Overzicht nieuwsberichten

Spontaan prikkelbaar tijdens de fotosessie!

Spontaan prikkelbaar tijdens de fotosessie!

Je leest het goed! Ik was behoorlijk prikkelbaar (an dan niet spontaan) deze week tijdens de fotosessie!

Niet omdat het niet leuk was, in tegendeel, het was de max.
Ik zag het helemaal zitten, ik had 1,5 uur gereden naar Leuven en ik ging er helemaal voor.

Het gezin stond me al op te wachten en het zonnetje scheen! Wat wil je nog meer…
Ze namen al plaats buiten en ik deed (zoals altijd) eerst en vooral mijn schoenen uit want ik vind het veel fijner om blootsvoets te fotograferen.
Spontaan huppelde ik door het gras om mijn eerste foto te gaan nemen en AI! een distel prikte in mijn voet. En ik ben echt niet kleinzerig maar er waren honderden distels en brandnetels in de tuin, een grasplein vol! 🙂
Nu heb ik echt behoorlijk wat over voor een foto, maar nu keek ik na behoorlijk wat tintelingen in mijn benen, armen en voeten.. Eerst eens goed waar ik wel en niet kon gaan zitten. (hahaha)

Dat gaat me toch bij blijven hoor!

Wat ik deze fotoshoot echt heerlijk vond was dat de kinderen zo hard op die van mij leken, hun trekjes en hun zijn (ze waren dan ook dezelfde leeftijd)
Een boze kleuter van 4 en een eigenwijs varkentje van 6-7 jaar. (Een derde kind heb ik niet, dus daarmee kon ik niet vergelijken 🙂
Wat me heel veel opvalt tijdens fotoshoots is wanneer ik zeg hoe herkenbaar hun kinderen zijn, dat ze nogal vaak zo opgelucht zijn om te horen dat het er elders ook zo aan toe gaat.

Hoe komt dat toch? Dat ouders dat precies niet meer geloven/weten dat hun struggles en hun kleine melodrama’s evengoed elders voorkomen? Dat kinderen altijd een beetje gek zijn. Alleen al daarom vind ik het leuk om bij anderen thuis te mogen fotograferen. Om te zien hoe normaal-abnormaal zijn is. En hoe perfect dat imperfecte leventje is. Maar ik leer ook relativeren en neem superhandig opvoedkundige tips mee na de fotoshoot.

Dus ja! Ik geef dan wel! Maar ik krijg ook zo ongelofelijk veel terug.

Deel dit bericht op sociale media!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top