logo

Lentefeest kapsels

lentefeest viering

De 3 leukste lentefeest kapsels van 2019!

1. Een vlecht rond het hoofd gebonden!

 

 

2. een lentefeest kapsel met een vlecht in het midden van het achterhoofd! En bovenaan een dot! (dit was het populairste lentefeest kapsel van 2019! Minstens de helft van de meisjes die voor de lens kwamen hadden dit kapsel)

bedankingskaartje communie

3. Een lentefeest kapsel met een bohemian gehalte.

Deze 3 kapseltjes werden verzorgd door Stefanie van pins & Braids !
Wij werken jaarlijks samen en gieten zo de perfecte lentefeestkapsels samen in een fotoshoot voor het lentefeest of de communie!

Boek jouw fotosessie inclusief hairstyling! 

Een fantastisch lentefeest kapsel kan je ook zelf leren maken dankzij de workshops bij Stefanie! Je kan op die manier een SOS MAMA workshop volgen en dan kan je het helemaal alleen op de grote dag zelf!

Kapsels komen snel los! Genoeg haarlak is dus zeker en vast aan te raden!

Het haar hoeft helemaal niet persé opgestoken worden voor het lentefeest of communie! Is je dochter een wildebras dan laat je gewoon het haar lekker los of voorzie een leuke bloemenkroon!

Hou er rekening mee dat je dochter er met een opsteekkapsel er wat ouder kan uitzien. Sommige ouders vinden dit achteraf eigenlijk niet zo mooi als ze hadden gedacht.

Zoek een lentefeest kapsel dat bij jouw kind past! Een wilde coupe, een vlecht in het haar, een dot! Het zijn allemaal totaal andere dingen!

Op het feest zelf komt het haar sowieso los! Het zal alle kanten gaan staan! Let it go! ’t is wat het is, je weet het op voorhand! 🙂

 

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *