Mijn favorieten op een rij:

Kerstkaartjes

Ik maak die van mij steeds in Canva. Zoveel sneller dan al die moeilijke programma’s zoals Indesign en Photoshop vroeger. Je kan alles perfect aanpakken zoals je wilt.

Hoe je dat precies doet leer ik je in de workshop “The Greatest Xmas”

kerstkaartjes maken met illustraties en foto's fotograeve cursus fotografie
foto's kerst kerstkaartjes maken met illustraties en foto's fotograeve cursus fotografie

Illustraties

Het is superleuk om je kaartjes te voorzien van illustraties. Deze zijn altijd voorzien van een doorzichtige achtergrond en zo kan je ze overal op plakken. Zo kan je héél erg originele kaartjes maken, waarvan het ontwerp gemaakt is door kleine bedrijfjes die hun hart en ziel steken in hun tekeningen. (En.. Meestal kost het maar 1 tot 10 euro) 

Kerstkaartjes drukken

Last but not least (en best wel belangrijk). Het afdrukken. Eens je kaartje af is kies je voor een leverancier. Dat kan je bij Tadaaz e.a budgettaire leveranciers. Of je kiest voor de beste kwaliteit bij uitgelijnd. (Waar ook ik mijn kerstkaartjes laat afdrukken)

Go like a pro!

Je eigen kerstkaartjes maken kan je zelf ook echt leuk aanpakken. Ik geef nl. cursussen aan ouders op een manier dat techniek en ervaring er amper nog toe doen. En jij? Scoort met kerstkaartjes die eruit zien alsof ze door een professional gemaakt zijn
Kim De Graeve
Fotograaf / N°75 wereldwijd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top