim zijn naar de... Gentbrugse Meersen getrokken.Het werd een leuke, relaxe kennismaking en een ontspannen shoot waar we met ons 3-tjes echt van genoten hebben.Ik was al langer fan van haar stijl... En nu helemaal!Bedankt Kim voor dit moment.Zowel voor mijn assertieve aanwezige kids 😁 als mezelf zal dit een heerlijke herinnering blijven! 😘Lees meer
Katrien De Mets
Katrien De Mets
19:50 19 Oct 19
Ik ben steeds onder de indruk hoe fotogeniek de mensen uit Kim’s reportages zijn. Nu beseffen we dat het volledig in de hand wordt gewerkt door Kim. Juist dit is wat van een fotograaf een goede fotograaf maakt. Ze creëert een zeer spontane sfeer... waarbij het niet ongemakkelijk aanvoelt. She’s the best 🥇Lees meer
An Lammens
An Lammens
15:40 01 Oct 19
Een fantastische dag van 7 u doorgebracht met Kim De Graeve!!Een zonnige dag in Boutersem met alle kinderen en kleinkinderen werd door Kim op een prachtige , spontane, kunstzinnige manier neergezet ... de foto’s zijn prachtig en speels !!!!De... moeite om met Kim in zee te gaan !!!!!Lees meer
Net de foto’s gekregen van onze Day in the Life shoot.. WoW, ik ben echt sprakeloos.. het is helemaal wat ik zo graag wou en nog zoveel meer.. zo zo zo blij mee! En ik die nooit op foto wil en altijd vind dat ik op geen enkele foto mooi sta, heb nu... verschillende foto’s met mijn zoontje, die supermooi zijn 🥰 Dikke dankuwel Kim 🙏🏻Lees meer
Als je Fotograeve al even volgt, dan weet je dat ze steeds mooie, maar vooral pure momenten vastlegt. Ik was dan ook,voor de shoot, een fan die haar op alle sociale media volgde. Mijn verwachtingen lagen dan ook hoog als ik een maand geleden de... shoot vastlegde. De shoot was ‘niet meer’ dan een gezellige wandeling en een tof gesprekje met Kim. En ze slaagde erin om mijn hoge verwachtingen te overtreffen, ondanks dat je voor je eigen foto’s toch ook wat kritischer bent.. De prachtige beelden van mn dochtertje raken me keer op keer. Een absolute aanrader dus!Lees meer
Hilde De Rieck
Hilde De Rieck
08:05 10 Jul 19
Kim zorgde voor prachtige beelden van onze trouw: ze kan heel mooi "spelen" met voor- en achtergrond, licht en donker, en legt zowel de grote momenten als de "gestolen" blikken, momenten heel mooi vast. Wij zijn fan!
Jeroen Wauters
Jeroen Wauters
09:34 05 Jul 19
Het is werkelijk fantastisch hoe ze élk klein detail perfect in beeld weet te brengen... bij het bekijken van onze huwelijksreportage herbeleven we hierdoor elke keer weer opnieuw onze prachtige dag!En de foto’s, die worden gewoon elke keer nóg... mooier...Lees meer
An Legein
An Legein
12:39 07 May 19
Wij zijn als familie zo tevreden met de foto's die Kim van ons getrokken heeft, dat we maar beslist hebben om ze allemaal aan te kopen... Zo tevreden zijn we! Een absolute aanrader dus!
Maaike Pillen
Maaike Pillen
20:51 08 Apr 19
Wat zijn we blij dat de shoot door een blauw oog niet het water is gevallen :) Uniek en heel ongedwongen! Smaakt naar meer, we blijven genieten van de heerlijke beelden en verlangen naar een volgende shoot (eens day in life volgend jaar ofzo ;) ...