logo

Online workshops

Online workshop trajecten:

De bedoeling is dat je niet zomaar aan je lot wordt overgelaten.

Je kan je 1x per jaar inschrijven voor de workshop en krijgt dan levenslang toegang tot het traject, waar je ook kan reageren onder de video's en steeds extra vragen rond dat bepaalde topic kan stellen, deze worden dan steeds beantwoord. Op die manier kan je net zoals in een workshop in real life nog steeds terecht met al je vragen, maar met het voordeel dat je steeds opnieuw naar je lessen kan gaan kijken, je kan je hele carrière beroep doen op de informatie die je gekregen hebt online. Zodat je dat kan implementeren op jouw tempo! Het fijne is ook dat wanneer je informatie meer dan één keer kan beluisteren dat je er steeds nieuwe dingen uithaalt.

Twee soort trajecten

Ik heb één traject workshops waar je je altijd kan inschrijven via de webshop. Wanneer je deze aankoopt word je rechtstreeks begeleidt naar het platform. Ook hier kan je steeds vragen stellen onder de video's en onderwerpen bij verschillende workshops. (dit geldt enkel voor workshops van +150€) Maar je kan ook templates, handleidingen, presets en contracten aankopen in de webshop.

Daarnaast heb je de exclusieve workshops, deze worden slechts 1x per jaar opengezet voor inschrijvingen. Waarom? Omdat zij ook de nodige opvolging vragen. Je kan je steeds inschrijven op de wachtlijst indien je te laat bent voor inschrijving.

Waarom kies ik voor online workshops?

Omdat je in tegenstelling tot bij echte workshops, waar je hoofd volzit en je alleen nog kan terugvallen op je notities en wat je ophouden hebt (wat 5% blijkt te zijn volgens studies) je hier levenslang kan terugkeren naar video's. maar ook kans krijgt om steeds extra vragen te stellen onder de video's. En waar je steeds antwoordt zal krijgen. (je kan echt altijd nog vragen stellen achteraf, altijd!)

Daarnaast haal je elke keer je de video ziet iets anders van kennis eruit, omdat je in een andere flow zit, of meer ervaring hebt met het topic waardoor je andere dingen beter begrijpt. 

Ik zorg dat de workshops makkelijk verteerbaar zijn en stap-voor-stap worden uitgelegd, ook implementaties zie je volledig, waar bij real life workshops niet altijd de tijd voor is.

Je kan alles doen op je eigen tempo zonder dat je afhangt van een groep. Heb je veel tijd nodig, neem dan je tijd, heb je weinig tijd nodig en wil je alles in één ruk doorlopen. Dan kan dat ook!

Je krijgt levenslang recht op gratis updates. Want ja, de cursus wordt geüpdatet, elk jaar. Soms is dat een groot onderhoud, soms zijn dat kleine tweaks.

300 tevreden studenten vertoeven in de online workshops
1050 contente collega's in de facebookgroep voor fotograeven

Een greep uit het assortiment

Enkele voorbeeldjes vanuit het assortiment vind je hieronder.
Twijfel je over een traject? Ik raad aan om het gewoon te proberen! Als het je niet bevalt dan kan je steeds beroep doen op je garantie en krijg je je geld terug (Zo hard geloof ik in mijn programma's). Heb je daarnaast toch nog twijfels of het wel iets voor jou is? Dan kan je altijd contact met me opnemen.

Ik antwoord je vragen steeds met volle eerlijkheid, heb ik het gevoel dat je nood hebt aan iets totaal anders of bij iemand anders, dan stuur ik je met veel liefde door. In de tussentijd kan je ook steeds terecht op het gratis platform vol tips & tricks

Als ik me afvroeg ‘Wie is mijn ideale klant?’ dan kon ik er wel een antwoord voor bedenken. Maar nog nooit had ik zolang stilgestaan en zo diep nagedacht over deze toch wel complexe vraag. Er komen heel wat dingen bij kijken vooraleer je echt het gevoel hebt ‘JA! Dat is mijn ideale klant’! Voordat ik deze workshop volgde kon ik deze vraag dus enkel zeer oppervlakkig beantwoorden. Nu ga je best even zitten, want het antwoord is veel uitgebreider en gestaafder! De oefeningen die je me liet maken, lieten me echt stilstaan bij alles waarmee ik bezig ben. Super tof om dit stap voor stap te achterhalen. Een workshop waar ik echt veel nagedacht en genoteerd heb (mijn schriftje is bijna vol!). Ik vond het geweldig om: filmpjes te zien hoe jij het concreet aanpakt, handige programma’s te leren kennen, documenten te doorbladeren met super nuttige info en de doe opdrachten die zorgen voor nadenkwerk met resultaat! Social media kent geen geheimen voor mij vanaf nu. Klaar om alle algoritmes aan diggelen te slaan en mijn ideale klant te bereiken. Ook mijn website mag zich aan een groot onderhoud verwachten. Er is werk aan de winkel, maar ik weet dat het echt zal lonen (letterlijk en figuurlijk;-)). Merci voor dit huzarenstukje Kim!

Evelien - Part of the Vision