logo

kleuterfotograaf vandaag!

Kleuterfotograaf van dienst!

Man, die kleutertjes zijn zo ontzettend gestoord, geef toe! De fantasie dat in hun klein bolletje zit is niet te beschrijven. Ik kan er zo ontzettend van genieten!
En ik mocht er deze keer extra-dubbel-en-dik van genieten! Want.. Ik ging op stap met twee van mijn favoriete kleuters uit mijn klantenbestand.

Ik leerde Marie en Sander kennen op de school van mijn kids, tijdens het klasweekend! Het leuke was dat we elkaar direct opmerkten omdat we beiden eigenlijk een beetje akward zijn (lees: niet weten hoe om te gaan met stiltes en dan maar opvullen met gebrabbel dat nergens op slaat, daarna dubbel en dik in affront vallen en helemaal kriek liggen omdat je wel tegen een goede portie zelfspot kan).
Yeps! Wij hebben elkaar gevonden!

Ondertussen partycrashen we elkaars verjaardagsfeestje, eten we samen frietjes en organiseren we communiebrunshkes! ...En mag ik ook hun kleuters af en toe fotograferen

Naast mede-ploetermoeder is Marie ook trotse eigenaar van bakerbaby
ze heeft een heerlijke blog en is psycholoog met specialisatie in pre- & postnatale ondersteuning en vroeggeboorte. (een hele boterham als je het mij vraagt!)

Ondertussen geniet ik verder van hun vriendschap en kleuters. En de foto's die ik genomen heb op haar day in the life!

Zou jij het ook wel fijn vinden als ik een dagje kwam volgen om jullie gezin te fotograferen? Dan is een day in the life echt iets voor jou!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *