Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Over Fotograeve

gezinsportret-kaasteel-van-beersel-kim-31

Ik heb eventjes moeten zoeken naar wat ik nu echt graag wilde doen. Eigenlijk ben ik het fotograferen als het ware ingerold, al heeft het even geduurd voor ik Fotograeve werd. Uiteindelijk had ik in de eerste plaats voor iets totaal anders gekozen: Schilderkunst! Dus daar studeerde ik ook voor. Onbewust heb ik echter altijd geweten dat de passie voor fotograferen de overhand zou gaan nemen.

Pas toen ik 28 was startte ik Fotograeve op in bijberoep. Ondertussen heb ik twee lieve kindjes, een fantastische partner en een vaste, betrouwbare job. Dat Fotograeve zo snel ging groeien had ik nooit voor mogelijk gehouden. Na minder dan een jaar kon ik mijn zaak niet langer combineren met mijn hoofdberoep en zette de stap naar fulltime fotografe.

Ik was dan ook erg dankbaar voor dat jaar waarin ik eindelijk mijn weg heb gevonden. De sprong in het diepe was gemaakt, dus het was tijd om te zwemmen!


Wat ik nu precies wil betekenen als Fotograeve


Dat is geen moeilijke vraag voor mij. Ik wil alles: Creativiteit, humor, kunstzinnigheid, hard werken en ongelimiteerd gemotiveerd zijn. Dit zorgt ervoor dat ik het soms erg moeilijk maak voor mezelf, maar ik leer bij. Als fotograaf ken ik mijn beperkingen en werk hier dus ook steeds aan. Ik kan goed om met kritiek, dus als er dingen zijn die je op tafel wil gooien, shoot! Zo leer ik bij. Ik houd van assertieve klanten.

Niet alles draait om geld. Ik hou ook van een stevig goed doel waar ik mensen gelukkig kan maken. Daarom ben ik ook fotograaf bij ‘Boven de Wolken’ – fotografie van doodgeboren baby’s – om een laatste herinnering te schenken aan ouders die hun wonder verloren hebben.

kinderfotograaf


Waar kijk ik naar? 


Ik let op handen, bewegingen, dingen die mijn aandacht trekken, iets wat ik mooi vind aan iemand, … Eigenlijk let ik op wat een persoon typeert.

Onder het mom van vrijheid werk ik het best. Laat me vrij om te experimenteren en samen met jou unieke fotomomenten vast te leggen. Het is zoveel mooier om een unieke foto te zien van jou dan eentje die je al honderd keer hebt gemaakt.


Mijn streefdoel


Een vaste waarde worden en het gevoel hebben dat ik een portfolio heb neergezet waar ik trots op kan zijn.

Mensen gelukkig maken, en vooral: ECHTE emoties vastleggen.

kinderfotograaf