Portretfotografie

Vind je foto\’s nemen zelf niet zo leuk maar eigenlijk heb je gewoon echt die foto\’s nodig.. Je kijkt er tegenop?
Misschien wil je net wel dolgraag een portret van jezelf, maar de meeste portretten die je tegenkomt “voel” je niet voldoende?
Of je hebt schrik dat je er overal “lelijk” op zal staan?

Ik weet wat het is om liever niet voor de camera te komen en ik dacht altijd dat dat aan mezelf lag, misschien was ik gewoon niet fotogeniek genoeg?

Maar de laatste jaren ben ik meer en meer in beeld gekomen. Omdat ik moest (branding & zichtbaarheid als bedrijf is toch zo belangrijk). En gedurende die reis besefte ik dat de enige die aan mij moest wennen, ikzelf was.

Want iedereen ziet me dag in dag uit zoals ik ben, behalve ik. Dus, zodra ik comfortabel was met wie ik was ging alles een pak makkelijker.

Ik werk uit mijn eigen uitgangspunt van onzekerheden die ik zelf heel erg herken, en daardoor weet ik erg goed hoe ik mensen in beeld kan brengen.

Daarnaast vind ik elke persoon mooi, ik ga op zoek naar dat ding dat jou zo mooi maakt en dat zet ik extra in de kijker. Mijn ambitie is om jou te laten zien hoe ik je zie, mooi, uniek en vooral jij.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jou past, als je echt houdt van spontane fotografie zou ik de studio niet direct aanraden, maar ik heb er één indien je dat echt zou willen.

2. Dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip en uur.

 • Waar ik héél hard aan werk de gehele fotosessie is dat jij je comfortabel voelt (en dat lukt me altijd! beloofd!) want de beleving van de fotosessie is minstens even belangrijk als de foto\’s.

3. Daarna krijg je je foto\’s toegestuurd in een recordtijd, want ik vind het belangrijk dat je op die foto\’s geen weken moet zitten wachten, dus binnen 1 week (en na betaling) heb je jouw online galerij in jouw bezit

Ik leg je vast zoals je bent, ik zoek dat speciale stukje dat net jou, jou maakt

Wat krijg je hiervoor?

30-60 minuten fotografeertijd

Een online galerij met alle foto’s. Deze blijft 2 weken online (tenzij anders overeengekomen) en in de tussentijd kan je je foto\’s downloaden.

Je krijgt alle foto\’s incl, deze krijg je in hoge resolutie (om eventueel zelf af te drukken, zelfs in hele grote formaten) zonder watermerk

**Kilometervergoeding €0,7/km

Prijzen & informatie

MINI

30min
682
 • Incl 21% BTW
 • Alle digitale foto's in HR
 • Online galerij

BASIS

1 uur
796
 • Incl 21% BTW
 • Alle digitale foto's in HR
 • Online galerij

MAXI

2 uur
853
 • Incl 21% BTW
 • extra uur = €350/uur
 • Galerij + Digitale foto's in HR

Scroll naar top