logo

Portretfotograaf

Als ik mezelf moet omschrijven, dan doe ik dat meestal als ‘ documentaire & portretfotograaf’. Ik werk veel met schaduw & licht en ga op zoek naar een manier om jouw sterktes naar voor te brengen.
Ik werk vnl. met kinderen, maar fotografeer af en toe ook volwassenen.


Waarom contacteer je een portretfotograaf?


Voor je curriculum vitae

Ben je op zoek naar de juiste uitstraling voor op je sollicitatiebrief? Ga je naar het buitenland en wil je uitblinken met een topper van een foto? Kruip dan niet in een pashokje, maar kies voor een portretfotograaf. Zo krijg je een unieke foto die een echte meerwaarde vormt voor je CV.
Je kan niet bij me terecht omwille van pasfoto’s.

Omdat ze zo groot worden

Ik maak regelmatig foto’s van net wat oudere kinderen (12-18 jarigen). Ouders leggen graag dit moment vast waar ze net geen kind meer zijn, maar toch ook niet volwassen. Een soort “ode aan”!
Maar ik fotografeer ook ongelofelijk veel communie’s (zo’n 100 tal per jaar!)

portretfotograaf

Om een foto te plaatsen op je website of blog

Als je iets wil vertellen op je website of blog, kom je geloofwaardiger over als je een mooie, sprekende foto van jezelf toevoegt. Mensen willen immers weten wie je bent als je een product of dienst aanbiedt. Dat boezemt vertrouwen in. Het is dus zeker geen verloren kost om hiervoor een professioneel portretfotograaf in te huren! Ik ben er op getraind om mensen op een vertrouwenswaardige manier vast te leggen op beeld en weet zeer goed wat in de smaak valt bij het publiek.

Een foto voor in een magazine of krant

Heb je een eigen magazine of krant? Misschien ben je een journalist of interviewer? Ik werkte reeds voor Sympfonie Orkest (waar ik o.a de foto’s nam van Clara Cleymans,Renaat Landuyt, Dirk Draulans enz), magazine Z-out (o.a portret van Pieter Aspe) en Expeditie O. (documentaire fotografie), meer foto’s vind je op Pinterest. 

Nostalgie

Af en toe contacteren mensen mij om een fotoreeks te maken uit nostalgie. Ze worden veertig of vijftig en willen die momenten vastleggen. Het gevoel ouder te worden is er soms al, en via een fotoreeks kan je je jeugd toch een beetje vereeuwigen. Anderen willen tonen hoe trots ze zijn op hun levenswijsheid en leeftijd. Ik vind het alvast iets moois, een vaste waarde. Het is dan ook een hele eer als ik dit mag vastleggen.


Imperfectie is net wat jou en mij uniek maakt!


Zelfvertrouwen

Je hebt een zware zwangerschap achter de rug, een vreselijk ongeval of ziekte gehad waardoor je zelfvertrouwen achteruit is gegaan. Maak komaf met al je demonen en voel je mooi. We nemen jouw onzekerheid weg en zorgen voor een fotoshoot waarna jij van jezelf kan zeggen: “Ik ben prachtig.”

De reden waarom ik hier goed in ben als fotograaf is omdat ik in iedereen iets moois zie. Steeds ga ik zo te werk dat ik me focus op de dingen die ik (of jijzelf) mooi vind aan jou.
Soms vertellen mensen me op voorhand dat dit niet kan en dat er niets moois is aan hen, maar dan ben ik er om je van het tegendeel te bewijzen!

Extra tips om te poseren? 

590A9747